maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 lahm batırdı : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 lahm out mertesacker out hamsik in skrtel in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 off kötü gidiyorum bu tur bayağı. bi de riske girdim buffonu değiştirmedim transferde oynamayacakmış galiba. başka kalecim de yok as kaleci çıkacak, puan gelmeyecek heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 messinin kaptanlığını alsam mı ya daha çok oynayacak adam var derken aldım sneijder'e verdim hadi koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 hele şükür sneijder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 ooh 20 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 david villa kaptan yapılır mı ne dersiniz? kaptanım messi, 7*2 aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 forvetlerde büyük kararsızlıktayım şuan; novakovic 7, podolski 7, bendtner 9 puan aldı, yedekte villa'yla luis fabiano var ne yapsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 fabiano yalan da villa düşünülür. ama kaptan yapma konusunda tereddütteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 stekelenburg ve bendtnerden 19 puan getirdim bugün dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Van Persie + Sneijder 16 getirdi bana da... Schweinsteiger 4, Lahm 3 ve Rooney 4 out, Chiellini Ramos Silva in. Sağlam puan almam lazım bu tur, Buffon yüzünden kale puansız gelecek zaten. Kalan yerlerden o açığı kapamak şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ben de villa'yı kaptan yapma konusunda kararsız kaldım. bu arada de rossi penaltı yaptırdı şimdi hiç puan almıycak mı? :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 ben villa'yı kaptan yaptım bile. ayrıca chiellini clean sheet çeker kendimize geliriz dedim yine gol yedi italya of yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 de rossi 3 aldı sadece, saçmalık resmen. direkten dönen topun pasını verdi, mis gibi ara pasları verdi 2-3 kere. sonuç 0. o olmasa 1-1 bile bitmeyecekti. edit: zambrotta 6 almış mesela. adalet mi lan bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 bi de penaltı yaptırdı de rossi, ona bari 1 tane bonus verseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 maçın adamı seçilmiş birde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 fifa.com said: Attacking bonusAction Points For every 2 solo runs * 1 * Sum of solo run in attacking third, solo run in key play and solo run in penalty area bu ne ya attacking bonus böyle birşey miydi? "delivering ball into penalty area" tarzı birşey yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 evet değiştirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 tamam da ne yazıyor orada anlamadım ki, solo run nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 dripling kanat ve beklere yarıyor bu da doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 fabiano :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yeni zelandadan bile gol yiyen italya deli etti bnei. chielini patladı o yüzden. hamsik'den de çok şey bekliyordum hayal kırıklığı o da. neyse ki fabiano yazdı golünü, bi de maicon asist falan yapsa güzel olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 italya ve fransaya güvenmediğim için uzak durdum ama ingiltere üzdü. rooney ve terry elimde patladı resmen. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 lan fabiano yu almayı unutmuşum.ben aldım diye hatırlıyodum lanet olsun adam 2 gol attı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Fabiano kaptandı, çok fena puan gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar