Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.12

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Konn said:

skor 8-8 gibi haıtlıyorum ama maç güzeldi. güzel fotoğraflar var tabi biraz algıda seçicilik olmuş :D

onun dışında 5'er dakikadan 3 tane 720p video var ancak boyutları bi hayli büyük. bi hal çare bakıcaz artık.

Algıda seçicilik derken genelde senin fotoların vardır bundan mı bahsediyorsun :D

Bir de merak ediyorum acaba muhteşem performansımı sergilediğim zamanlarda mı çekildi o videolar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:

videolar sizin daha iyi oynadıgınız sıralara denk gelmiş genellikle.

onun dışında fotolarda bi 500mb var şimdi onları volume olarak upload etmeye calısacam artık.
Bizim daha iyi oynadığımız sıralara denk gelmesi için zaten maç içinde herhangi bir anda çekmesi yeterliydi ;)
Şanssız goller yedik :P
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Konn said:

videolar sizin daha iyi oynadıgınız sıralara denk gelmiş genellikle.

onun dışında fotolarda bi 500mb var şimdi onları volume olarak upload etmeye calısacam artık.
Bizim daha iyi oynadığımız sıralara denk gelmesi için zaten maç içinde herhangi bir anda çekmesi yeterliydi ;)
Şanssız goller yedik :P

/signed

iyiymiş ya videoları da rapid e fln atarsın sen :D
Sosyal ağlarda paylaş

konn videolarda benim agır qqlayıp bagırdıgım cagırdıgım yerler war mı sdf.. warsa bi kesik atalım plx.. 5-0 one gecmenin rehaveti ile patinin bugune kadar gordugu en agır comeback i yiyorduk ki ildeniz elinden kacırdı bursadan gol haberi geldi.. beraberlik oldu.. bugunku performansım la konn un wot unda bir satırdan fazla yer almayı umarak ayrılıyorum bu topicten haftayanın topicinde gorusuruz sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...