BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 PvE serverında başladım bende ismini unutttum yazarım. Nick Fethalis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 hemen oyunun kurulu olduğu klasörün yedeğini al bi yere. bi de gameforge'un supportına güvenme. benim 2 haftada tecrübe ettiklerim bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 oyuna dönenlere sign olanlara bedava 55 lvl karakter veriyormuş. doğrudan end game e atlamak isteyenlere edit: 19-21 eylül arası geçerliymiş. yeni bir karakter açmanız gerekmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 oha harika. lancer oynamak istiyordum da kasmak işkence gibi geldi. nasıl yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 indiriyorum ben o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 daha dün yeni char açtım oyun içerisinde böyle bir şeyle karşılaşmadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 link falan birşey varmı kesinmi yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bulamadım ki bir şey. heyecanlandığımla kaldım ameke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kaynak pardn 58 lvlmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 maile baktımda birşey yok kod falan. indirip girince yeni açtığım karakter level 58 olacak öylemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ha u.s. serverıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 şimdi hemen us hesabı açsak olmuyormu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 acc aldım us clienti indiriyorum. allahtan hepsini indirmeden oynayabiliyorsun. çalışırsa yazarım client 30 gb bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben 30 gb indiresiye bu olay bitmiş olur zaten sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 US only değil mi bu olay. Eu hesabım var olmuyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 olmuyor malesef. eu clienti us versiyona çevirebiliyordun eskiden. şimdi o da yok. us client 30 gb. şu an %15 indirdim ve oyuna girebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 taşak mı geçiliyor anlamadım ki. denilenleri yaptım ama bir şey yok ortada. yarın bi daha bakarım olmadı. sitesinde de bir şey yok. of şunu bi yapsam ne güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 senden evet oldu 58 level karakter yazısını bekliyordum ama olmadı sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Karakter ismini vs duzgunmu yazmadin acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Kanuni.Levelup Misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Starting Monday, September 23, we will run a script that levels up eligible characters. http://tera-forums.enmasse.com/forums/general-discussion/topics/Level-Up-Test-Event-Limited-Chance-for-a-Free-Level-58-Character-94757 yaratiyorsunuz pazartesi gunu levelleniyor karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 -If you try and make multiple characters on your account or on multiple accounts, only the first created will become level 58. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 kınayt onlayndan hallice işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 dunyasi grafikleri animasyonlari bu kadar guzel bir oyunu su sacma targetting secimiyle bitirdiler. acik net. gotlerinden degisiklik uyduralim diye sacma sapan bir hale getirdiler. cok degisik mmo yapacaz tab targeting olmayacak. aman super degisiklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 class olarak ne oynadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar