Tralus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Şuana kadar hep elektro gitar istiyordum ama basta birkaç blues ve caz solo dinleyince elektro hevesim biraz kaçtı gibi oldu.o yüzden buraya danışayım dedim.basta mı yoksa elektroda mı blues-caz tarzı daha zevkli ve daha güzel olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 get laid videosu vardı basla ilgili. ona bak. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bassın sesi çok hoşuma gidiyor iyi çalındı mı slap falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ya caz ve bluesda benim de çok hoşuma gidiyor ama hiçbir bilgim yok basta ne kalitedir ne kötüdür o yönden kötü ve benim haziranda alınacak o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.basta hangi markalar hem ekonomik hem kalitelidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 yazı tura at. bide gitarcılar basscılardan daha karizmatiktir, gitaristlerin peşinden kızlar koştururken, bassçılar öyle arkada serseri serseri takılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 saxophone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 benim amacım arkamdan kız koşturtmak değil ki.ben caz-blues hangi gitarda kulağa daha güzel geliyo onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 akustik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Basın karizması bi ayrı, sahne ışıklarının o kalın tellere vurması falan çok hoş bir görüntüsü var yalnız caz/blues müziğin epey bir yüksek kesiminde yer alır ve çalmak için baya bir seneler vermek gerekir bilmem onu biliyor musun. Özellikle bas üzerinde çok iyi olmak için çok daha uzun bir zaman gerektiğini duymuştum. Ama ben bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 elektro srv bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tralus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yav,zaten ben yıllarımı harcıycam o yüzden çok hassasım şuan gitar seçimi konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yıllarını harcayacak olmak.. hmm peki ala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 2. el bir tane cort bass al 150 ye falan , yanınada düzgün bir gitar. Zaten 2si apayrı enstrumanlar degil, ho$una gideni seç ve onda uzmanla$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 izmirde profesyonel bass dersleri verilir. ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 bas. seçince farkı anlayacaksın sen de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 git 100 liraya bi bas 100 liraya bi elektro al oyna biraz, hangisini seversen, öyle slap seviyorum çok hoş diye basçı olunmaz, gönül vermek gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 caz icin kontrabas calmicaksan bosver caz gitarlari cok agirdir onu da soyleyim blues icin ise sesin varsa gitar/vokal yonetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 caz icin kontrabas calmicaksan bosver caz gitarlari cok agirdir onu da soyleyim blues icin ise sesin varsa gitar/vokal yonetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Friedman Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Bizim bakkal hüseyin bile gitar çalıyo o yüzden bass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kontürbas çal, saksafon çal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar