Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 copry said: Archangel_ said: ayrıca "sado dişçi" de sensin.hıh :P Kerpeten copry diyoz ya yok lem karea ya idi
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ginaly said: Archangel_ said: ayrıca "sado dişçi" de sensin.hıh :P berkcan sen bilirsin lan, seda mezun oldu mu, nabıyo şimdi? hangi seda yav :)
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 yurtseven be oluum, eski yengen, sdfsd
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Ahaha aga ismin berkcansa gerçekten çok fena ya.Yeni tanıştıkların falan az samimi olunca isimden çok espri döndürmeye çalışıyordur.
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 auhahau yeni hatırladım.diş hekimliğinde olduğunu bile unutmuştum :) ekledim fb den, bakarız :P coprye sor, o da tanır belkim
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 he ya, sedanın ablası olur :P bir üst dönemi olsa gerek. hatırlar belki. yarın birilerine sorarım bak, ben de merak ettim şimdi :)
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Akhlaur said: Ahaha aga ismin berkcansa gerçekten çok fena ya.Yeni tanıştıkların falan az samimi olunca isimden çok espri döndürmeye çalışıyordur. sorma. aynen öyle oluyor ama alıştım bildiğin. hatta çok yaratıcı olanları yeni girdiğim mekanlarda espri olarak kullanıyorum :P
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 en klişesini ilk atışta vurdun.tebrikler edit: topiğin içine ettik yalnız, dayak yicez :P
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Ben heralde berkcaann kankkaaaaa diye gezerdim.Büerkjjjccaaann gibi ama berkcan.Kankayı da nasıl gevşetirsen işte. Ya benimde arada bele dişimin içine birşey kaçmış gibi oluyor sanki sinire değiyor.Doktora her gittiğimde de gösteriyorum dolgu lazım mı diye yok diyor anlamadım ki ya.
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Archangel_ said: he ya, sedanın ablası olur :P bir üst dönemi olsa gerek. hatırlar belki. yarın birilerine sorarım bak, ben de merak ettim şimdi :) Tanıyorum evet de abla falan ayıb oluyo :(
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Akhlaur said: Ben heralde berkcaann kankkaaaaa diye gezerdim.Büerkjjjccaaann gibi ama berkcan.Kankayı da nasıl gevşetirsen işte. Ya benimde arada bele dişimin içine birşey kaçmış gibi oluyor sanki sinire değiyor.Doktora her gittiğimde de gösteriyorum dolgu lazım mı diye yok diyor anlamadım ki ya. Kürdan kullanıyor musun?
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Yok o şekilde arasında değil, yani sanki arkadaki azı dişlerimde ortası çukur olmuşta oraya sert yemek parçası varsa o giriyor gibi.Her lokmada batıyor sinire değiyor gibi.Sağ tarafta yemek yemiyorum bayadır o yüzden.
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 son alıntı niye yav? dönem farkınız yok mu? ondan abla dedim. meslek usta-çırak ilişkisi malum
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Yok be Akhlaura cevap ver sdf
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Abile ablala nolcek benim bu dişim kesip atemmi ben bunu ? Stajerlere verilen hastalar gibi hissediyorum lan kendimi.
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Ben şahsen görmeden birşey diyemiycem :/
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Akhlaur said: Abile ablala nolcek benim bu dişim kesip atemmi ben bunu ? Stajerlere verilen hastalar gibi hissediyorum lan kendimi. En son ne zaman gittin ki kontrole?
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 henee şimdi okudum yav. aynen. ama şunları cevapla; o muayene eden hekim film çektirip ondan sonra mı dolguya gerek yok dedi? ve o dişinde önceden dolgu vs yapılmış mıydı
küheylan Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 uplamayın arkadaşım şu konuyu. akşam akşam dişim ağrıdı yemin ediyorum.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Valla oldu iki sene heralde.Bizim aile dostu da eliyle yanağımı çekerekten bakıyor o.En son diş falan temizleme yapmıştı o zaman da sormuştum yeak gerek yok dedi.Eski toprak oldu sayılır ama o artık.Dolgu yapıldı mı önceden hatırlamıyorum ya.Yapıldıysa bile çok önce yani.O kadar da önce olamaz demek ki yapılmadı. Kontrol için antalya ya gitmem lazım da gidemiyorum bayadır. Senin uyuşturucun antalyaspor olm iki maç özeti izle geçer ağrın sızın.
Öne çıkan mesajlar