nameless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Lancelion, mesajlarına bakınca hiç akıl yürütmeden sadece inaktifleri dürtelim veya şuna linç oyu diye mesajlar atmışsın. bir anda da gelip şüpheli nameless demen çok mayfa işi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 kerim olivies nameless fortuna o halde isimlerimiz bunlar fortuna hiç bulasmadigi için oyuna ilk 3lu daha olasi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ne bu yazdiklarin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 "ya mesaj atmıyorum diye mafya sanmayın beni.. okuyom ben yaa.." diyecektim ama oyunmuş.. aman işte.. ölmüşüm.. ildeniz.. ben ölmeden önce attığın son postta bana mafya yakıştırması yaptın.. utan şimdi kendinden sdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 @olivies babacum onceki sayfada liste yapmisti pati çoktugunden beri afk olanlarla ilgili o listeden oluleri ve hala offline olanlari çikarinca kalanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 BabacumMostors said: o değil krusty benim yanlış olduğumu söylüyordu tam açıklayacakken ağzını kırdılar :/ krstinin ne demek üzere olduğunu tahmin eden var mı? Krusty nin demek istedigi ozel rolü olan dedektif vb de olabilir bu geceyi uzatan kisi bence.ama yinede namelessin savunmasida bi garip.bence nameless mafya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sixoms vardi unutmayin agas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Ben burdayım, giriyorum okuyorum herşeyi. ispanak said: kerim olivies nameless fortuna o halde isimlerimiz bunlar fortuna hiç bulasmadigi için oyuna ilk 3lu daha olasi geliyo 5. sayfadaydı galiba soru da sordum. Bu ilk oyunum o yüzden ne yazsam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 benden niye şüphelendiğinizi mantıklı olarak dile getirirseniz mutlu olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 du bakalim elimizde yeterince suspect var sixoms hala online olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 tunca said: hala mesaj atmamış biri olduğu için başlayamadık.. bu mesajı 25/5 de saat 20:27 de atmış tunca o saatte online olmayan oyuncular.. direk siteye son giriş saatelrine baktım.. tabii kısa süre önce sitenin ayvayı yemiş olması işimi klaylaştırdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 alla alla ben hem ofisten hem de evden girdim kaç kere. hatta tunca'ya bir şey oldu da gece olmuyor sandım. vay ak forumlarına bile yazacaktım o derece sadf hatta wow'a tekrar başlamış olduğum halde tek unutmadığım forumu f5'lemek oldu dsfg bana göre şüpheli Lancelion'dur tekrar belirtiyim. iki mesaj önce nedenini de yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Spyro said: "ya mesaj atmıyorum diye mafya sanmayın beni.. okuyom ben yaa.." diyecektim ama oyunmuş.. aman işte.. ölmüşüm.. ildeniz.. ben ölmeden önce attığın son postta bana mafya yakıştırması yaptın.. utan şimdi kendinden sdf.. :( I WILL AVENGE YOU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 nameless, daha oy vermedim birşey yapmadım, sakinle ? az önce babacumun yaptığı inaktif listesine dayanarak bi fikir söyledim, şimdi mesajları da okumaya geçebiliriz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 o liste çok yeto geldi bana ve bir an önce nameless diye mesaj atınca sanki sen ve egoyagmur mafya gibi gözüktünüz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 nameless senin panigin ve sana karsi soz soyleyenleri direk mafia ilan etmende bana supheli geldi linç oyu veresim var aslinda ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 benim paniğim yok. wow'dan 24 saat suspend yiyince oyuna sarıldım sfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Bittus said: Abilify'ın mesajlar dikkat çekici evet ama oyunu arada bir takip eden bir townie de olabilir (ki bana öyle geliyor) oyu ona kullanmak konusunda emin değilim o yüzden. Bittus abilify i savunmus gecmiste. Linc oyumu veriyorum. Bu arada özel rolümü de aciklamak zorundayim. Benim oylarim 2 oy yerine geciyor. Gecen tur aciklamadim cunku dedektifin ortaya cikacagini, dolayisiyla doktorun onu koruyacagini dusundum. Boylece mafyalar direk beni oldurecekti. Su an doktordan rica ediyorum beni korusun. Olursem de sorun degil bunaldim pasif oynamaktan en azindan oyun acilir. Hem belki 2 mafya grubu beni infaz eder de bir townie kurtulmus olur. linc oyu: bittus(2x) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 linc oyu : egoyagmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben bittus'a güveniyorum açıkçası. şu anda kimsenin bana pek güveni olmasa da bittus'un oyunda kalmalı bence. egoyagmur'un iki linç oyu olması onun mayfa olup olmayacağını gösterip göstermediğini bilmiyorum. şimdilik beklemedeyim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 egoyağmura neden linç oyu verdin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 olivies'e soruyon he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 resimli mesaj gelmedi henüz ayrıca, hm ?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 olivies egoyagmurun soyledigi sey onun townie oldugunu direk kanitliyor zaten ona karsi linç oyu vererek sende kendini gosterdin hemen soyledigi sey dogruysa kesin townie soyledigi seyin dogru olup olmadiginida ilk linçimizde ogrenebilecekken direk saldirman, arti hiçbirsey soylemeden yapman bunu gg haci, mantikli bi açiklama bulana kadar suphelisin zaten inaktiflerden birisin listedeki linç oyu:olivies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar