Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Dralnu said: fizban bu macta da defansta ne kadar mukemmel bir insan oldugunu kanitladi. gercekten inanilmaz iyi bir futbolcu. Bunu yazan da Seren'dir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Wishmaster said: Tek lensle mi çıktın? o.O evet sol lens yoktu abi. ben görmedim ki Saygın ı ahehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 saygını ben de görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 abi korneri kullandım kötü gitti arkamı döndüm derken bir ses geldi ah uh sonra saygın dellenmişti :D Hakan'da bakıyodu anlamamış o da nasıl olduğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Yenseydik, rakip takım muhtemelen futbolu bırakırdı artık =) son dakikada BURSA'DAN GOL HABERİ Mİ VAR? 7-7 mi? 7-7 mi? DOĞRU MU? dedik, doğruymuş bu sefer =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konn said: skor 8-8 gibi haıtlıyorum ama maç güzeldi. güzel fotoğraflar var tabi biraz algıda seçicilik olmuş :D onun dışında 5'er dakikadan 3 tane 720p video var ancak boyutları bi hayli büyük. bi hal çare bakıcaz artık. Algıda seçicilik derken genelde senin fotoların vardır bundan mı bahsediyorsun :D Bir de merak ediyorum acaba muhteşem performansımı sergilediğim zamanlarda mı çekildi o videolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 videolar sizin daha iyi oynadıgınız sıralara denk gelmiş genellikle. onun dışında fotolarda bi 500mb var şimdi onları volume olarak upload etmeye calısacam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 500 mb mi neler diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konn said: videolar sizin daha iyi oynadıgınız sıralara denk gelmiş genellikle. onun dışında fotolarda bi 500mb var şimdi onları volume olarak upload etmeye calısacam artık.Bizim daha iyi oynadığımız sıralara denk gelmesi için zaten maç içinde herhangi bir anda çekmesi yeterliydi ;) Şanssız goller yedik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Holy said: Konn said: videolar sizin daha iyi oynadıgınız sıralara denk gelmiş genellikle. onun dışında fotolarda bi 500mb var şimdi onları volume olarak upload etmeye calısacam artık.Bizim daha iyi oynadığımız sıralara denk gelmesi için zaten maç içinde herhangi bir anda çekmesi yeterliydi ;) Şanssız goller yedik :P /signed iyiymiş ya videoları da rapid e fln atarsın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 videoları lig tvye gönderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 bi foto var sertaç la saygın'ın ayakları. sertaç biçiyor saglam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Uploadlar vakit alıyor, gece linkleri atarım fotoğraflar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 konn videolarda benim agır qqlayıp bagırdıgım cagırdıgım yerler war mı sdf.. warsa bi kesik atalım plx.. 5-0 one gecmenin rehaveti ile patinin bugune kadar gordugu en agır comeback i yiyorduk ki ildeniz elinden kacırdı bursadan gol haberi geldi.. beraberlik oldu.. bugunku performansım la konn un wot unda bir satırdan fazla yer almayı umarak ayrılıyorum bu topicten haftayanın topicinde gorusuruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bu hafta wot yok :) hava sıcak kimse kasamıcak.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Bugün ağır sıçtım, askerden dönmeme veriyorum performansımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 haftaya direk cakili defans olucam ben. tora'dan olucam hatta torayla ben gelene tekme aticaz gideni tepiklicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Holy said: Yenseydik, rakip takım muhtemelen futbolu bırakırdı artık =) son dakikada BURSA'DAN GOL HABERİ Mİ VAR? 7-7 mi? 7-7 mi? DOĞRU MU? dedik, doğruymuş bu sefer =/ sonunda doğru haber geldi bre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Part 1 Part 2 Part 3 Part 4 Part 5 Part 6 Rezimler burada, 6 volumeden oluşuyor toplamda 550mb kadar. Detaylı ayıklayamadım siz aradan bakarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 screwy said: bugunku performansım la konn un wot unda wot yok üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 olm algıda seçiciliğin en düşük olduğu part hangisi? onu indirelim bari 550 mb baya bi fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 algıda bariz seçicilik oldugu kısımları eledim zaten. deneme yanılma ile bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 ahahah (tu) +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 indiriyorum şimdi de, sürekli göbeğimi açtım terimi sildim, göbeğim çok çıkmış mı lan? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 part1 i indiriyorum bakalım. emeğine sağlık :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar