Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diş

copry

Öne çıkan mesajlar

eyvah bea

bide şimdi 20lik diş çekimi için gidicez iyi hoşta "şu dişede dolgu yapalım, bak şunada köprü yapalım, ay bak şu şöyle olmuş ilerde başına dert açar" deyip soyup soğana çeviricekler diye tırsıyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

selam, geçen ignore ettim bu topiği ve başıma diş hadisesi geldi :/

geçen yemek yerken bi et parçası dişime kaçtı ?? sonra onu ordan çıkardım. Biraz acıdı çıkartırken.

Neyse, o günden beri orda bir ağrı var. Ama bişiler yiyince çıkıyor ortaya bu ağrı ve sonra başıma vuruo.

hayatımda 2 kere dişçiye gittim ( biri askere giderken diğeri dişlerimi sıkıomuşum ondan ağrıomuş )
hayır dişim çürük deildir herhalde
dolgu falan hiç bişi yok

günde 2 kere fırçalıorm. Şeker tüketmem öle :/
noluo ya doktora gitmeye korkuorm doktor bey help!
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

geçen yemek yerken bi et parçası dişime kaçtı ?? sonra onu ordan çıkardım. Biraz acıdı çıkartırken.

Neyse, o günden beri orda bir ağrı var. Ama bişiler yiyince çıkıyor ortaya bu ağrı ve sonra başıma vuruo.

hayatımda 2 kere dişçiye gittim ( biri askere giderken diğeri dişlerimi sıkıomuşum ondan ağrıomuş )
dolgu falan hiç bişi yok

diş etim agrıo galıba ya
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

dolgu falan hiç bişi yok

muayene olman gerekiyor diş etin de ağrıyo olabilir, iki diş arasında yemek kalma durumu varsa çürük de olabilir. görmeden birşey diyemem. geçmiş olsun .
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen bana şey oluyor. Dişin arasına et falan kaçıp tam çıkmadığı zaman o diş etimi şişiriyor ve o et çıkana kadar ağrı yapıyor. Gerçi hiç başıma vurmamıştı ama uzun süreli kalırsa belki oluyordur. Belki dişin arasına çıkanı tam çıkartamamışsındır.

Yine de dişçiye gitmen iyi olur bencede.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ya gidicemde ssk falan geçmiomuş özel sigortada nanay gibi.

Sıradan bi dişçiye gitsem olur mu muayenesi olan? bursada nilüferde var mı bildiginiz?

benim tanidigim yok ama calistigim yerdeki kankamin senelerdir gittigi bi disci var. benim 20lik disleri cektirmeye gidicem memnun kalirsam veririm adresini
Sosyal ağlarda paylaş

Selam patinin ağız ve diş sağlığı hekimleri.

Yahu ben bu aftlar ile naapıcam? Sürekli aft çıkıyor ağzımda. Kenacord almaktan zengin ettim eczaneleri. Normalde bemiks-c kullanıyorum ama 2 gün unutsam hemen aft başlıyor.

Çok mu önemli bu c vitamini aft için yahu?
Yoksa başka bi sorun mu var?

Bide nedense ağız suyu fln kullandığım zaman da oluşuyor gibime geldi. Çok mu hassas ağız içi dokum nedir, yoksa alakası yok mu?

Şunu kullanıyorum son bikaç haftadır mesela, aft çıkınca kestim daha fazla tahriş etmesin dokuyu diye.

http://images.gittigidiyor.com/3363/Sensodyne-Agiz-Gargarasi-300ML-Agiz-Suyu__33635912_0.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

dişçim bana bütün 20liklerin alınması lazım dedi 1 tanesini aldırdım digerlerini aldırmayı düşünmüyorum nezamana kadar dayanabilirim çenem fln kasılıyo arada o durumdayım

bekletme en kısa zamanda hepsini aldır çenen rahatlasın. eklem ve çene problemleri ilerlediğinde tedavisi yok gibi birşey.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Evet, ağızda hep.

Alt dudağımın içinde bide genelde hep.

bazı macunlarda ve gargaralarda bulunan madde hassas dokuları tahriş edip afta neden olabiliyor. o maddeyi araştırıp yazarım şu an aklımda değil. onu içermeyen macunlar ve gargaraları kullanırsan sıkıntın kalmaz. yarın yazarım en geç.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Selam patinin ağız ve diş sağlığı hekimleri.

Yahu ben bu aftlar ile naapıcam? Sürekli aft çıkıyor ağzımda. Kenacord almaktan zengin ettim eczaneleri. Normalde bemiks-c kullanıyorum ama 2 gün unutsam hemen aft başlıyor.

Çok mu önemli bu c vitamini aft için yahu?
Yoksa başka bi sorun mu var?

Bide nedense ağız suyu fln kullandığım zaman da oluşuyor gibime geldi. Çok mu hassas ağız içi dokum nedir, yoksa alakası yok mu?

Şunu kullanıyorum son bikaç haftadır mesela, aft çıkınca kestim daha fazla tahriş etmesin dokuyu diye.

http://images.gittigidiyor.com/3363/Sensodyne-Agiz-Gargarasi-300ML-Agiz-Suyu__33635912_0.jpg

stresi azalt kardeş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...