LethE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 flashh a sor.. serverlarda acayip lag var giridm kurdum ama oynanmıyo. bide paticik kanalında kimse yoktu kaç gibi oynuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Wezeir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 anamm.. yettimm gari.. la babo biri baba key atsın bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 key plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Wezeir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 key i aldım.. arkadaşlar şu siteye üye olarak key alabilirsiniz.. http://www.gamesradar.com/ veyahut şu linkteki herhangi bir adresten.. http://www.bloodlinechampions.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=6354 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpawhezen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Silphatos said: dota varyantı mı bu hayır alakası yok tamamen zeka üstüne kurulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 hayatina problemsiz devam edebilen her normal insanin sahip oldugu kadar zeka ustune kurulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 sdsadasdasdadasdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 oaspdksaok Hay yeni yeni postçuklar türüyor. Oyun harika bu arada. Sardı. Nick'im Laths Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Alpawhezen said: Silphatos said: dota varyantı mı bu hayır alakası yok tamamen zeka üstüne kurulu dotaya yetemeyip laf sokmak acayipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yok onu ciddi soyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 oyun güzel oyun. dota'dan farkı direkt herkes combata girdiği için çok daha hızlı. görebildiğim tek sorun sık sık yaşanan spikelar. pingim falan düzgün olmasına rağmen oyun içinde sıkıntı yaşatıyor çok. oyundan mı bağlantıdan mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 DotA'dan tek farkı diyip durmayın bence. Yeni bir oyun türü çıktı ortaya DotA ile, yeni olmasa de en azından mainstreame girdi. http://en.wikipedia.org/wiki/Multiplayer_Online_Battle_Arena LoL, bu, DotA bu türün oyunları sadece. Birbirleriyle bu şekilde kıyaslaman DotA ve HoN gibi klon olma iddaası gütmedikleri sürece doğru değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 dotadan ziyade daha öncede forumda denmişti heralde warlock haritası vardı ona benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 - mana yok - crit yok - item yok - abilitylerin fiziğe etkisi daha bariz - hayli daha fazla ability var - casting/interrupt mekaniği var - birden fazla oyun modu var - rating muhabbeti var - takım kurma var daha sayayım mı dota'dan farklarını? safcds. arena oyunu. en çok wow arenaya benziyor çünkü aynı şeyin daha sadesini oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 diabloda duel atmak gibi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Değil abi, sitesinden abilitylere bak anlarsın. Oyunda item, crit gibi random veya fark yaratacak şeyler yok. Tam bir arena oyunu. MMORPGlerin klasik Tank/rdps/mdps/healer mantığı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yok yo oynuyorum zaten. diablo2 dede dualdan kastım öle server acari skillerle atıp tutardıkya birbirimizi, biraz o kafalarda oyun. combatını kastediyorum yanı. elbette item cart curt yok, veya combat sırasında bişey kazanıp değiştirmiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onaykartal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 arkadaslar bende key alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ben hala baglanamiyorum serverlara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ben şimdi girdim çıktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kısayol sistemini hiç beğenmedim ben ya koşarken E tuşuna basamıyorum ben mesela. mouse 1 ve mouse 2 ye skill atamak ise tam facia olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Bence süper olmuş ama ben de koşarken E'ye zor basıyorum. Tuşlar ayarlanamıyor mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 ayarlaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Oyunda köprüler falan gözükmüyor, bende mi problem yoksa genel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar