ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 aha gitmiş adam. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Uzun tartışmalar ve sürekli değişen hedefler sonrasında sonunda ortak bir karar'a varılmıştı. Tartışmaların çoğunu uzaktan sessiz bir biçimde izleyen ve bir taraf üstünlük sağlıyor gibi olduğunda o tarafa katılan abilify dikkatleri üzerine çekmişti. Bir anda çoğunluk abilify'ın üzerine gitmeye başladı. Bir kısım harmonium kararsız bir biçimde olanları izlerken krusty daha fazla dayanamadı ve tartışmanın ortasında kılıcını çekip tek bir temiz hamlede abilify'ın başını gövdesinden ayırdı. Bir süre şaşkınlığa düşen kalabalık abilify'ın cesedini aradığında abilify'ın cebinde buruşmuş bir not buldu. notta şöyle yazıyordu: "Aylardır süren uğraşlarınız sonuç bulmak üzere. operasyonu bugün gerçekleştireceğiz. Anlaşılan zamanda yerlerinize geçin ve etrafta kimsenin olmamasına dikkat edin. Olaydan sonra izimizi süreceklerdir, elinizden geldiğince onları oyalayın. Harmonium düzeni çok yakında son bulacak." Abilify The Revolution League'e üye bir anarchist idi. Gün 1 gece, gündüz olana kadar konuşmak yasak. Özel rolü olan arkadaşlar bana özel mesajla hedeflerini belirtsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hala mesaj atmamış biri olduğu için başlayamadık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 arada onu da keselim. ben taşlayarak öldürmeye gönüllüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hadi gün neysede. geceye sınır koymak lazım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Son girisleri kontrol edelim kim 2 gundur girmemisse mafyadir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Çok mantikli sonra busteeeeeeed diyip atlariz uzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 merakla beklemedeyiz efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben de tunca'ya bir şey oldu herhalde ondan devam etmiyo diyorum sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 sixoms kerim bittus olivies nameless spyro osso fortuna bu adamlar sunucu öldüğünden beri online olmamış geriye kalanlar bugün online olmuş hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 BabacumMostors said: sixoms kerim bittus olivies nameless spyro osso fortuna adam online mış sori :P ama 5 dakika kadar öncesinde değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 HERE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 hızır gibi geldim babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 babacum dediğin yanlış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 oys kesilcek olasi mafyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Gece kabuslarla dolu bir uyku çektikten sonra gündüz olduğunda ağaçların önünde toplandınız. Yoklama sonrasında krusty ve spyro'nun aranızda olmadığını farkettiniz. Kayıp üyeleri ararken bir kişinin gece gördüğü rüyadan bahsetmesi üzerine hepiniz şaşkınlıkla aynı rüyayı gördüğünüzü hatırladınız. Rüyada portal'ın açıldığı aralığın önünde duran krusty hipnotize olmuş bir biçimde boşluğa bakıyordu. Bu sırada portal alışıla gelmiş portallar'ın aksine kırmızı bir ışıkla parlayarak aktive oldu. Önce hafif şaşkın gözüken krusty daha sonra yüzünde bir sırıtmayla portala doğru yaklaştı. İyice yaklaştığında portal'ın içinden uzanan her biri birbirinden farklı binbir kol krusty'i yakalayıp içeri çekti. Rüyadan en son hatırladığınız krusty'nin acı dolu çığlıklarıydı. Gerçekten de olanın bu olduğuna kanaat getirdikten sonra spyro'yu aramaya başladınız. Spyro'nun cesedini kampın biraz uzağında uzun otlar arasında gizlenmiş bir şekilde buldunuz. Boğazına çizilen temiz bir hançer yarasıyla kanlar içinde yatıyordu. Spyro ve Krusty basit harmonium üyelerinden başka bir şey değillerdi. Korkmuş ve öfkeli bir biçimde tekrar tartışmaya başladınız. Gün 2, Gündüz Linç için gerekli oy sayısı: 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Nameless geldkten sonra gunduz oldu.hmm hafiften killandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 tüh tamda kimin online olmadığını yazacaktım. neyse kalın kafalılar alın intikamımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 ben anlamadım online mevzusunu neye göre söylediğinizi. yeni özellik mi geldi de konuya girip girmeyeni anlıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egoyagmur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Krusty gibi aktif ve tecrubeli bi townie yi kaybetmek kotu oldu.intikamini alcaz beybi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 spyro gitmemeliydi -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 isim belli, nameless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispanak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 abi edit yassah ve spyro gitmemeliydi harbiden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 buy arada osso sixoms ve bittus henüz onlien olmayan üyeler bence bu 3 ü düz townie geriye kalanlar şüpheli hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 o değil krusty benim yanlış olduğumu söylüyordu tam açıklayacakken ağzını kırdılar :/ krstinin ne demek üzere olduğunu tahmin eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar