Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 http://www.wired.com/underwire/2010/05/firefly-takes-flight-again-with-browncoats-redemption/ Heyo!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bi heyecanla girdim, fan film çıktı :(. unutulmaması güzel tabi. hem belki whedon a ve yapımcılara bi gaz verir böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 kalbime iniyordu abi açılmasın böyle başlıklar ;( umutlandırmayın adamı yahu gene bi ağız dolusu küfür ettim sizin yüzünüzden FOX a şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Olm editleyin şu başlığı, yeminle uçuyodum şahitlerim vardı. OF. Dur hatta şikayet edeyim de modlar fanfiction falan eklesin başlığa. Film de fazla amatör işi görünüyor. Ayıp olmasın diye izleriz ama meh en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Editlerdim dei zamanı geçmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ... harbi benimde yüreğim hop etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar