RRa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 tabi alicim benimde gözüm seni arıyordu demek izindeydin hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2010 Victorae olarak oyuna tekrar dönüyor arkadaşlar. ben de onlarla ilk defa başlıcam. kemik kadro geliyo oyuna. yaklaşık 7-8 kişi gelicez Crom serverına 0dan başlıcaz herkez oyunu kuruyor bu hafta başlarız. oyunda görüşmek üzere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 RRa said: furyde onlar küsüz onlara :) evet bende küstüm :) forumda yok burda crom muhabbeti yapmayın demişler hıhh geldik işte burdayız ... EN IMBA BENİM OLUUMMMM>:D< karşı çıkan varsa gelsin bakiiiimmm yoksa sonsuza kadar sussun (:P)(tek el mousele neler yapıyorum nelerr dimiiii:)) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Crom serverının bir başlığı yokmuş ya açmamışlar zamanında :) bundan sonra bu konuyu Crom serverı başlığı ilan ediyorum konuyu açan yörünge dışı kalmış arkadaşımıza da itaf ediyorum. Imbalığımı bundan sonra bu alanda sergiliycem :p geçen bi mini maçta 79 kill yapınca admin beni takibe almış GM SPEED AÇIYOR ve PARAMI ALDI GERİ VERMİYOR diye page atıyorlarmış 8 saat jail yedim ama allahtan hücrede miner bir arkadaşa rastladım tünel kazıp kaçtık şimdi Funcom heryerde beni arıyormuş ama offlineım o yüzden bulamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 <<<<< hücredeki grandmaster minercı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 bende varım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Crom Serverı 80lvl Karakterlerin oranı Aktif oyuncu oranlarını bilseydik raidlerde kendimize yer bulabileceğimiz en uygun karakterleride belirleyebilirdik ama aktiflik ve inaktiflik oranının aynı olabileceğini düşünürsek buda bize bir fikir verecektir. 1. Guardian: 1.745 kişi %10,08 2. Demonologist: 1.734 kişi %10,02 3. Necromancer: 1.643 kişi %9,49 4. Conqueror: 1.638 kişi %9,47 5. Tempest of Set: 1.537 kişi %8,88 6. Barbarian: 1.420 kişi %8,21 7. Priest of Mitra: 1.324 kişi %7,65 8. Dark Templar: 1.321 kişi %7,63 9. Bear Shaman: 1.313 kişi %7,59 10. Herald of Xotli: 1.274 kişi %7,36 11. Ranger: 1.178 kişi %6,81 12. Assassin: 1.177 kişi %6,8 En düşük 4 classın DPS sınıfı karakterler olması bize Crom ile ilgili PVE'nin PVP'den daha aktif döndüğü izlenimini veriyor. World PvP Open olsaydı herhalde Assasin % bu kadar düşük olmazdı. Çünkü en iyi gank yapabilen class. Fakat bu oranları esas alıpta Mini Game'lerde en fazla karşılacağımız class Guardian en az karşılacağımız class Assasin AAlardan çokta Unholy Protection vermeme gerek yok gibi bir düşünce içine girersek hata etmiş oluruz. PVP LVL5 80Lvl Karakterlerin Oranı 1. Ranger: 30 kişi %17,44 2. Tempest of Set: 22 kişi %12,79 3. Assassin: 16 kişi %9,3 4. Demonologist: 15 kişi %8,72 5. Guardian: 14 kişi %8,14 6. Herald of Xotli: 14 kişi %8,14 7. Necromancer: 13 kişi %7,56 8. Barbarian: 13 kişi %7,56 9. Priest of Mitra: 11 kişi %6,4 10. Conqueror: 9 kişi %5,23 11. Bear Shaman: 9 kişi %5,23 12. Dark Templar: 6 kişi %3,49 PVP LVL4 TOP3: 1. Ranger 2. Assasin 3. Necromancer PVP LVL3 TOP3: 1. Ranger 2. Assasin 3. Necromancer PVP'de ise beklediğimiz gibi DPS karakterler ön plana çıkıyor. Mini Game'lerde en çok karışlacağınız classlara göre featlerinizi ayarlayabilirsiniz. iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kim demişti ranger kötü diye hı hı?? Adamlar %6'lık popülasyonla 1. liği kimseye bırakmamış pvp de" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 pvp lvl2 dede 1. pvp lvl1 de ise oranlar birbirine çok yakın 6. sırada Ranger iyi mi kötü müsünden ziyade bana göre insanlar rangerla oynamaktan hoşlanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 grup pvp de bence de gayet hoş aslında agro çekmeden arkadan pat pat vuruolar ağlatıolar resmen, yakınına gelsen trap liyor yine kaçıyor e bi de armor'u da medium. Gayet kaliteli class valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 evet eğlenceli karakter gerçekten bu kadar rağbet görmesine şaşırmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Revamp sonrası level 59 için konuşayım normal bow kullanan ranger 2k veya daha üstü öküz damageler vuruyor cloth userlara, xbow kullansa tek atacak neredeyse. Çok terbiyesiz yapmışlar acele hox revampinin gelmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 ben funcomu biraz tanidiysam revamp adı altında rangeri nerfleyip bu pvp ranger popülasyonunu azaltma çalişmasindan başka bişey deildir bu değişiklik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 gleoddyn said: Revamp sonrası level 59 için konuşayım normal bow kullanan ranger 2k veya daha üstü öküz damageler vuruyor cloth userlara, xbow kullansa tek atacak neredeyse. Çok terbiyesiz yapmışlar acele hox revampinin gelmesi lazım. Bir tane skili var o denli vurabilen ve cast uzun(penetreting shout du ismi galiba).Ranger eskden kite yapardı,artık *2 kite yapıcak anlaşılan.Eskiden bowsan Sharpshooter, xbowsan wayler gidiyordun.Ama artık her iki silah içinde her iki tarafdan feat almak gerekiyor anladığım kadarı ile. Mesala yukarda dediğim skili güçlendirmek için waylerin en altına kadar inmeniz gerekiyor.Sharpdan trap almanız grekiyor.Bunun içinde genareldan feat veremiyorsunuz.Buda rougelerin (barb ve rangerların) anti cc bufflarını kullanamamak oluyor.Yani kaçarken sağlam kaçmak lazım. Birde puncture ve diğer dot skili iyi hp götürüyor.Aynı zamanda olay artık trap olayı olmuş.80 lvlde 4 tane trap kullanıyorsun artık.Gerçi trapler sağlam.Bir tanesi eğer lvl 80'de de, lvl 59'daki gibi vuruyorsa yeni dotcu rangerdır.Necroyla hemen hemen aynı dotu atar gibime geliyor. Sağlam grubun arkasında,yararlı işler yapar.1vs1'de çokda etkili olabileceğini sanmıyorum.Ben böyle gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 [winner]lvl1 guardian vs lvl7 ranger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 RRa said: [winner]lvl1 guardian vs lvl7 ranger Garda nerf isteyenler sayfası açıcam eu foruma.Ben yapıyom 9 kill sen yapıyon 29 kill,böyle olmaz arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Nerf Assasin! konusunuda sen açtın dimi doğruyu söyle :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 RRa said: Nerf Assasin! konusunuda sen açtın dimi doğruyu söyle :p Ha hay!Sin nerflense ne,nerflenmese ne.Seninde dediğin gibi bs'nin spell invulları nerflenmediği müddetce,sin için her zaman zor lokmayım.Zaten beni öldürünceye kadar da destek gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Crom serverında yeni bir oyuncu daha var : Norharill lvl 17 barbarian yani ben :P Herşey gayet hoş. Benimle irtibata geçer de oyunu öğretirseniz çok makbule geçer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 seni bulacammm!!! bulacam senii!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brobding Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Çok fena saplandım çok kaç saat geçti bilmiyorum hala oynuyorum. Bu tarz mmorpglerin ilahıymış meğersem bu oyun. Bu grafik motorunu online oyuna indirgeyip, single player dahilindeki güzel bir senaryoyu da entegre ettikten sonra, detaya gark olmuş daha bir yığın şeyi de katınca muazzam birşey ortaya çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 evet arkadaşı sabahın 7sinde kasarken yakaladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 RRa said: seni bulacammm!!! bulacam senii!! seni bulacam oluum seni bulacam !!!(:D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Her zaman olduğu gibi yine üstümüzdeki laneti girdiğimiz guilde taşıdık ve serverın en köklü guildlerinden biri olan Komodo'da guildi kapatma kararı aldı :) şimdilik lanetin bizden kaynaklandığının farkında değiller iyi ilişkilerimiz devam ediyor :p Aşırınında aşırısı bir pve guildiydi açıkcası 7/24 yaptıkları Khitai instancelarına herkez iştirak etmiyor diyerekten sinirlenmişler kurucu yöneticilerden biride kendi guildini kurmaya kalkmış filan o sebepten kapatma kararı almışlar. Şuanda kapanmadı ama entrymsji ile kapancağını duyurup üyelerinden kendilerine guild bulmalarini istediler. Bizimse henüz ne yapacağımız belli değil. Yine haberdar ederim bu başlık altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 RRa said: Her zaman olduğu gibi yine üstümüzdeki laneti girdiğimiz guilde taşıdık ve serverın en köklü guildlerinden biri olan Komodo'da guildi kapatma kararı aldı :) şimdilik lanetin bizden kaynaklandığının farkında değiller iyi ilişkilerimiz devam ediyor :p Aşırınında aşırısı bir pve guildiydi açıkcası 7/24 yaptıkları Khitai instancelarına herkez iştirak etmiyor diyerekten sinirlenmişler kurucu yöneticilerden biride kendi guildini kurmaya kalkmış filan o sebepten kapatma kararı almışlar. Şuanda kapanmadı ama entrymsji ile kapancağını duyurup üyelerinden kendilerine guild bulmalarini istediler. Bizimse henüz ne yapacağımız belli değil. Yine haberdar ederim bu başlık altında. Sende değilde galiba bende bişey var.Sen ve marisha iyi güzel geçinip gidiyorsunuz diğer guildde.Ne zamanki ben geldim acayip şeyler olmaya başladı. Gerçektende komodo pvede tavandı.İşte sorun burda.Bu oyunda sırf pve de yapamazssın,sırf pvp de yapamazssın.Çünkü oyun bunun,yani tek bir alana yoğunlaşmanın üzerine kurulu değil. Bu tip oyunlar vardır,örneğin warhammer,sırf pvpdir.Ancak sistemede ona uygundur. Belirli günlerde pve,belirli günlerde pvp yapıcanki bu oyundan sıkılmayasın. Nese hakkımızda hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar