TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 elminster pek hoşuma gitmeyen bir karakter nasıl o bunak dedeyi doğramadan yanında duruyorlar adamların şaşılacak derece iyi sabırları var elminster cevresindeki diyer karakterlere hep yukarıdan bakar aptal aptal onları bozmak icin ugraşır adam kibar birşeyler söyleyip nezaket gösteren bütün uşak ve kale muhafızlarını bozuyor tam oyuz bir dede gençken biraz normaldi yaşlanınca adamın tam manasıyla .... kalkmış.
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Elminster chaotic good bi kararterdir cok tatli gandalf misali bir dededir ustelik secilmistirde ama gel gor ki ben de o pust a cok gicigim yani insanda nasil bir bal olabilir bu kadar yav adam direk immune to magic oha yani Raist bile immune degil.[hline]A little less conversation a little more action please
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Elminster editin allahidir... Adamin zarlari hileli bi kerem yaziktir gunahtir oyle ortalikta god modunda dolanilmazki...[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Her zaman icin Khelben Black staff Arunsun benim icin en baba buyucudur otesini tanimam........[hline]A little less conversation a little more action please
smerten Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: KHaRoN, 25 April 2003 17:57 tarihinde demiş ki: Elminster editin allahidir... ehehe tam yerınde bı tespıt..[hline]Make me feel it, make feel alive again! (mgs yi bitirdim gene sıkıntıdan da :) )
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 said: Dragonutopia, 25 April 2003 23:07 tarihinde demiş ki: Her zaman icin Khelben Black staff Arunsun benim icin en baba buyucudur otesini tanimam........ Khelbenden ötesi Mordenkainen. greyhawk büyücüsü ama bütün planelerde adını duyurmuş kadim bir şahsiyet... ayrıca Vangerdahastı da severim. sırf adı ve sabah kahvaltısında içtiği yaşam iksiri için bile olsa :)[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 o mordaiken sword buyusunu bulan adam:)[hline]A little less conversation a little more action please
axedice Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 -Anne!! Kimin kucağında oturuyorsun?!?! -Elminster'ın. -..... , haa tamam o zaman .. Summoning'den[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 muhahahahah yarildim yaa ....[hline]A little less conversation a little more action please
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Elminster Ed Greenwood'un kendisini yansıttığı karakter değilmidir? E izin verin megalomanya g.tü kalkmış ortalıkta dolanan bi dede olsun, tabii edit olacak. Ben de bi kitap yazsam öyle, ve seri yapsam ben de kendimi yansıttığım Wise tanrısal bi karakter koyarım[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 bende öyle tahmin etmiştim adam elminsterı kendinden bir yansıma olarak görüyor heralde birde elminster kitabında elminster ın kadın olması cok dandik neymiş büyüyü daha iyi kavrıyacakmış peh adamın karizma bir anda -1 oluyor bence yazarımızda birşeyler var :) nıahahha özellikle elminsterı kendi gibi görüyorsa :) yuvarlan yazar yuvarlan nıahaahhahahahahahah:lol: [Bu mesaj TheSilver tarafından 26 April 2003 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj TheSilver tarafından 26 April 2003 16:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Bence adma kendi yansıttığı karakteri bir kitabında kadın yapıyorsa bu tamamıyla kendini araştırmasından cdoğan bir sonuçtur. Gustave Flaubert Madame Bovary i yazarken intihar etmenin nasıl bir duygu olduğunu anlamk için bileklerini kemsiş, ve kendisne Madam Bovary kim diye sonulduğunda benim demiştir. Biz buna sanat diyoruz, cinsiyetin sapması değil[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 peki yazar nası kadın olmayı denemiş ? lol saçmalıosun bence[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 İntihar örneğindeki gibi, aşık olmadan ir aşığın neler hissedeceğini bilemezsin. Aynıo şekilde bir şeyi denemen gerekir, ve bence hayalgücü olan biri için (Burda Ed Greenwood dan bahsediyoruz) kendini olmadığı bir şey gibi hayal etmek ve bir oalya farklı açılardan bakabilmek kolay bir şeydir. ANlamadığın için sana saçma gelmesi gibi bu olayın[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 üstünün üstü adamlar benim için sadece sıfırlar...[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 aşk neyse de ikinci cinsiyeti tattığında büyüyü nasıl daha iyi kavrıyorsun ? benim anlamadığım nokta bu işte..[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness...
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Arcane ben büyüyü tanımasından yardımcı olmasına bişey demiyorum ne pozitif ne negatif benim eleştirdiğim nokta mesajı yazan arkadaşın Ed Greenwood top tur yuvarlanır tipinden saçma mesajlar atmasydı.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Yazari bilemeyecem ama Elminster resmen Ion Mckellen a benziyo :)....[hline]A little less conversation a little more action please
Jarlaxle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2003 Kadın olunca adıda Elmera olmuştu :) Elminster in Hell i okuyunca resmen yuh dedim,herif büyü gücü olmadan ordanda çıktı ya daha napsalar ölmez artık. Herif rakibi büyüye immune olsa bile psionic atakla müdahele edebiliyo,Greenwood herşeyi düşünmüş,bu resmen diablo da trainer la adam yapmak gibi.Salakmış.Gidip gerçek hayatta evinde tokatlıcaksın bunu aklı başına gelcek.
LethE Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Wizards elminstera bu dokunulmaz dede modundan çıartmak için bi kaç kitap yazıcaktı i duymuştum bş aralar ama....[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
Thalion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Kadınlar erkeklere nazaran çok daha duyarlılar, gerek duygular olarak gerek duyular olarak, bu bi gerçek o nedenle onların olup bitenlere karşı daha hassas olması çok normal birşey.. Özellikle de büyünün öğrenilmesi, helede o güne kadar tüm hayatı büyüden nefret ederek geçmiş birisinin kadın haline gelmesi bence çok akıllıca düşünülmüş. Ayrıca duyarlı olmak dışında duygusallığın verdiği bir rahat boşalım var, Erkekler içlerindekini o kadar kolay atamazlar, biraz daha kapalıdırlar, ama bir kadın nasıl daha kolay ağlıyabiliyorsa aynı şekilde bir takım kuvvetli duyguların boşalımı onlar üzerinde erkeklerden daha rahat gerçekleşebilir.. Olayı sadece cinsiyet değiştirme olarak görmek bence biraz saçma..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden RR5+ [R.I.P] Rnz lvl50 Skald RR5+ [R.I.P] Ezzz lvl42 Runemaster [R.I.P] Currently in Progress Cleric Celine Excalibur | Albion / EU
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Hmmm....[hline]A little less conversation a little more action please
TheSilver Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ilğinç bunu bende düşündüm ama bir anda hiç kadın baş büyücü olmadığı gerçeğiyle karşılaştım ve buda beni adamın içinde bir yerlerde southparktaki öğretmen gibi yuvarlanıp bunun farkında olmadan böyle birşey yapmış olma ihtimaline götürdü belki yuvarlanmak falan biraz rencide edici ama yazması cok eylenceli :) [Bu mesaj TheSilver tarafından 29 April 2003 21:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 şu anki "the magister"(azuth un chosen i. dünyaya büyüyü yaymayı amaçlayan bi şahsiyet) kadın[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley
Volfied Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Thalion bi bilgili sen varmışsın ha bu forumda yazan.[hline]Speak to me now, and the world will crumble, Open the door, and the moon will fall...
Öne çıkan mesajlar