Bella Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 senden bi cacık olmaz söyliyim ben.bundan da 7 falan alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bunu dinle. mamacitalari düsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 donde esta la biblioteca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 aquila said: alla alla ispanyolca çok eğlenceli lan aslında, ispanyada olduğunu da gözardı ediyorum. ya eglenceli de iste gitmedim derslere. calismadim evde de. bole konusulurken de aradan 3-4 kelime anlayıp konuyu anlıyorum. cok zekiyim diye ogrenemedim resmen ya kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 vaniLLe said: bunu dinle. mamacitalari düsün. oha lan azcık anlıyorum sarkıyı. cok azcık ama olsun. gaz aldım cidden sfs. az kasiyim bari. ispanyada 6 ay kalıp ogrenemeden geldi dedirtmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 o kadarini ben bile anliyorum be. düsün, bir ALMANCI ile ayni seviyede ispanyolca biliyorsun. daha iyi gaz verilemezdi heralde. vete al carajo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi vete al carajo icin google translate kullandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 çalışmazsan babayı alıcan.. ne gazı lan! otur çalış işte! drill sergeant lazım çalışmak için.. http://www.youtube.com/watch?v=-TAGNCEHM6g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=rzhKShAGYW4&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 http://www2.itu.edu.tr/~afaydin/swap/turkish/cardpics/turkey/advertis/aygaz/r-34.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 S.A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 a.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 lan ustte gay li topic olunca arkadaslar gay lazim diye okudum asfasf ben yatiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar