Fly Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 GERGE said: SMPlayer kullanın işte. Tüm dosyaları kaldığı yerden tekrar başlatabiliyor. MPlayer ise 10 yıllık geçmişi ile en sağlam codec setlerinden ve video playerlarından biridir, Windows olmayan tüm işletim sistemlerinin de rakipsiz video playerı gibi bişeydir zaten. SMPlayer Windows'da da çalışıyor. +1 linuxta muhteşem, iki satır komutla kurdum 2 yıldır kodek aramadım bişey yapmadım, işlemciden de epey az yiyor, gpu desteği de var daha ne olsun mac için ne var bu arada ? arkadaşıma 6 player denedik biri bile şunun kadar iyi altyazı görüntü ses ve senkron sağlayamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Baya açılmıştı bunun benzerleri ya hatta bende açmıştım bitane :P Bu konuyla ilgili düzgün bi sticky yapılsa hoş olur aslında bu bölümde divx,dvd,mp3,hd video playerları tanıtan falan. Şöyle bilgili bi arkadaşımız otursa uğraşsa biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paramolsadabenalsam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 oldum olası bs ciyim hiç bir sorun yasamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Fly said: GERGE said: SMPlayer kullanın işte. Tüm dosyaları kaldığı yerden tekrar başlatabiliyor. MPlayer ise 10 yıllık geçmişi ile en sağlam codec setlerinden ve video playerlarından biridir, Windows olmayan tüm işletim sistemlerinin de rakipsiz video playerı gibi bişeydir zaten. SMPlayer Windows'da da çalışıyor. +1 linuxta muhteşem, iki satır komutla kurdum 2 yıldır kodek aramadım bişey yapmadım, işlemciden de epey az yiyor, gpu desteği de var daha ne olsun mac için ne var bu arada ? arkadaşıma 6 player denedik biri bile şunun kadar iyi altyazı görüntü ses ve senkron sağlayamadı. Artık yazılarımız da okunmuyor (x_x) XBMC (multi platform) ve onun mac os için kardeşi Plex var. Ekran kartı shaderları kullanıyor. O yüzden takılma olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 splash iyide ses de sorun cıkartıyo bazı hd filmlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 gom player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 media player classic. guzel bi codec le cekin kullnın miss gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bu devirde halen bsplayer kullanan varmış vay anasını. klite codec pack kurcaksın, hem güncel kendisi. birlikte mpc geliyor, onu açıp kullancaksın. dertsiz sorunsuz gül gibi geçineceksin. hem bak cuce ve kaede de mpc demiş (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 gomla duygusal bağım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar