sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 rooney karavan sakal (tu)
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Genwa said: Cairne said: gol oldu diye sevinenleri görünce fenerbahçe aklıma geldi dsf Fener bunlardan önce düşünmüş reklamı ahaha aynı seyi ben de düsünmstm lan asdsfasjk zaaaaaaaa
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 abi sir falan oluyor adam sdfds. bu arada ronaldo, ben senin sacını seyedeyim, abv.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 cok kıral sarkıyı kapmıs cıvırıklar. güzel reklam olmus muziğin hakkını vermis.
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 son zamanlarda gördüğüm en iyi reklam helal olsun valla.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Türkiye'de de hala kosla oksi ekşınla leke temizliği yapsınlar
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Bunun türkiyeli çakması çıkmış, ntvde falan dönüp duruyor. Çakma diyorum çünkü gerçekten orjinal reklamla karşılaştırılınca baştan savma anlamsız birşey olmuş, rooneyi nihat, kobeyi kerem tunceri yapmışlar falan.... O değil bir de reklamdaki futbolcuların hepsi gerçekten teker teker patladı ya sdf. Villayı, Sneijderi, Mülleri falan almalılarmıştı.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 türkiye gibi dünya kupasına katılamamış ülke için uğraşıp yapmışlar ya ben ona şaştım. :p
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 rooney 100bini gecmemis full+full karavan aramaya baslamis
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Rikkie said: Bunun türkiyeli çakması çıkmış, ntvde falan dönüp duruyor. Çakma diyorum çünkü gerçekten orjinal reklamla karşılaştırılınca baştan savma anlamsız birşey olmuş, rooneyi nihat, kobeyi kerem tunceri yapmışlar falan.... O değil bir de reklamdaki futbolcuların hepsi gerçekten teker teker patladı ya sdf. Villayı, Sneijderi, Mülleri falan almalılarmıştı. evet medya planlmasını yapıyoruz nikeın bi takım elenio arioruz kanalları durdurun o spotu , sonra dieri elenio onu da durdurun derken spot kalmadı
Öne çıkan mesajlar