GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 recep bey hitabının nesi var ki? adamın adı zaten recep değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 adam adıyla barışık olmalı.. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bey bile fazladan bence allahın kasımpaşalısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 sen fatih sultan mehmet e mehmet bey mi diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ben de anlamadım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 adama fsm ile rte yi bir mi tutuyorsun derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Sparkcaster said: sen fatih sultan mehmet e mehmet bey mi diyorsun? ahaha :D padişahım çok yaşa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bir tutuyorum tabiki Recep Tayyip Erdoğan davosu feth etmedi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Sparkcaster said: sen fatih sultan mehmet e mehmet bey mi diyorsun? bence denilebilir. izin veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Sparkcaster said: sen fatih sultan mehmet e mehmet bey mi diyorsun? 2.köprü diyoruz biz kısaca.. ölünün arkasından konuşulmaz olm! saygısızlık etmeyin.. bi de recep adama laka mı gelmiş, sonradan mı eklenmiş.. anası babası koymuş işte ismini.. güzel de isim.. recep, şaban, ramazan.. mis gibi isim. kullanılır, recep bey denilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 normalde sayın genel başkan, sayın başbakan ya da sayın erdoğan diye hitab edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Ama Fatih İstanbul'u alınca "daha da gelmem istanbula" dememişti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ben mehmete memo diyorum recepe ne diyim simdi reco? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Bella said: normalde sayın genel başkan, sayın başbakan ya da sayın erdoğan diye hitab edilir. Bey bile çok kendisine, Kılıçdaroğlu milletin cesaret edemediğini yapar gibi olmuş. Tebrik ediyorum, gözlerindne de öpüyorum kendisinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 recep bey diyerek mukaddes aylarla dalga geçiyorsunuz. çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Bella said: normalde sayın genel başkan, sayın başbakan ya da sayın erdoğan diye hitab edilir. kime göre neye göre normal? çok görejeli kavramlar bunlar ahhem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 kişilere değil, mevkiye rütbeye saygı duyar insanlar normalide budur türkiye anormal ama işte garbıçta siyaset olmaz tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 herif alışmış "lan recep" yada "hani benim recep imp" motiflerine bey ağdalı geliyor tabiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Xenocide said: Bella said: normalde sayın genel başkan, sayın başbakan ya da sayın erdoğan diye hitab edilir. kime göre neye göre normal? çok görejeli kavramlar bunlar ahhem. tüzüğe göre normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 tellos said: kişilere değil, mevkiye rütbeye saygı duyar insanlar normalide budur türkiye anormal ama işte garbıçta siyaset olmaz tabii Rütbeye saygıdan daha komik bişey yok ki talat, o rütbeye gelen adam benden daha adam değilse neden saygı duyayım? İyi kalpli mi,? Hayır. Devletin parasını halk için mi harcıyor? Oy içinb ve gemicikler için harcıyor. E üstüne üstlük rejimimize de düşman olduğunu zamanında çok güzel şiirleriyle dile getirmiş. Terbiyesice denebilecek üslupla rakiplerine sataşıyor. Neden saygı duyayım ki? Zerre saygı duymam yani. Mecbur kalırsam duyarmış gibi yaparım anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 recep bey saygısız bir hitap değil ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Gm bey desek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 re-cep telefonari diye eskiden televolede espiri vardi. tee o zamanlar takoz recep besiktasta oynuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Bu topik siyasete giriyor mu girmiyor mu? Çıkamadım bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bi giriyor bi çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar