Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Finalleri geçeyim, evet başlıyacam bakalım. WoW'u da Wotlk ile oynamadım zaten doğru düzgün. Aralarda açıp arena sezonlarında oynamıştım. Arthas bile göremedim. TBC hardcore kastıktan sonra bitti yani WoW benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 aynen wow u donememek uzere bıraktım bende ama vakit yok zaten aoc e tekrar nasıl başlarım bilmiyorum off off bisiklete binmek daha cazip geliyor nedense:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 kimler var şimdi crom'da. yarın sabah açıyorum hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 iyi öğren oyunu zamanı geldiğinde sana soracam nası bişi olduğunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Çözmeye çalışıyom hala. :p RRA nick nedir hocam, 22 level yaptım assassinimi de tam noobum level kasma zoneları hakkında falan. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 24 olduk bakalım. akşamlar 2-3 saat oynayarak kaç ayda max levela gelicez. şu dungeonlar hakkında bir sorum var. mesela maze ve sanctum diye 2 dungeon gözüyor şu an levelladığım zone'da. bunların epic versiyonu dediği party ile girmek oluyor heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 evet epic'de party girmelisin, mob ların baya hp si var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 o zaman :p .. Crom Server Masquerade The Assasin Lvling Guide 1. Wild Lands of Zelata Lvl20 - 40 8 Sanctum of Burning Souls questini aldığında bana alo, pişt, hey diyorsun geliyorum yapıyoruz. 2. The Old Tarantia Tüm ünlemli NPC'leri süpür. 1 saatini bile almaz. Overflow Tunnels Lvl30-35 seversin, çok güzel bir instance solo yapacaksın. 3. Tarantia Noble District Lvl40 - 66 - 80 Benim en sevdiğim yerdir. Tüm questleri yap. Questleri yaparken seni 4 villa'ya sokacak. 4 villa questlerini her 8 saatte bir yapabilirsin. Her gün mutlaka yap. Levelinin en yüksek quest xpsini verir, farm için idealdir. Armsman Tavern aka Arena Beni çağırıyorsun yapıyoruz. Bol xp + Jagged Cut ilk epic daggerin. 4. Eiglophian Mountains Lvl50 - 60 Solo quest yapabileceğin alan. 5. Atzel's Approach ve Thunder River Lvl60 - 70 Solo quest yapabileceğin alanlar. 6. Lvl70-80 arası için Offline Levelingi kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Hotcdkey.comdan Rise of the god slayer'ı aldım, eski accountum 25-26 level bişi olduğundan üstüne eklemedim, yeni create ettim 30 beleş gün ve yeni hediyeler gelsin diye. Gene ranger açacam galiba Crom'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Neferian lvl80 assasin oldu mini gamede adam kesmeye başladı artık adam foruma girmiyor helal olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 D@rkwish said: iyi öğren oyunu zamanı geldiğinde sana soracam nası bişi olduğunu :P biz neciyiz burda :D Edit: küfür yok lütfen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 RRa said: Neferian lvl80 assasin oldu mini gamede adam kesmeye başladı artık adam foruma girmiyor helal olsun :( Yok ya burdayım,yakın takipteyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 hee iyi kaybolma :) kesim biçim işleri nasi gidiyor? ben işteyim. adam kesme krizim geliyor elim ayağım titriyor pff :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bizim guild yalan ve ötesi yanlız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ben de işteyim ,sorma aynı kriz bende de var,kesim sanatını geliştirmem lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 RaidenXelRu said: bizim guild yalan ve ötesi yanlız :D haha nie ya büyük guilddir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Teke tek yakaladığım pvp lvl 5-6 hoxların,necroların,demonların hiç şansı yok,kesim olayına ısınmaya başladım ama 80 miniler premade dışında hikaye,bunu anladım kesin olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Önce necro açtım buz atıyor ve ölüleri kaldırıyor ama yanında 20 tane cesetle gezmek hoşuma gitmez dedim kapadım. Sonra yeni ırktan demon açtım kaç peti var bilmiyorum, eğer tek petse wowdaki warlock gibiyse kalacam bunda, aynı anda tek pet mi var demonda yoksa gene it sürüsü gibi mi gezecez?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 tek sanırım yada en fazla 2 oluyordur, ( 2 gördüm gibi hatırlıyorum ama acaba 2 tane adam mı vardı emin olamadım.) Demon warlock'a çok yakın ayarda bi class diyorlar ama sanırım necro daha ezici ( en azından ilk levellarda benim gördüğüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 "Tatar Ramazan" said: Önce necro açtım buz atıyor ve ölüleri kaldırıyor ama yanında 20 tane cesetle gezmek hoşuma gitmez dedim kapadım. Sonra yeni ırktan demon açtım kaç peti var bilmiyorum, eğer tek petse wowdaki warlock gibiyse kalacam bunda, aynı anda tek pet mi var demonda yoksa gene it sürüsü gibi mi gezecez?? Demonda tek pet oluyor.Necronun petlerinin yanında daha bi düzgün tipi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 oyun içinde sordum, nightfall ağacında despoil the soul talentine verirsen petlerle uğraşmazsın necroda magic gücün artar dediler, karar aşamasındayım halen:) YunusEmre senin oyunun geldi mi? kaç levelsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 gelmedi daha beklemedeyim :( Fury'deyim 36 level'ım trial'ım bitti daha bir süre bu level'da kalıcam snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 cromda açaydın ya keşke, hem sipariş yerine bi siteden cdkey almak daha kolay olurdu 10 dakkada geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar