Seperate Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 mümkün de acıya dayanabilecek misin? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 yok dayanabileceğimi sanmıyorum böyle iğnesiz uyuşturma yöntemi var mı yok mu onun için sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 İğneden korkup doktora engel olup, uyuşturulmadan kanal tedavisi olmuştum 11-12 yaşındayken, halen unutamam o sinirleri minik tellere dolayıp dolayıp doktorun koparışını, cehennem azabı gibiydi. Ama iyi bir ders olmuştu bana, ondan sonra ne iğne ne morfin ne serum hiç bişeye laf etmez, sağlık çalışanlarına sorun çıkarmaz biri oldum asdasdasdas Ve iğnesiz diş uyuşturma olduğunu sanmıyorum, fısfıs ve jel sürme falan var ama onlar anca iğnenin acısını almak için önce sürülen şeyler. Yani iğneyle uyuşturmadan olmaz, anca genel anestezi istersen uyuturlarsa başka tabii, ama değmez ve yapmazlar o daha riskli bişi zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Lyntron said: ben sırf iğne yüzünden dişçiye gitmiyorum iğnesiz işlem yapmak mümkün mü? iğnesiz işlemler de var iğne yapılması mecbur olan işlemler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 "Tatar Ramazan" said: İğneden korkup doktora engel olup, uyuşturulmadan kanal tedavisi olmuştum 11-12 yaşındayken, halen unutamam o sinirleri minik tellere dolayıp dolayıp doktorun koparışını, cehennem azabı gibiydi. Ama iyi bir ders olmuştu bana, ondan sonra ne iğne ne morfin ne serum hiç bişeye laf etmez, sağlık çalışanlarına sorun çıkarmaz biri oldum asdasdasdas Ve iğnesiz diş uyuşturma olduğunu sanmıyorum, fısfıs ve jel sürme falan var ama onlar anca iğnenin acısını almak için önce sürülen şeyler. Yani iğneyle uyuşturmadan olmaz, anca genel anestezi istersen uyuturlarsa başka tabii, ama değmez ve yapmazlar o daha riskli bişi zira. (tu) topikal anesteziler -- sprey jel vs-- sadece yumuşak dokuyu uyuşturur ve iğnenin acısını azaltır. ama diş hekimliğinde kullanılan iğne anestezi içerikli olduğu için acısı çok anlıktır 2 saniyede uyuşur zaten iğnenin yeri korkmak yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 İğneye dayanamıyorum diyenin yarın öbür gün bi felaket,kaza gelirse başına napcak acaba, düşüp ölücek mi... Dayanacaksınız o kadar ağrıya, yaptıramam diyosanız da çürük çarık gezin ki onun ağrısı daha kötü.. Bi iğne olmamak için genel anestezi isteyenin de konu hakkında bilgisi sıfırdır.. O ağrı için hayatını riske etmeye onca komplikasyonu riske etmeye değer midir ?? Bilmiyor insanlar işte... Bugün doluyum kusra bakmayın..tam da denk gelmiş konu acık rahatladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Igneyi bende sevmiyorum ama ignesiz resmen iskence cekiyorsun. Onun yerine 2sn ignenin acisini cekmek daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 capul said: İğneye dayanamıyorum diyenin yarın öbür gün bi felaket,kaza gelirse başına napcak acaba, düşüp ölücek mi... Dayanacaksınız o kadar ağrıya, yaptıramam diyosanız da çürük çarık gezin ki onun ağrısı daha kötü.. Bi iğne olmamak için genel anestezi isteyenin de konu hakkında bilgisi sıfırdır.. O ağrı için hayatını riske etmeye onca komplikasyonu riske etmeye değer midir ?? Bilmiyor insanlar işte... Bugün doluyum kusra bakmayın..tam da denk gelmiş konu acık rahatladım... diş etime iğnenin ucunun yaklaşmasını biliyor olmam ve sonrasında hissetmem beni geriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 çocukken önce fısfısla uyuşturmadan yaptırmazdım iğneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Bayramda bir diş ağrısı çektim sanırım gece 5 falandı anca öyle doktora gittim artık uyurum uyurum dedim ama uyuyamadıktan sonra çare olmayınca doktora gittik 5te doktor uyuşturucu igne yaptı geri gönderdi dedi saat 5 bu saatte benden kanal tedavisi beklemeyin isterseniz yaparım ama sizin saglıgınız ıcın soyluyorum ertesi günü gittik bizde uyuşturdugu için agrım falan kalmadı uyudum rahatlıkta fakat bir tek bildigim şey şudur ki o an çeneni komple alıcaz deseler ben çıkartır verirdim eline çenemi o derece ağrıyordu onun yanında iğne şaka gibi kalıyor dogal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Valla hoş bir duygu değil biliyorum, yapana da gerginlik yaptırana da.. ama maalesef alternatifi yok :) Hoşlanmayana eyvallah lafım yok, hoplaya zıplaya dişe giden zaten mazoşisttir :) Dediklerim sırf iğne olmamak için rögar gibi ağızla gezenlereydi... Lyntron said: diş etime iğnenin ucunun yaklaşmasını biliyor olmam ve sonrasında hissetmem beni geriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 ağzımı betimleyerek yanlış bildiğim kelimenin doğrusunu öğrettiğin için tşk ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 benim yirmi yaş dişimden kanla karışık sarı bir sıvı akıyor özellikle dişimi bastırınca. dişçi korkum olduğu için dişçiye gitmeye yanaşmadım henüz. sorunum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 abse yapmış olabilir. dişçiden değil dişsizlikten diş ağrısından yüz şişmesinden felç olmaktan korkun. amin. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 lan eşşek kadar adamlarsınız hala ne dişçi korkusu yaf hadi ufakken fln anlarım da, ağzından yüzündne garip garip sıvılar akarken, ben dişçiye gitmem yeaa demek akla mantığa sığmıyor sanki pek. sağlık lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Bende yazayım 2-3haftadır sağ çene kemiğimin bağlantı yeri korkunç ağrıyor (haliyle kulağıma vuruyor ağrı). Ağzımı açarken çiğnerken baya zorlanıyorum doktora falan git demeyin ne cepte otobüse binecek para nede ssk var evde en azından kilitlenmeyi ağrıyı azaltacak yöntemleriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 havlu ütüleyip kulak hizasında yüzüne tutabilirsin. kas gevşetici alabilirsin. ama tme uzmanı görse iyi olur. Archangel daha iyi yardımcı olur bu konuda sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 çene kaymasına nasıl engel oluruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 uykunda dişini sıkıyorsan gece plağı yapılması şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 valla uykuda dişimi sıkıp sıkmadığımı bilmiyorumda sinirlendiğimde falan cenemi kastığımı fark ettim istemeden son dönemlerde de bol bol yaptım sanırım..aksam eve gidince sıcak havluyu denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Llama said: çene kaymasına nasıl engel oluruz ? nasıl yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 baya çene kayıyor işte sağa yada sola doğru... hatta gece plağı verdiler ama engel olmadı eklemden kaynaklı bieşy sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 röntgen ve uzman görüş lazım . üzgünüm. hastam geldi bu arada byez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 çekiçle vur diğer taraftan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 gece plağı ne ya banada ondan lazım galiba.uyurken dişlerimi sıkıp korkunç sesler çıkarıyormusum,kalktığımda dişleridme ağrı falan olmuyor ama bigün komple kırıcam dişleri diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar