sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 rooney karavan sakal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Genwa said: Cairne said: gol oldu diye sevinenleri görünce fenerbahçe aklıma geldi dsf Fener bunlardan önce düşünmüş reklamı ahaha aynı seyi ben de düsünmstm lan asdsfasjk zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 abi sir falan oluyor adam sdfds. bu arada ronaldo, ben senin sacını seyedeyim, abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 cok kıral sarkıyı kapmıs cıvırıklar. güzel reklam olmus muziğin hakkını vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 son zamanlarda gördüğüm en iyi reklam helal olsun valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Türkiye'de de hala kosla oksi ekşınla leke temizliği yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Bunun türkiyeli çakması çıkmış, ntvde falan dönüp duruyor. Çakma diyorum çünkü gerçekten orjinal reklamla karşılaştırılınca baştan savma anlamsız birşey olmuş, rooneyi nihat, kobeyi kerem tunceri yapmışlar falan.... O değil bir de reklamdaki futbolcuların hepsi gerçekten teker teker patladı ya sdf. Villayı, Sneijderi, Mülleri falan almalılarmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 türkiye gibi dünya kupasına katılamamış ülke için uğraşıp yapmışlar ya ben ona şaştım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 rooney 100bini gecmemis full+full karavan aramaya baslamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Rikkie said: Bunun türkiyeli çakması çıkmış, ntvde falan dönüp duruyor. Çakma diyorum çünkü gerçekten orjinal reklamla karşılaştırılınca baştan savma anlamsız birşey olmuş, rooneyi nihat, kobeyi kerem tunceri yapmışlar falan.... O değil bir de reklamdaki futbolcuların hepsi gerçekten teker teker patladı ya sdf. Villayı, Sneijderi, Mülleri falan almalılarmıştı. evet medya planlmasını yapıyoruz nikeın bi takım elenio arioruz kanalları durdurun o spotu , sonra dieri elenio onu da durdurun derken spot kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar