Loex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 aylık ödemesi olmazsa kesinlikle alırım bu oyunu çok eğlenceli kombatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Beles 7 gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 aslansiniz, indiriyorum bakmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 aaa ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 hehehe link viruslu cikti :) Duzeltme: Simdi duzgun calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 sahane la oyun, aksiyon paso. sırf karakter yaratma yeter, baraka nedir öle bildiğin kale adam. aman da sahane. manitalar zaten ucmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 gaikaiye koymuslar, browserdan oynuyorum su an lilililili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Guzelmis, Citir citir oynaniyor. Pek insan goremedim ama etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Serverlar boş, oynayanlar merge istiyor zaten. https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=118873&page=6 Genel olarak eksiklere, communitynin isteklerine bu linkten bakabilirsiniz. Bana sorarsanız eğlenceli bir oyun. Oynarken eğleniyorum ben, gerisi boş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Oynanmiyor cunku enter code ekranina PLAY-TERA Yazdiginizda su yaniti aliyorsunuz. BU account su anda update edilemez ; o sebeble belki sizin yaptiginiz basvuru eski bir basvuru oldugu icin, kabul gordu. Ama yeni baslayacaklari aydinlatirken daha dikkatli olunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 iki gun once yeni acc acip 7 gun trial aldim. Code'i dikkatli yazin onde arkada bosluk birakmayin. Ben haberi gorunce aldim hemen. Belki de yurt disindayim, Turkiye ip'leri block'lanmistir. Benden baska 7 gun Trial alan yok mu simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Tekrar defalarca denedik. Fakat olmuyor bahsettigim gibi yine ayni hatayi veriyor. Neyse artik orjinalini siparis ettik. Artik gelince gireriz tekrar yardimlarinizdan dolayi tesekkurler hunty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 bu oyun kaç gb. 15 dakkadır çekiyor daha % 15'i bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 serverlar mı patladı dc yedim tekrar bağlanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 meh dc yiyip duruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 afiyet olsun kardes, ama dikkat et herseyin fazlasi zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Oyuna newbie haritasinda mi basliyoruz? Pek insan goremiyorum. Yuksek levellerin bulundugu ana sehir nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Simdi anladim ki PVP- Samuel server'i bosmus. Simdi PvP-Essenia 'da karakter actim. Burada baya oynayan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ben de eseniadayım. fakat esenyada 1 ay a yakın süredir lag sıkıntısı var. nexus saatlerinde sunucuda aşırı lag oluyor oynanmıyor. ne zaman çözüleceği belli bile değil. bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 shopto 18.85gbp artı kargo baya iyi duruyor. alınası.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Haci en kalabalik Avrupa serveri Pvp icin Essenia diyorlar. Adadan cikip Ana sehre gittim. Ana sehir mi tam emin digilim tabi. Velika. Toplasan 10 kisi gordum sehirde. Yakinda gw2 de cikacak. Kimse buna aylik odeme yapmaz bence. Oyun guzel ama coook fazla oyun var. GW2 patlarsa ben bunu alir oynarim. Melee hosuma gitti. Oyunda eye candy. Akici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 şunu f2p yapsalar da rahat rahat oynasak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 forumlara baktım herkes oyunun sonunun f2p olacagını soyluyor vazgeçtım almaktan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 şu an alınmaz bencede, oynadığım serverda da fazla kimse yok. Ne koparırsak kardır diye bakıyorlar. Sene sonuna kadar f2p olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 combat süper ya f2p olursa oynanır bu oyun :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar