hunty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 5 euro verdik ses seda yok, 49 euroyu da alip kacmasinlar sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Sabahtan beri BAM kesiyolar... İZliyorum ben de, güzelmiş oyun. uzun fightlar zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ben grafik motorundan çok umutluyum. unreal engine 3 ile çok zevkli bir oyun deneyimi bizi bekliyor. (reklam gibi oldu lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 PLAY THE BETA FEB 10th – FEB 12th My unique beta key: A4JFM65GTA73MHXEDD69EATN3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 nordlydian said: ben grafik motorundan çok umutluyum. unreal engine 3 ile çok zevkli bir oyun deneyimi bizi bekliyor. (reklam gibi oldu lan) buglar ve crashler bizi bekliyor. -from the players of mortal online game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 valla izlediğim videolarda kore versiyonunda buglar falan gormedım ama tam hakim değilim bu grafik motorları konusuna. bir de pre-order yapanlar 10-12si arası betaya katılmak ıcın ekstra koda gerek duymaz inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Kore versiyonu ile kıyaslaman yanlış orda oyun nerdeyse 15. ayında ve kısmen releas edilmiş durumda. Sneak peek öncesinde kadar var olan hatırladığım buglar; /stuck komutu yok oyunda veya çalışmıyor sıkışıp kaldığınızda tek çareniz mobların sizi öldürmesini beklemek. önce lag sandık ama sonra anladık ki Skill animasyonları geç geliyor hatta bazen arayüzde ki skiller kayboluyor. npc lerde özellikle point ve cashing sorunu var.vs vs vs.öyle çok vahim sorunlar yok yani oyunun küçük bir geleceği var diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Üstteki post u quote lamayın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 beyler ben oyundayim. 2 saatligine oyunu acmislar simdi gordum hemen girin. biraz bi bekleme suresi veriyor ama hemen geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 ign prime key veriyor da, hesap actım key'i giremiyorum... girmeye calıstıgımda "This account cannot be updated at this time" diyip duruyor, public nickname de yaratamıyorum, profile management'ta da hicbir degisiklik yapamıyorum, hep aynı seyi diyor, baskasına oldu mu bu olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 tera eu ya girmen gerekiyor http://tera-europe.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 eu beta patlamadı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 31 min bekleme süresi... puff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 patladı da ısrarla serverların çöküşünün aşırı yüklenmeden değil küçük bir sistem arızasından kaynaklı olduğunu söylüyorlar.yani bizim serverlarımız canavar gibi filan demeye getiriyolar ama yemez tabi.şu anda da heralde preorder ların girebileceği küçük denemeler yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 sneak peek codları olanlarda girebiliyor. 990 kişi kaldı. 10 dakkadan fazla beklediğim içinde xp bonus vereceklermiş 13 dakika.. oyuna gireyim de xp almasamda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 eu da ign'in verdigi kodu kabul etmedi ehueh, invalid code diyip duruyor, ign'inki us icin demek :... us'de ip block varmıs sanırım middle east'i de kapsayan, benimki de ondan mı patladı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 beta bitti server kapandi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaex Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kfg said: eu da ign'in verdigi kodu kabul etmedi ehueh, invalid code diyip duruyor, ign'inki us icin demek :... us'de ip block varmıs sanırım middle east'i de kapsayan, benimki de ondan mı patladı ? http://dl.dropbox.com/u/14076298/ZUploader/2012/02/07_21-09-00_CtajKL.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 16 dakika varken elektrikler gitti iyi mi? neyse oynayan arkadaşlar biraz anlatırlarsa nasıl oyun diye seviniriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bende pek oynayamadim ama bi kac ss almak aklima geldi ayrica hosumada gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Abi şu her oyun release olduğunda: -Başka oyunun adını koca koca yazıp "best game evaaaaah!!!" moduna girenler -PC or MAC tartışmasına girenler -İlk günden grafiksel alanda giydirenler olmasa kurban kesilir yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 açık beta oyundayım nickim Kedi bir sürü ss çektim sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 ben de oyundayım nick matron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 karakterin üstü değişmiyor galiba hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 üstü değişmiyor derken? bir sürü item düştü bana değişiyor? edit: Arborea hayvan gibi laglı ben Velika serverına geçtim nickim kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar