nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Orta kafa ve GOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 genel kalite adına üzücü postlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 final dönemi olduğundan problem yok, beynimiz sulanmış durumda :( gerçi biri össboi ama sdfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Sparkcaster said: genel kalite adına üzücü postlar AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben 2 gömlek aldım ömrümde, takımla giyiyorum gerekince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Nasıl gömlek giymiyorsunuz yahu siz? Yazın maksimum 1-2 polo giyerim, kışın da aynı şekilde 1-2 kazağım olur, sürekli gömlek giyerim ben. Bende mi sorun var fsaghjn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Benim omuzlarım dar ve zayıfım. Bedenime uyan gömlek yok =D fiziğim daha elverişli olsa giyerdim gömlek ama kısmet işte sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Ruhumu veririm bir gömlek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Açık çek yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Masquerade said: Nasıl gömlek giymiyorsunuz yahu siz? Yazın maksimum 1-2 polo giyerim, kışın da aynı şekilde 1-2 kazağım olur, sürekli gömlek giyerim ben. Bende mi sorun var fsaghjn. oha bürokrat zihniyeti var olm sende!! doğuştan bürokratsın işte negzel.. son 10senede 10kere gömlek giymemişimdir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Karag8z said: Fistan said: 50 veririm 150 veririm ya da 650 veririm ne farkeder? +1 topic kılıçdaroğluna giydirme topacı,kaydırmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 deli gömleği giyiyorum ben belejjjjjjj, keleeejjjjjjj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Masquerade said: Nasıl gömlek giymiyorsunuz yahu siz? Yazın maksimum 1-2 polo giyerim, kışın da aynı şekilde 1-2 kazağım olur, sürekli gömlek giyerim ben. Bende mi sorun var fsaghjn.rahat mı batıyor sana? gömlek gayet rahatsız ya. giyin tişörtleri mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ayrıca iş görüşmemde ilk talebim şöyle olacak : gömlek yerine tişört giyiym maaşım 100 lira az olsun ne dersiniz patron? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Holy said: Masquerade said: Nasıl gömlek giymiyorsunuz yahu siz? Yazın maksimum 1-2 polo giyerim, kışın da aynı şekilde 1-2 kazağım olur, sürekli gömlek giyerim ben. Bende mi sorun var fsaghjn.rahat mı batıyor sana? gömlek gayet rahatsız ya. giyin tişörtleri mis gibi. Tercih meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 gomlek iidir herseye gidiyo tshirtun modelini bulmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Phae said: gecko said: gömlek giymem ben Serin hikaye. said: Nasıl giymezsin abi lisedesin asdadasad Manyak laf. lkasjdfhslsfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 dün geekliğimin gerektirdiği gibi ironman ve captain america tişörtlerimi aldım. kendileri ile çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Kışın oduncu gömleklerim, yazın keten gömleklerim vazgeçilmezlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Holy said: ayrıca iş görüşmemde ilk talebim şöyle olacak : gömlek yerine tişört giyiym maaşım 100 lira az olsun ne dersiniz patron?pazartesi başlıyorsun. ama altına kolalı kumaş pantolon, parlak deri kemer ve kahverengi sivri burun ayakkabı giyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Holy said: ayrıca iş görüşmemde ilk talebim şöyle olacak : gömlek yerine tişört giyiym maaşım 100 lira az olsun ne dersiniz patron? biz sizi ararız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar