Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 spidee niye gelmiyor bu arada? hani gelicektin olm. hmm sakatmış galiba tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yenicez bu arada onu söyliyim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kal bazlı kadro yine üzülecek, söylüyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Abi bu savunmamız yok diye ağlayan adamlara söyleyeyim. Bu sefer bizde savunmayı deşebilecek bir İlhan yok. Ayrıca son gelen jenerasyon, Khala'yı tanımıyorsunuz. Sixoms geri çekilince Khala ortasaha ve forveti halleder, kaldı ki forvette de İlhan olacak sizde. Ofansınız bu kadar iyi, arcane khelben + sixoms gibi bi adam vardı.. E şimdi bi de yiğit'i verdik karşıya. Bu maçın sonucu bu haliyle çıkarsak belli. Üzüleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 emrah yürüyerek geçerdin sen o savunmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Tolga ve Tora'yı ayıralım bence Holy'yi göndermek yerine. Böyle cidden saçma oldu kadrolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 olm holyi alırken khelbeni verdik sonuçta. siz bilirsiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Onur`un üzerine oynayın, yenersiniz çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tolga ve tora ikisi de çakılı defans. Holy böyle hareketli bi adam. Sizdeki defansları performansları için değiştirmek istiyorsunuz. Tuna veya Hakan'ı alalım Tora'yı ya da Tolga'yı verelim madem? Adamlar iyi defans :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Hala anlamıyorsun bu işte Emrah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Sen de amma anti-Emrah oldun ya.. Tamam o zaman ben karışmıyorum, zaten her türlü çıkar oynarız yani. Daha güçlü rakiple oynamak beni daha iyi motive ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Kendime rakip olarak seni görüyorum mutlu olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sahada konuşuruz nasılsa 1 saat fln erken gidiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Geçen maç yediğimiz gollerden en az 2 tanesi benim adam tutamamam yüzünden, Tuna defans demişsiniz bir de ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 oto balanas basar golarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 zaten dengeler öyle sağlanıyor. bir tarafın hucum hattı çok iyi, rakibin defansı iyi. ama defansı iyi olanın foveti iyi değil ama forveti iyi olanında defansı kötü oluyor. hatta olmuyor. bence bu denge sağlansa daha güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Wishmaster said: tolga ve tora ikisi de çakılı defans. Holy böyle hareketli bi adam. Sizdeki defansları performansları için değiştirmek istiyorsunuz. Tuna veya Hakan'ı alalım Tora'yı ya da Tolga'yı verelim madem? Adamlar iyi defans :DBu hareket çok mantıklı olur yalnız. İki tane adam gibi çakılı defansımız var, aynı takımda olmaları bana da mantıksız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Muhteşem bir maç oldu rekabet açısından. Maçta bizim takım 5-0 geriye düştü. Skorun aksine ezildiğimiz falan yoktu oyun olarak. Pozisyonlarımızı gole çeviremiyorduk ve rakip kontra atakları golle sonuçlandırıyordu. Sonra Holy takımımızın ilk golünü attı ve gol orucumuzu bozduk :) Skoru 6-6'ya kadar taşıdık. Sonra 7-6 öne geçtik. Muhteşem bir geri dönüş olacaktı. Son iki dakikaya falan girdik :) Talihsiz bir gol yedik ve maçın sonucu 7-7 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 çok iyi maçtı. çok sert maçtı bnm açımdan :P bi daha 2 lens olmadan gelmicem asla ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 fizban bu macta da defansta ne kadar mukemmel bir insan oldugunu kanitladi. gercekten inanilmaz iyi bir futbolcu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Tek lensle mi çıktın? o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 baktım çakıyoruz, vites düşürdüm ama çok düşürmüşüm sonra ele aldık. yalnız eve gelince tekrarını izledim, o pozisyon penaltı değil. maçın tekrarı için başvuruyorum yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 skor 8-8 gibi haıtlıyorum ama maç güzeldi. güzel fotoğraflar var tabi biraz algıda seçicilik olmuş :D onun dışında 5'er dakikadan 3 tane 720p video var ancak boyutları bi hayli büyük. bi hal çare bakıcaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 adam gibi admin fizboz fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar