BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Ya bulamadim ben bu sene yaz kampanyalarini. Kullanan alan yada alcak olan var mi? Limitsiz en ucuz 3 aylik kampanya ne var fikri olan var mi? Simdi tek tek aratmayin bana butun sirketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 öyle şeyler olduğundan haberim bile yok ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kampanya dediğin herşeye 2 yıl sözleşme çekmiolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 dsl kışın alan enayidir zaten, indirime girsin öyle alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bir tek smile adsl'in var diye biliyorum öyle yazlık paketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar