Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Ayrıca babacum hep mafyaların gece kulupleri kakarakikiri hayatlarından çağrısım yaparak öyle bir metin girdigini düsünüyorum,ama şimdilik ispanak yanlış önermeleriyle 1 adım önde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 hangi yanlis onermeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Orası seni alakadar etmez laned katil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ahahahaha. ne diyeyim abi sende kendi tarzinda bi action adamisin. aslinda hepimiz birer katil deil miyuk? eger bu aksama kadar gelmezse bende oyumu abilifydan yana kullanicam sanirim. Not: Tunca allah belani verecek! Torment indirdim oynuyorum bastan senin yuzunden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 linc oyu:kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 linç oyu geri çekme : babacum linç oyu: ispanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ıspanak'tan ben de baya şüpheleniyorum. ilk oyum ona şimdilik. linç oyu: Ispanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ispanak balonuyla şirin gözükmeye çalışıyor ama spyro ve babacum baş şüpheliler. spyro'nun şüpheli olması daha önce çok iyi rol oynamasından ama babacum gerçekten şirin gözükmeye çalışıyor. babacum çok şekersin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 geçen oyunda cengaverken bu oyunda da cengaver rolü verildiğini sanmıyorum zaten babacum'a. göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 linç için gerekli oy sayısı: 9 kerim1 OY(abilify) cenx1 OY(ucunbiri) ispanak3 OY(olivies, kerim, buyse) abilify2 OY(spyro, lancelion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 linç oyu: abilify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ispanak çok heyecanlı evet, var onda bir şeyler. linç oyu geri çekme: cenx linç oyu: ispanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Tüm oyları toplasan 9 etmiyor zati biraz aktif beyler. /movemove Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 birisi infaz edilince mi gece olcak? eğer değilse kimse yeterli oy almazsa en fazla alan mı bincek imamın kayığına ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Mantıken oyunun kendi gece/gündüzü var. Yoksa 9. oy verenin geri çekme hakkı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 9 oy'a ulaşılıp biri infaz edildiğinde gece olacak, ha günlerce 9 oy olmaz da oyun takılıp kalırsa nasıl olur düşünmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bence oyunun kendi gece/gündüzü olsun. 9 oy aktiviteyle sağlanır her şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 linç illa ki olur bence. ilk önce biraz hareket görsek şurada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 abi inaktif arkadaşlar az bulaşsın. daha dün ağaçta arkadaşımız asılıydı ne gamsız heriflersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 dur bendfe bi yoklim bakalım linç oyu: ispanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 linç oyu geri çekme: kerim linç oyu: ispanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 o değil de aktif bi herifi öldürüyoruz. inaktiflerden birini kessek aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bence de daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 inaktiflerden birini keselim bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 dostum en inaktif sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar