Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2-ÇaykurRize 2

Seperate

Öne çıkan mesajlar

said:
Raid3r, 06 Ağustos 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
hoş geldi boş geldi. bu kadar rezil penaltı mı verilir be. yazık değil mi rizenin emeklerine olası bir puanında adamların emeklerine leke sürdü herif.fenere de yazık tabi :)

bu 65.dk daki yorumum

genel yorum yapiim. uzun zamandır böle maç izlememiştim. 3 büyüklerin bukadar ezildiği maç azdır. helal olsun rizeye. beleş penaltıyla attı golü ama tam anlamıyla dümdüz etti feneri. 5-6 olmadıysa 3 açıklaması olabilir. ya fener aşırı ballı, ya rize aşırı kazma ya da rize toptan cenabet
Sosyal ağlarda paylaş

neyse ilk maçı kötü oldu fenerin
bari biz lige iyi başlayalım[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

mac cok guzeldi..
ama bizim acimizdan kotu olan yine daum un sadece benim gibi maci izlemesiydi.
2-1 olmus butun seyirciler futbolcular gaza gelmis RİZE ayaklanmis .. uzerimize gelior durmadan pres yapiyor. fenere bakioruz ne yapmasi gerekirken ne yapior? bi insan sakin olur 2 pas yapar, top cevirir, oyunu yavaslatir .. yok hucum yapicaz kontra yapicaz, ondan sonra tam kuddusi muftuoglunun istedigin bi ortam yap..(bu futbolcular genc diosun daum bunlara guvenin diosun destekleyin felan, ee biz futbolculara bisi demioruz tecrubesizlikten yaptilar o isleri de sen ne is yapiosun kenarda? kalk ayaya sakin olun de pas yapin de bisi yap yani)(bunlari antu forumlarina yazsam oldururler adami, birisi ole bi hata yapmis zaten :p)
dunya futbol tarihinde sadece kuddusi muftuoglu tarafindan verilecek bir penalti hatta faul, sadece bu pozisyon yuzunden hakemlikten atilmasi, istifa etmesi gerekir.(abartirim)
Sosyal ağlarda paylaş

Walla ne diyim daum saolsun....rize 2.yarıda macıda alabilirdi..yatsın kalksın daumun gondermek istedigi VOLKAN'a dua etsinler...tuncay hayatının topunu oynadı..o golleri kacırmak buyuk gayret ister...neyse bakalım nolucak durumlar.........:tebrikz:[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:.......
Sosyal ağlarda paylaş

valla dun maçı çocuğun bırınden dınledık çocuk ızlıo dısardakı babasının yanına koşup ne olup bıttıyse anlatıo diyaloglar :
1-Baba baba maç 1-1
2-baba maç 2-1 oldu fener yeneyi hoydonk attı
3-baba bab penaltı oldu rize kullanıo[gıdıo gelıo ]
4-baba babb a 2-2 oldu
5-Baba baba tuncay boş kaleye atamadı
biz tabi doğal olarak yerlerdeyiz adam bize tip tip baktı sonra gitti :) :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

yani daha sezonun ilk maçı konuşmiyim diyorum ama tutamıyorum kendimi ya böyle bir penaltı varmı?.adam fabianoyu çekio sonra takılıp düşüo düüt penaltı ligin ilk maçından başladı hakemler eğer böyle gidecekse işimiz zor yani..[signature][hline]SlayerTR

Kral Yokken Efelenir Çakallar , Kral Yokken Coşar Soytarılar Verilen Her Aranın Bir Sonu Vardır... Kral Mekana Dönünce Köpekler Ayağa Kalkar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Shagrath, 07 Ağustos 2004 13:02 tarihinde demiş ki:
valla dun maçı çocuğun bırınden dınledık çocuk ızlıo dısardakı babasının yanına koşup ne olup bıttıyse anlatıo diyaloglar :
1-Baba baba maç 1-1
2-baba maç 2-1 oldu fener yeneyi hoydonk attı
3-baba bab penaltı oldu rize kullanıo[gıdıo gelıo ]
4-baba babb a 2-2 oldu
5-Baba baba tuncay boş kaleye atamadı
biz tabi doğal olarak yerlerdeyiz adam bize tip tip baktı sonra gitti :) :)

Ama mac 2-0'dan 2-2 oldu.[signature][hline]tHe Original fi$h®

wi$hmaster (7:29 PM) :
Guce dengeyi getirecem ben.
S e p t i m u S (7:30 PM) :
Hea, bende 3 tane havaalanı yaptırcam.
wi$hmaster (7:30 PM) :
Bizim evin bahcesine de yaptirsana.

Sosyal ağlarda paylaş

fenerin penaltisi penalti degilmis..
topun illa parmaklara mi gelmesi lazim ?
kolunu o sekilde topu engellemek icin acmasa top adami gecmiecek mi ? kasitli bi sekilde kolunu acior ve topu engelliyor.

2. golden once de top pvh e gelmeden 9 adam once faul varmis tarafli bir bakis bu oluo herhalde.

ve pozisyonlar ondan once olusan pozisyonlara gore mi degerlendirio, 2 mac once penalti vermistim ama evde izledim penalti degildi simdi hak yerini bulsun penalti mi veriim mi olucak hep mantik ?

2. yari fenerbahce daum un yuzunden kotu oynadi o dandirik penalti verilmeseydi de durum degismeyebilirdi 2-2 ya da 3-2 felan fenerbahce yenilebilirdi, rizenin hakkiydi o futbolla..
ama ne olursa olsun o penalti "turk futbol tarihinin ve hakemlerin en buyuk lekelerinden biri olmasi gerekir"
Sosyal ağlarda paylaş

walla msnde fblıler tarafında nası koyduk fln denıordu 2-2 bıttı noldu dedımk tık yok bu kadar ıste... burdakı fblıler alınmasn...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...