huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 SeaGle said: pati çok zenginmiş lan niye, her 10 kişiden 8'i gömleklerimi iyi bir terziye diktiriyorum mu demiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 yada ingiliz kumaşı alıp şaraba yatırıp sonra diktiriyorum falan tarzında bi cümlede görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kumaşı şaraba yatırırsan leke yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 komple yatırırsan nasıl leke yapıcak? renklilerle yıkanmış atlet gibi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 huun said: SeaGle said: pati çok zenginmiş lan niye, her 10 kişiden 8'i gömleklerimi iyi bir terziye diktiriyorum mu demiş? aga herkes tommy giyiyomuş bu arada mango tam şişman tüketici odaklı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paramolsadabenalsam said: lc waikiki collezion fakiriz ama gururluyuz adsaslkdjf nick post uyumu filan, harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 IGS'de takım elbise ne kadar aşağı yukarı bir fiyat çakar mısınız? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 dun beymen e gidip kilicdaroglunun gomleginden istiyorum diye artistik yaptim asdf. harbiden 495 lira lan, mesela etroda uzay orme triko var, harbi cok zor uretimi boyle baya ince, transparan gibi, fiyat 795 lira. zegna takimlar var, fiyat bile yazmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 geçenlerde capitol'e gittik ucuza gömlek almak için. kığılı, ramsey, kip çoğuna baktık ama aldığım gömlek piere cardin. çünkü en ucuzu oydu: 49 TL gayet de güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bugün ataköyde sadece şortla koşu yapan kaslı adam gördüm, hakkaten bazen iyi ki daha mutaassıp bir ülkede yaşamanın faydalarını da görüyoruz dedim. miami olsa herkes donla koşardı allah korusun !!! edit: anlatım bozukluğunun dibine vurmuşum ama siz de görün diye düzeltmiyorum, allahım cümleye gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar