Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 babacum oyumu geri aldım ama buram buram mafia scum kokuları alıyorum senden. akıllı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 duş almadımdı.. yoksa.. BABACUM MAFYALARLA MI YATIP KALKIYOR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 MAFIA ILE YATAN RECRUIT KALKAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Linç oyu geri çekme : sixoms Linç oyu : abilify Sadece cogunluga uydum, yoksa bu adamla ilgili bisey düsünmüyodum. Bir tur dönsün artık ak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 olivies senin oyun bana değildi, smoke'a vermiştin. Risk alıyor olsam da şu an için Smoke'ta ısrarcıyım hala ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 linç oyu geri çekme: sixoms linç oyu: abilify 4-5 kişi ön planda kafamda onlardan birisi sixoms diğeri abilify, geri kalan üç kişiye de yazmıştım zaten. belli ki sixoms ilk günü atlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Linç oyu geri çekme : smoke Linç oyu : abilify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Linç oyu geri çekme : smoke Linç oyu : abilify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 linç oyu gerial: sixoms o vagondan linç oyu : abilify buuu vagooona, ooyun ooluuuur muuuu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ben hala fortunayi bi dusunelim diyorum adam hala inaktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bence oy kullanmayanlar mafya. hatta şu an oy verilen yada verenlerin geneli tovni çıkıcak gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 abi artik fortunasi fln kalmadi ya abilifya herkes ben mafya çikacagina inaniyorum, dedigim gibi inaktif ve agresif bir oyuncu gg abilify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 smoke'un gerginliği çok şüphelendiriyor beni. abilify da çok savunamamış kendini. bekleyecem ben biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 linc oyu geri cekme: sixoms linc oyu: abilify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 neyse verelim bakalım. baştan abilifye vermiştim zaten. linç oyu geri al:smoke linç oyu: abilify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 linç edildi sanırım abilify. hayırlı olsun ne çıkıcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 9 etti.. o değil adam doktor dedektif fln çıkarsa anıra anıra gülerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 gülersin tabi.. fokin' mafia scum. hadi hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 pasif doktoru ne yapayım abi ben. gelsin yaramı sarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 yok onun açıklamasını yapardı bence öyle bir şey olsa. en fazla düz tovni çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ispanak adam mafya degilse bayıltana kadar vagon yapıcaz burda rahad ol genis al rahad ol genis al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 adam dedeler gibi vagon yapıyor beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 bu arada shadowfury'nin mafya çıkma ihtimali var mı? varsa böyle bir durum keselim gitsin. yoksa bütün oyun cin alileri izlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 yok haha çile çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar