BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 var mi elimde fazla modem var 3 ay senin gibi bi kral sahsa tabe dunc veririm diyen bi aslan parcasi yazlik paket internet aldim modem vermiyomus kenef smile kabloluya bile ragziyim routerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bende var ama vermem abi neden vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 agladim icin icin odunc veren olur mu dedim vermicek var mi demedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 haaa tamam o zaman vermem ama ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 bende yok ama okuldaki depoda kullanılmayan modem varsa veririm ben, yarın mesaj atarım başlığa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 berkay git al bi tane modem 40 liraya modemler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 benim eski kablolu modemimi ödünç verebilirim aslında, yarın akşam bakmam lazım yerinde duruyor mu diye. duruyorsa hemen haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bana sormu$sunda bende usb modem var, sana gelmez asdf. aaa yok lan Zoom X5 var , dur ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 yogun ilgiden dolayi tesekkuru borc bilirim ulas yada yankidan alicam sirkettede bi tane buldums anirim calisiyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 aynı şehirde olsak verirdim bende çok var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hehe ancak bakabildim, bende varmış zoom x5. ihtiyacın olursa özel mesaj atarsın bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 YA YİTERRR YA O KADAR PARA KAZANIOSUN AL BİTANE YA. KAYSERILI ADAM YAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galvatron Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 kablolu tek port lyncsys modem var. kadıköye gel al =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar