Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spiderman 2 [SPOILER başlığı]

Sam

Öne çıkan mesajlar

said:
Sam, 03 Temmuz 2004 12:43 tarihinde demiş ki:
- efektler filan süper. helal olsun. octopus'a gıcığım vardır ama cuk oturmuş bütün numaraları. oynayan adam da kabız gibi duruyordu ama gayet iyi canlandırmış. hatta amcam oyunculuk açısından tobey maguire'ı ezdiği yönünde bir yorum yaptı ki ben de imzamı atarım.. :)

o amca eski toprak zaten. 81 yılındaki indiana jones - raiders of the lost ark'ta 4-5 dk'lık küçük bir rolü vardı. ordan beni hastasıyım adamın. ama bir yerde okuduğuma göre adam bu filme kadar hiç baş rol oynamamış. teklif gelince direk atlamış ve cuk diye de oturmuş.

filme ben bayıldım. belki çizgi romanları okumadığımdandır. mj bitiriyor zaten olayı. yüzü çok güzel. hastasıyız ailecek.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caranlothwen, 19 Temmuz 2004 03:26 tarihinde demiş ki:
biri bana dr connor un hangi adam olduğunu ve neogenic nightmare ı açıklayabilir mi

Dr. Connor kertenkele adam, kaybettiği kolunu tekrar çıkarmak üzere deneyler yapıyor kendi üzerinde. Sonuç, muhtemel 3. filmde Spidey'nin karşısına kötü adam olarak çıkması... ( Yeşil cin ile beraber)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Draven, 19 Temmuz 2004 03:44 tarihinde demiş ki:
bende carnage nasil ortaya cikmisti onu hatirliyamiyorum

venom su ironmanin duzenledigi bi konferansi basip portal acan bi makinayi calmaya calisio ama gucu yetmio su surati yanan herif(ismi neyse :P ) iste yardimcisiyla vu carnage in simbiyatini hapishaneye goturuyo falan orada bi herife veriolar[signature][hline]Mira kolasi olan msg atsin plz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caranlothwen, 19 Temmuz 2004 03:26 tarihinde demiş ki:
biri bana dr connor un hangi adam olduğunu ve neogenic nightmare ı açıklayabilir mi

hemen anlatayım.

dr connor, bir bilim adamı.
ayrıca peter parker'ın öğretmeni.
filmde dikkat edersen, "sen akıllısın ama tembelsin" demişti peter'a. sonra dr. octavius ile tanıştığında da "connor senden bahsetmişti, hani akıllı ama tembel öğrenci" demişti o da.
işte connor o adam.
filmde dikkat ettiysen, adamın sol kolu yok.

işte çizgi filminde (fox kidste yayınlananları izlemiş isen) savaşta kaybettiğini söylüyor kolunu. peter parker ile kertenkeleler üzerinde deney yapıyor. hani onların kuyruğunu atıp geri uzatma yeteneği var ya, onu connor üzerinde yapmaya çalışıyorlar.

connor bir gün kendisine deniyor. kolu uzuyor. ama daha sonra kendisinin derisinin yavaş yavaş pullandığını farkediyor, ve lizardmane dönüşüyor.
lizardman, etrafa dehşet saçıyor insanları öldürüyor felan.
hulk gibi uykusu gelip insan haline dönüşen biri de değil.spider-man ise onu tekrar connor haline çevirebilmekle uğraşıyor felan..
--------------

neogenic nightmare'e gelirsek. O olay da fox kidsteki çizgi filmlerde çok iyi açıklanmıştı.
Spider-man bazen duvarlara tutunamaz oluyor, bazen düzeliyor. bazen spider-sense yeteneği gidiyor, bazen geliyor felan.

bu allak bullak dönemde bazı bilim adamlarının yardımına gereksinim duyuyor.
bir ilaç alınca hali daha düzensiz oluyor.
bu zaman 2şer kolu daha oluyor, toplam 8 uzantıyla dolaşıyor etrafta.

bundan sonraki aşama da, tamamen bir insan-örümcek (man-spider) formuna dönüşmesi.
İşte kılları uzuyor, örümcek kafası oluyor, pençeleri oluyor, irileşiyor felan, ilginç bir canavara dönüşüyor.

ama daha sonra tedavi edilip eski örümcek-adam haline çevriliyor.
8-9 bölümden oluşan, genlerle ilgili bu bölümlere de "neogenic nightmare" deniyor.

umarım yardımcı olabilmişimdir.[signature][hline]iyi kötü çirkin
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi bi dakka paniklemeyin ben jameson venom olcak demedım... ondan adam olmaz zaten.. :) ben sevemedım bı turlu...

onun uzay yolculuklarından bırınde venom gelecek hesabı.. yoksa ondan bana sonrarsan manwolf bıle olmaz :)

ama su kesın ucuncu fılm'ın ılk kotu adamı "green goblin THE SON" :) ikinciside buyuk ıhtımalle lızard man..

ayrıca bence kesın neogenıc nıghtmare olmaz cunku fılmde ag atamama olayı fln hep ruhsal şeylerle bağlantılı yapılmış yanı pisikolocik..[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
God, it feels like it only rains on me
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
kardeşim bile bu maske çıkarma sahnelerini asırı sorun yaptı ee herkese gösterdi nolcak şimdi falan hasta etti beni yaw[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...