Konn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 geliyorum tabiki, madem öyle fotograf makinesini de getireyim. demişken şarj edeyim aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ooo cem kesik yemiş bu hafta FENERASYON İŞ BAŞINDA, MASABAŞINDA MI KAZANACAKSINIZ MAÇI GÜVENÇ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 1/ babacum(kale), tora, tolga, holy, cava, fizban, wish, sertac 2/ screwy(kale), khelben, konn, aquila, arcane, sixoms, khala, pha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 sen bizdensin olm hey allam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 çok deli maç olacak gibi ama yine de. adeta bir yıldızlar karması iki takım da. 1. takımın en büyük yıldızı ve takım kaptanı olarak bu maçta emraha çok iş düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 lol kaptan oldu 2dk da bizim kaptanımız ildeniz olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 sizin kaptan emrah'sa bizimkisi hakan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 sizin hakani kaba geri sokarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 bizim hakan o kaba girmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 KAPTAN BENİM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 fizban said: sizin hakani kaba geri sokarim. zor. ayrıca bizim takımda şükrü var lan. awesome. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Kaptan her türlü cavanagh da.. :) Karşı takım oynayabilecek mi bakalım. Kağıt üzerinde iyi gözüküyorlar. Sistemi oturturlarsa zorlanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2010 ildo tora tolga holy wish cavanagh sertaç fizban benle cavanagh,holy ile sertaç değişmeli oynarız. Kadromuz güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 1. takım bu maçta bile yenilirse yuh artık, gitsin kumda oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Takımlar olmamış ve kesinlikle değişmesi lazım. 2. takımda defans oynayacak adam yok. Geçen haftanın butthurtı kafaya mı vurdu bilmiyorum da kim kurduysa felaket saçmalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 tora & tolga niye hep aynı takımda oluyor ki abi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 evet defans yokmuş 2. takımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben arkadasta oldugum icin telefonun sarjı btebilir falan ulan kaleci geliyo mu gelmiyo mu diye heyecan yapmayın gelirim ben sdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 onu ben de guvenc'e dediydim, ama sixoms, khelben, arcane daha defansif oynarlar sonucta; ayrıca sixoms, khala ve konn bayağı iyiler, bizim takımda bireysel olarak o kadar iyi kimse yok. holy ile birini deiselim madem sizden bence, guvenc bikbikleyecek ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 şükrü nası oynuyo ki futbolu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sixoms da defansif oynarsa yine oyuna topu ileri tasıycak e ilerde dagıtıcaak adam kalmıycak.. tabi sukrunun nası oynadıgını bilmiyorum.. hakan + arcane bi defansa overkill olmus bence ama yok boyle takımlar daha uygun diyosanızcıkar oynarız np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 khala ortasaha forvet isini iyi goruyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 fizban said: holy ile birini deiselim madem sizden bence bunu yapalım, hakan bize gelsin yiğit karşıya gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ooooo karşı takımda şükrü var kesin yendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 kıvrak adamsın hakan ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar