Theridone Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 copry said: Upsy gözümden kaçmış =)) Muhtemelen hassasiyet vardır diş macunun ne? Bir de doktorun güvenilir biri mi? Röntgen aldı mı ki? Tanımadığım doktora da kefil olamam şimdi ' birşey yok dediyse yoktur' diyerek :/ şu mavi signal var ya hani white now mıydı ondan işte. bi de her fırçadan sonra mavi listerine yapıyorum. listerini düzenli kullanınca (bazen üşeniyorum yapmaya) biraz geçiyo hassasiyet. böyle dişlerin altı sızlıyo ya, çok fena hissediyorum. sol tarafla yemek yemeyi unuttum resmen. doktor arkadaşım, röntgen çekti bişeyi yok abi dedi. ben de başka doktora gitmedim. zaten artık izmirde de değil. başka bi doktora gidicem artık napalım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Beyazlatıvı macunlar hassasiyet yapabiliyor öncelikle macununu değiştir sensodynein hassas dişler için olanından al, 1 ay kadar kullan gargaranla birlikte geçmezse tekrar bir muayene ol belki gözünden kaçan birşey olmuştur. Gece uyurken dişlerini sıkıyorsan ondan da kaynaklanabilir hassasiyetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 öff 1ay oldu dişçi çağıralı gitmedim şimdi ağız kokusu yapmaya başladı korkuyorum doghtur hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 hmm kanal tedavisi yapılan diş ile dolgu yapılan diş arasındaki diş eti kısmı ağrıyor yahu.. :( stress küpü olduğum için uyurken falan fazlaca basıp, dişleri sıkıp diş etini (böle bişi varmış orada çürükken) dişin çürük olan kısmından içeri doğru yine ittirmiş, kaktırmış olabilir miyim yahu? yok şu anda saniye vaktim yok gidip göstermeye de. :/ 1-2hafta beklese sorun olur mu ki? dışarıdan bakınca diş etinde, dişler tedavi edildiğinden beri olan farklı renk devam ediyor. gargara vs herbişi kullanıyorum elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Dohtur hanım, Dİş fırçalarken dikkat etmeme rağmen dişetlerimden bazıları kanıyor biraz. Tükürdüğüm macunda hep bi kırmızılık oluyor. Ölecek miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 uygun hassasiyetli dış fırçası kulllan dış etlerine masaj yaparak fırçala sıradaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 bence artık para almaya başlıcak copry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 copry said: Beyazlatıvı macunlar hassasiyet yapabiliyor öncelikle macununu değiştir sensodynein hassas dişler için olanından al, 1 ay kadar kullan gargaranla birlikte geçmezse tekrar bir muayene ol belki gözünden kaçan birşey olmuştur. Gece uyurken dişlerini sıkıyorsan ondan da kaynaklanabilir hassasiyetin. ana ben bunu hiç düşünmemiştim. sıkıyorum dişlerimi evet, gündüz uyanıkken bile sıkıyorum hatta :/ şu sensodyne i bi deneyeyim bakalım. teşekkür ederim hanımefendi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Rica ederim =) Gündüz sıktığını farkettiğin anda bırak sıkmayı.. Geçmiş olsun =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 teşekkürler benim soruya cevap için de bu arada, değişti dolgum =D bu home bleaching ne eziyet işmiş ya. nıç nıç nıç. neyse başa gelen çekilir. ama bişi sorcam, atıyorum sigara çay kahve vb. dişlerimiz bi seviye sarılaştı. günde bi kere fırçalıyoruz diyelim, ikiye üçe çıkarsak tonunu geri getirmek mümkün müdür? azimle yapılıyo mu bu iş merak ettim =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Onun için avuç taşlamaya burgulu çanak fırça takıyosun, fırçalıyosun http://www.yeniozel.com/UploadFiles/BigProductImage/507.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Home bleeching ile zaten diş rengini açıyorsun düzenli fırçalayarak da geri dönüşü en aza indirirsin yalnız sigarayı bırakman lazım, çayı da açık içmeye çalış mümkünse ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 dohturr hanıııııım koyu çay kahve sigara içicisiyim , nasıl beyazlar bu dişler yardım illa bıçak altına yatıp haşur huşur bu sado dişçilerin altına mı yatıcaz, yok mu evde bi tedavisi, alet edevat aparat satılmıyormu otomatik acısız şu diş taşlarını temizleyen okumadımda yukarları tam öküzüm evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Estağpiti ^^ Paşa paşa gidip temizleticeksin yok öyle beleşe maalesef. Evde beyazlatma işlemi sadece dişin rengini açar lekeleri çıkarmaz taşları temizlemez ve dişhekiminin önerisi ve kontrolü altında uygulaman uygundur . gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ayrıca "sado dişçi" de sensin.hıh :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 ne kötüsünüz ya püff lan dişcim de şehir dışına deplasmana gitti adam bütün doğuya turneye çıkmış sanki elazıg erzurum falan böle tanıdıkların dükkanlarını dolaşıp onlara iş bağlıyor 3 aydan önce dönmez bühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Archangel_ said: ayrıca "sado dişçi" de sensin.hıh :P Kerpeten copry diyoz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Bana mıydı bu arada atladım ama sdfgkşl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 hadi lem kerpeten mi kaldı artık benm dişci uyduruk bi tornavida gibi bişeylene böle ittire kaktıra koca 20lik dişi çıkarttı adamın repertuarda daha görmedim kerpeten, acemiler kerpetenle başlıyo herhal ( halflife da elde lövyeyle başlıyoduk hesabııı sonra silah falan mı buluyonuz napıyonuz ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Dişi elevatörle çekiyoruz evet kerpeteni parmaklar için kullanıyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 teey tey asma motorlar kullanırdık eskiden. kaldı mı onlar hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Öğrenciler kullanıyor işte hastaya geçmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 aha direk nazi bu , ban himm ya şaka maka nasıl yapıyolar ya, hakkat usta dişci acaip belli oluyor aynı şekil benim arkadaş bi diş hastanesine gitti, dikiş atcaz buna amelyatla alcaz yarcaz falan dediler dişi kerpetenle falan tutucak yer yok o derece böle spatula gibi bişile ittire kaktıra çıkardı adam ağrısız acısız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Archangel_ said: ayrıca "sado dişçi" de sensin.hıh :P berkcan sen bilirsin lan, seda mezun oldu mu, nabıyo şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Karea said: aha direk nazi bu , ban himm ya şaka maka nasıl yapıyolar ya, hakkat usta dişci acaip belli oluyor aynı şekil benim arkadaş bi diş hastanesine gitti, dikiş atcaz buna amelyatla alcaz yarcaz falan dediler dişi kerpetenle falan tutucak yer yok o derece böle spatula gibi bişile ittire kaktıra çıkardı adam ağrısız acısız Yetenek işte .)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar