KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 DamienThorne said: Serverlar açık login faild diyor bende Tebrikler! Hesabın başarıyla onaylandı. Çok yakında Kapalı Beta Yayını hakkında bilgilendirileceksin. key de aktif.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bilmiyorum girdim ben oyundayım 3v2 olduk ama veriyolar elimize :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Oyunu indirdim key yok böyle bekliyom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Saeros said: bilmiyorum girdim ben oyundayım 3v2 olduk ama veriyolar elimize :p :D oyunun resmi forumunda da destek fail :) tık yok yetkililerden ingilizce forum support 5-6 sayfa olmuş bazıları o/s ı yeniden kur demiş ahha :D unuttum ama mod mu user mi bunu yazmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 değiştirmeden önce kullandığın şifreyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 target sistemi biraz zor geldi bana pek beceremedim hele bi de 2v3 oynayınca gümbür gümbür dağıldık yanımdaki adamla, gerçi o gene iyi oynuyodu biraz oyunun 3'te 1'ini filan şu şekilde geçirdim http://img64.imageshack.us/img64/8554/shot00065m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 DamienThorne said: değiştirmeden önce kullandığın şifreyle dene. ahah bu nasıl bir sistemdir... denemiyorum eyvallah.. yine de bilgin olsun o da çalışmıyor.. bu sorunu yaşayan ben değilim tek sitelerinde veya sitenizde bir ton kişi yazmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Yahu bak adı üstünde BETA, bu tarz sorunları commercial launch olduğunda avoid etmek için ? Çalışıyoruz üzerinde sorunun amma trolledin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 ahh tabii o zaman neden bug report yapıyoruz ? detek kısmından cevap gelmiyorsa ? ayrıca bu oyun ile alakalı değil sistemin birbirini eşitlemesi ile alakalı. Bir insan neden şifresini yeniler? unuttuğu için şifreni değiştirdiysen eski şifrenle gir nasıl bir mantık ben onu anlamadım. ehhe game masterların zoruna gitti herhade. hatanız varsa kabul edip çalışacaksınız. troll ise yaptığım trollemeyeceksiniz daha fazla çalışacaksınzı demektir. :) burada 1 troll olduysa resmiforumlarda 150 troll dönüyor şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 dene dedim, belki hatırlıyorsan sorununa kolay çözüm olabilir diye.. neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 DamienThorne said: dene dedim, belki hatırlıyorsan sorununa kolay çözüm olabilir diye.. neyse... ingilizce forumlarda da aynısını demişler :) neyse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 KillerLord said: ahh tabii o zaman neden bug report yapıyoruz ? detek kısmından cevap gelmiyorsa ? ayrıca bu oyun ile alakalı değil sistemin birbirini eşitlemesi ile alakalı. Bir insan neden şifresini yeniler? unuttuğu için şifreni değiştirdiysen eski şifrenle gir nasıl bir mantık ben onu anlamadım. ehhe game masterların zoruna gitti herhade. hatanız varsa kabul edip çalışacaksınız. troll ise yaptığım trollemeyeceksiniz daha fazla çalışacaksınzı demektir. :) burada 1 troll olduysa resmiforumlarda 150 troll dönüyor şuan :) sakin yahu. closed beta test ediyosun ne bu agresiflik? hayır ucundan yakınından alakam yok ama ben bile rahatsız oldum şu saçma tavrından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 avukatmısın ? aramızda konuştuk çözdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Hala rahatsız edici tavrın devam ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 arkadaşım ediyorsa yazmasın bana o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Sen fazla duramazsın bence burada bu tavırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aven Vox Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Daha Closed Beta'nın ne olduğunu bilmeyen adama Key verirsen böyle olur işte. Ben de rahatsız oldum , üşenmedim de yanıt verdim heh. LOCO TR ekibine iyi çalışmalar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 beyler çaktırmayın ama bahsedilen sorun bir closed beta sorunu değil dolayısıyla he höö sen closed betadan ne anlarsın vs demek abes kaçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 hoyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mighty_THoR said: beyler çaktırmayın ama bahsedilen sorun bir closed beta sorunu değil dolayısıyla he höö sen closed betadan ne anlarsın vs demek abes kaçıyor. aha kankası yetişti edit: ayrıca sorun closed beta he höö değil, orada kullanılan üslup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 kiler lordu haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 cenx said: Mighty_THoR said: beyler çaktırmayın ama bahsedilen sorun bir closed beta sorunu değil dolayısıyla he höö sen closed betadan ne anlarsın vs demek abes kaçıyor. aha kankası yetişti edit: ayrıca sorun closed beta he höö değil, orada kullanılan üslup. tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapmasanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 onun yerine siz bi sakin olsanız hiç bir sorun kalmayacak... edit: oha adam uğraşmış facepalm falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Oynadım ben baya. Başım bile ağırdı oynamaktan o derece... Oyun bildiğimiz dota/hon türünün 3 boyutlusunun koreli versiyonu... Belli herolardan bir tanesini seçiyorsunuz (her oyun başında değil, acc'nize ait bir hero oluyor ve hero card denilen itemi alarak (oynanan oyunlardan değil storeden) farklı heroları da acc'ye ekleyebiliyorsunuz.) seçtiğiniz heroların itemlerini değiştirebilip, upgrade filan etmeniz mümkün. oyun oynadıkça heronuz için yeni itemler ve storedann alışveriş yapmak için para kazanıyorsunuz. Oyun daha yeni olduğundan daha ne oluyo ne bitiyo pek anlaşılmıyo. Bu oyunun da en büyük sıkıntısı her benzer türde olduğu gibi lag ve leaver... LoL hiç oynamadım ama lola benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkana Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Lütfen banda abi Lütfen) Minnettar olurum ltfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar