alkansas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2010 Brobding said: lvl 72 yim. 80 e kadar yarısını offline kasmayı düşünüyorum. Ingamede de para sıkıntısı falan çıktı oynayasım pek gelmiyor. Bu tarz oyunlarda ara vermek bana yarıyor genelde. 80 olunca daha bir hararetli görüşmek umuduyla arkadaşlar. Vallahi elime ibiş almak için para kasıyorum bu oyunda.Oda 800-1000 arası bişey.Onun dışında bu oyunda parayla asla muhatap olmadım.Calture seti için mi lazım para?Eğer öyle bişeyse hiç uğraşma.Raidlerle üstünü nasılsa dizersin. Birde bu oyun end gamede hayat buluyor.Onun için biran önce 80 ol.Oyunun tadı ondan sonra çıkıyor.1-79 arasında bi numarası yok oyunun malesef.Hele hele cromdan hiçbir espiri yok.Furyde 20-39,40-59,60-79 minileri pek bi şen geçiyor ancak ne yazık cromda bu lvllerde mini bulmak imkansıza yakın.Ama tabi 80'den sonra miniler patalama yapıyor.İşte yeni mapdeki görevler vs oyun hareket kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 bende geldim crom serverına lvl 41 HoX um var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 crom serverında hala oynayan varsa Bonewolf karakterim, eklesin onu whisper felan yollasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 oynayan çok türk var diye hatırlıyorum da bi birlik kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Ben yeni Rage de başladım Arkadaşlar gelin burdaa oynayalım hep brb :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 nickin ne söylesene ekleyeyim guilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ben zaten One Minute deyim :) geceleri giriyorum. Pazar Günü online olabilirim anca. Emperian nicikm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 rage crom serverıyla alakalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 yok. emperyan nickli arkadaş önce crom da karakter açtı sonra diğer arkadaşların davetiyle rage e geçti. tekrar burada yazmış. karıştırdı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rhjzn Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Rhjzn Ben yeni Rage de başladım Arkadaşlar gelin burdaa oynayalım hep brb pinkporing Üye nickin ne söylesene ekleyeyim guilde rhjzn Üye ben zaten One Minute deyim geceleri giriyorum. Pazar Günü online olabilirim anca. Emperian nicikm 2-3 satır üstte bu konuşmalar geçti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar