Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afrika 2010 Fantasy

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

ESPN'in hazırladığı bir tane var, sadece kadrolar 23e inerken güncelleme yapılmamış henüz onun dışında gayet eğlenceli görünüyor. Başkaları da varsa bildiğiniz onları da yazın plx.

http://worldfantasy.soccernet.espn.go.com/app/start.jsp

Pati Ligi falan oluşturulur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ben de yahoo'nunkini kuracaktım baktım sadece skor tahmin etme olayı varmış cl gibi değil. espn'de kadro olayı var ama galiba güzelmiş kursun biri oynarık

her ne kadar dandik score prediction oyunu olsa da yahoo'nunkini de kuralım gelenekselleşti artık yahoo fantasy.

yahoo fantasy wc 2010: http://uk.wc.fantasysports.yahoo.com/world-cup/register/join-private-group-assign-team?GID=24531&P=pati
Sosyal ağlarda paylaş

Şu substitute olayını tam anlayamadım,daha doğrusu üşendim okumaya..
Şimdi mesela 11 Haziranda inde maçı olan adamlarım var ama ilk 11'de değil...Şimdi onları ilk 11'e koyup,sonra atıyourm 12 sinde maçı olanlarla değiştirmeli ve bunu her maç öncesi yapmalı mıyım yoksa ilk round için bir ilk 11 belirleyip öyle bırakmalı mıyım...
Çünkü mesela atıyorum Honduraslı 1 puanlı elemanlar var yer tutsun diye,ama mesela onların maçı olduğu gün ilk 11'imdeki adamların maçı yok,çat diye o günkü maçtan önce Honduraslıları koyup puan alabilirlerse diye,sonraki gün asıl ilk 11 elemanları koysam oluyor mu,daha doğrusu öyle mi yapmak lazım,ekstra katkı oluyor mu,yoksa sayılmıyor mu onlar yine yedeğe alınca...
Sosyal ağlarda paylaş

cl'de de öyle yaptık abi bu yıl, bir tane klasik bir tane de head to head zevkli oldu yukarda sticky var bakın.

diğer konu içinse "An unlimited number of substitutions can be made but only eleven players with one captain can score points each round."

çıkardığınızın puanı siliniyor yani onun için honduraslılarla falan uğraşmayın hiç bence. bir de böyle elle çıkarında auto-substition olayı gidiyor. yani aynı zamanda birden fazla maç varsa autodayken oynamayanı oynayanla değiştiriyor sistem ama 1 tane bile elle değiştirirseniz iptal oluyor bu olanak.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam alıyosun da dursun onlar öyle benchte, önce onları ilk 11 oynatıp sonra diğer adamları almayla uğraşmayın demek istiyorum

sonuçta her tur sadece 11 adam puan getirecek o nedenle aslında ortalama adamlara da para vermemek lazım. en iyiler+en kötülerden oluşan bir kadro işi götürür bence
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman substitute ların bi anlamı kalmıyor ki,sistemi anlayamadıkm şimdi..
Demek istediğim puan barajı çok fazla o zaman...
İlk 11'i süper yıldızlardan kurup substituteları sallayabiliriz rahatlıkla bir işe yaramıyorlarsa,e ilk tur sonunda da 1 free transfer hakkımız var,1 taneden fazla oyuncu sakatlanmaz riski de göze alınabilinir...
Yani düşünürsek 23 adam var kadroda...
6 tane(2 Kuzey Kore,2 Honduras,2 Yeni Zelanda) 1 puanlık adam alırız kaldı 17 adam 134 puan,2'şer tane de 2 puanlık adam alırız kaldı mı 11 adam ve geriye 122 puan...
Zaten en iyi adam 10 puan oluyor max,o zaman kadroyu über isimlerle doldurmak mümkün,anlatabildim mi...
Mesela CL'de yedekleri en dandik adamlarla doldursanız bile,ilk 11'i über adamlara dolduramıyorduk ama burada takımı favori ilk 5 takımın en iyi 2 oyuncusuyla doldurmak mümkün..
Ama mesela eğer yedekler de önemli olsaydı iş değişirdi..
Kaçırdığım birşey var heralde...

@Rew,taktik için belli formasyonlar zorunlu,onların dışına çıkamıyorsun fakat,oyuncuları yedekten ilk 11'e aktarırken,mesela orta saha ile forvet değiştirirsen taktik de otomatik değişiyor,4-3-3 oluyor atıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm teşekkürler.

Olaya gelince, her round 2 günü kapsıyo işte. 1. maçlar ilk round, 2. maçlar 2. round vs vs.

Değişiklik olayına gelince, sadece 11 adama parayı gömersen risk alırsın, elde patlaması çok muhtemel. En basidinden o en iyi 5 takım gruptan çıkmayı garantilerse 3. maça yedek kadroyla çıkacaklar, haliyle senin adamlar o gün puan getirmeyecek, yedeklerin de 1 puanlık olduğundan puan alamayacaksın. İnsanlar 3 round puan alırken sen 2 roundda kalacaksın.

Ya da mesela ilk roundda kolay rakiple oynayan defansın 2. roundda zor rakiple oynuyor olacak "lan bu kesin gol yer oysa yedekteki x bugün kolay rakiple oynuyo" diyip yedekle değiştirebileceksin eğer yedeğinde düzgün adam varsa
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor haklısın ben onu düşünmedim 3.maçları..
Yalnız yine de full ilk 11'i değiştirir mi takımar,yoksa herkes garantiler mi son maça kadar onu bilemeyeceğimizden yedeklere de çok para harcamak mantıklı gelmedi..Zaten en iyi adamları da toplasanız 3-4 iyi yedek alınabiliyor,Ribery bende yedek şu anda öyle garip bir kadro oldu..
Yani 3. raundu düşüneceğim diye de 6-7 iyi yedeğe para vermeye kıyamadım,neyse bakacağız artık duruma:)..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...