QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Arkadaşlar, Nil ehliyet hedesi için şehir dışında. Almanca bilen bir arkadaş arıyorum bana yardım edebilecek. Almanca çeviri dersimin finali için bir öykünün üç sayfasını çevirdim. Ama iyi bilen birisinin kontrol etmesi lazım. Öykünün orjinalini ve çevirimi göndereceğim, sadece olmayan yerlere bi bakılması lazım. Var mı yardım edebilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 http://translate.google.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 harbi çok accurate lan yannız ama ingilizce almanca çevircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ya o pek yardımcı olmuyor, almanca ile ingilizcenin cümle yapısı farklı olduğu için isim tamlamalarında falan sıçıyo baya. fransızca için olsa anlarım da almancaya google bişi yapamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Biliyom ama okulunu okumadığım için yapmıyorum. Saygısızlık olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Para verilmediği sürece neden yapsınlar ki bu bi meslek sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 para da veririm isterseniz. çevirmicek çevirdim ben zaten, okuyacak sadece kontrol edecek. 10 TL veririm =) double space 3 sy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Ama okuyan arkadas var, fiyatta anlaşırsan çevirebilir heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 yok direk adam gibi çeviriyo google genelde. türkçe-ingilizce çeviri gibi değil yani. dene bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 evet google translate eger turkceye degil de ingilizceye ceviriyi secerseniz baya iyi ceviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ya şimdi koskoca forumda nilden başka almancası olan yok mu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Var ama üzgünüm önümüzdeki 2 hafta sıfır zamanım var. Kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ben de yardim ederdim ama bu isin okulunu okuyanlari dusununce vicdanim rahat etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 QueenofSpades said: ya şimdi koskoca forumda nilden başka almancası olan yok mu =) Ben birini biliyorum ama..... Hadi söyleyim ismi Jahrein :P Bi de Kahnx galiba almanyada yaşayan gurbetçilerimizdendi heralde o da iyi biliyodur. Bu arada bu konuyu çözdükten sonra birileri benim kredi arzını etkileyen faktörler konusu hakkında 5-10 sayfa arası bi yazı bulabilirse sevinirim.Parası neyse veririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 said: Nil ehliyet hedesi için şehir dışında. Almanca bilen bir arkadaş arıyorum bana yardım edebilecek. yalan. yanlis bilgi veren idiot gökalp arkadasimizi kutluyorum. ehliyet icin münihe niye gideyim? sinavlarim vardi tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ben anlamam almancadan ama eğer yardımcı olabilecek olsaydım da bu işin eğitimini almış meslek olarak yapan insanlara haksızlık olurdu, yani evet diyemezdim bu yüzden.. tamamen duygusal :P abarttık galiba biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 QueenofSpades said: ya şimdi koskoca forumda nilden başka almancası olan yok mu =) var ama benim kadar krali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ich kann nicht die turkische sprache auf deutsch umsetzen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 8 sene Alman Lisesinde okuyup, Abitur alıp ardından 6 sene hiç dinlemeyip/okumayıp/konuşmayıp koskoca dili unutan da bir ben varım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 ja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 nil münihteydi de sınav için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 temsili olarak mulgearı banletiyorum, geriniz bundan ders çıkarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 yaa =( tamam sustum editledim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ne dedi ne dedi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 vaniLLe said: ne dedi ne dedi?! bende merak ettim şindi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar