Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanitarium Süper


BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ya bu oyunu çok eskidende oynamıştım ama cd sini nedense bilgisayar masasında gördüm tekrar oynayım dedim beni gene uçurdu O NASIL BİR OYUN ÖYLE YA süper bir konu muhteşem bir detay ya aklımı başımdan aldı çok eskiden oynayanlar bence tekrar kurup oynasınlar oynamayanlar kesinlikle oynasınlar oyun 3 cd :D[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayret ben o kadar ağlamaklı olmamıştım o malum sahnelerde. (yanlış anlaşılmasın :D) Beyond Godd&Evil oynarken Peyj yamulunca daha fazla üzülmüştüm hatta. Birde Silent Hill'de Mary ilk öldüğünde. Ama güzel oyundu. Hatta oynadığım en iyi adventure oyunuydu.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Level dergisi zamanında Sanitarium için demişki :
Oyun mu, yoksa sanat eseri mi? Sanitarium, bir oyunun sadece senaryosuyla bile mükemmel ve çarpıcı olabileceğini kanıtladı.Buradaki 'çarpıcı' kelimesine dikkat edin.Oyun gerçekten de sizin duygularınızla oynuyor, moralinizi bozuyor, hatta yeri geldiğinde gözlerinizin dolmasına bile sebep oluyor.Kendinize dair hayal meyal hatırladığınız anılarla, karşılaştığınız etkileyici karakterlerle, el çizimi ve adeta üçüncü boyutun ANLAMSIZ olduğunu anlatmaya çalışan, el çizimi alışılmadık grafikleriyle, Sanitarium sizi alıyor ve kendi dünyasına hapsediyor...

o ayı sahneside süper ya :([signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herhalde o sırada pek havasına girememiştim. Neyse bir ara tekrar oynarım. Bu arada o oyunu her yüklediğimde gülerim. Full yükleme için 90 Mb gibi bir yer istiyordu :D[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında şu anda bir site üstünde çalışıyorum içine paso eski oyunları (klasikleri blood 1 monkey island larry serisi gibi) koymayı düşünüyorum ama elimde o kadar kaynak yok şu anda yaklaşık 17 oyun var keen filan elinde oyun olup (küçük dosylar :P) gönderebilcek arkadaşlar baya yardımcı olur.Elimde şu an
Monkey island serisi
Keen serisi
Blood 1
Larry serisi (7 de varda onu nasıl sığdırcam :) )
Might and Magicin ilk serileri
Beneath a Steel Sky
Master of Orion serisi
Duke Nukem
Final fantasy nin bilgisayar için çıkmış tüm serisi (1 den 8 e kadar dvd rom bu ama sadece 1 ile 5 arasını koyabilirim sanırım :) )
Master of magic
Shattered Steel
Crusader : No Remorse ( bu siteye sığmaya bilir :P
Dungeon Master
Terminal Velocity
Blackmoon Chronicles
Ufo X-com
Dune 1-2
ve Dungeon Keeper (ama baya büyük siteye sığmaz)

17 oyun var serileriyle yaklaşık 30 filan eder elinizde bunlardan farklı hoşunuza giden oyunlar varsa gönderirseniz sevinirim böyle bir site aömak faydalı olurmu acaba onuda pek bilmiyorum biraz nostalji olsun yeter :)[signature][hline]Sadece Gerçek Tek Bir Dünya Var Yaşadığımız Dünya Da Dağil Diğer Her Yer Ve Her Şey Gölgelerden İbaret!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...