Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Ehliyetimi yeni aldım , okula giderken kullanıcağımdan (beşiktaş-kayışdağ) dizel az yakan bir araba arıyorum.aklımda 2-3 tane araba var içinizden bu arabaları kullanan varsa araba hakkında yorum almak isterim. 1- Nissan Micra dizel 2- Peugeot 206 dizel En buyuk önem az yakması ve kullanımı kolay olması(biraz acemi olduğumdan rahat bir araba istiyorum).Bunlar dışındada 15 ile 20bin arası az yakan araba tavsiyeniz varsa duymak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Selam, Clio HB. Parçası ucuz, bol ve 1.5dCi motor kendini ispatlamış durumda. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 eger statu olarak dacia ya kar$i degilsen, 1.5 dci motorlu logan en cimri araba sanirim. 50 litre depoyla 1200km. olay sadece km gitmekse tabi, fiyati da uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Ya bana biraz bu arabaları kullanmış biri varsa onların yorumu lazım çünkü en önemli olan az yakması ama irençde bir araba kullanmak istemem tabii ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Nissan micra şık araba da biraz bayan arabası gibi. Bu arada tüplü araba neden düşünmüyosun modeller bayaa artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Clio tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Al 1.6 wolksvagen bora tak zvalli fıstık gibi. 20bin civarı kapatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Selam, Bence sakın gaza bulaşma. Az harcayan bir diesel her zaman daha iyi. Dacia'Nın kalitesi elbette Renault kadar olamaz. Ama motorları aynı en azından. Bütçene ve kabullenme sınırına göre sana uygun olanı seçeceksin. Nissan diesel de Renault'un motorunu kullanıyor ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 aman abi dacia fln alma peugeot nissan reno fln al. dacia nedir yaw. reno olamamış reno. içinin plastiği fln o kadar dandikki o parayı verdiğine üzülürsün resmen. Reklamlarınada ayrıca hastayım 200 bin km ye geliyo adam şaşırıyo fln fotografını çekiyo, arka koltuğa 3 küçük çocuk oturabildi diye kadın şaşırıyo uu çok geniş diyo ahahaha :D fiat punto. citroen c3 flnda var o fiyat aralığında az yakan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 2006 2007 arası kia rio 1,5 diesel .110 beygir yerınde durmayan ıcı bagajı oldukca genıs her turlu standart lar mevcut klima 4 cam otomatik aynalar felan .Hb modelı sedan degıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 paramecium said: Selam, Bence sakın gaza bulaşma. Az harcayan bir diesel her zaman daha iyi. Dacia'Nın kalitesi elbette Renault kadar olamaz. Ama motorları aynı en azından. Bütçene ve kabullenme sınırına göre sana uygun olanı seçeceksin. Nissan diesel de Renault'un motorunu kullanıyor ;) Saygılar. niye gaza bulaşma diyosun abi ? dizel daha iyi diye mi yoksa sıkıntısını mı gördün ? yani elimde benzinli bi araç var çok yaktığından şikayetçiyim diyelim,tüp taktırmamak mı lazım sence ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Selam, Yeni araç alımı yapacaksan diesel'den yana tercih kullan. Ama yok, elinde donanımı ve güvenliği ile seni tatmin eden bir araç var ve bunu daha ekonomik hale getirmek istiyorsan gaz taktır. Ben 97 model A4 1.8T quattro'yu atmaya kıyamadığımdan ve tüketimine dayanamadığımdan dolayı götürüp gaz taktırdım. Stepnenin yerine simit depo koydurdum. Bir kere bagajda stepne de taşımam gerekti ve çok km yapınca 3 günde bir benzinciye gitmeye başladım. Çünkü depo yetmiyor : Ayrıca kapalı yerlere alınmamak da gıcık edici bir olaydı. Bu olumsuzluklar ve bebek sahibi olmanın doğurduğu bazı ihtiyaçlar neticesinde ise 1.5dCi diesel bir araç aldım malum. 5 kişi ve bagajda silme yük ile 120km/h sabit hızla klima açıkken tüketim 5.2lt/100km değerini veriyor. Buna sen %10 da hata payı koy, yine çok ekonomik oluyor. Tek başıma gidip gelirken 4.6-4.8lt/100km değerler yakalıyorum. Ben asla gazlı bir araç kullanmayı düşünmüyorum açıkcası. Babamın 190HP'lik A4 sport bile uzun yolda 5.9-6.2lt/100km değerini veriyor benzin için. Daha güncel bir motor ve şanzıman benim 5 ileriye oranla daha verimli. Ayrıca quattro olmaması da avantaj tabi. Yine de fark çok fazla. Ben günde min. 80km yol yapıyorum. Bu mesafe hafta sonları daha fazla oluyor elbette. Tercih senin :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 kesinlikle tüplü araba almayı düşünmüyorum tercihim mutlaka diesel olucak.Nissan micra ve clio arasında bakıyorum su an sahibinden.com'dan düzgün bişi bulursam alıcam , diesel 2. elin en buyuk sorunu hepsi 80.000 km den fazla oluyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Selam, Ben 2004 Clio Symbol 1.5 aracı 235bin km'de satmıştım ve motor hâlâ problemsizdi. Kullanan kişiye çok bağlı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 herkes sizin gibi kullanmıyordur ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 yagini suyunu bakimini orjinal yedek parcasini esirgemeyip arabayi adam gibi kullanirsan o kmler hayal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Eğer tüketim önemliyse c3 lere göz atmanı öneririm. Bi tanıdığımızın c3 dizelini kullanıyorum 15 gündür, her gün 60-65 km gidiyorum yarı şehir içi yarı şehir dışı, 11 kuruş yakıyor kmde. Evet 11 kuruş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Geçenlerde bindiğim clio symbol taksinin kilometresi altyüzbin küsürlerdeydi, ama araç benzinliydi(LPG). Açıkçası renolar motor olarak kötü araçlar değil, zaten nissan ile reno'ların motorları ortak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Ankara'Da bir taksici 800bin'deki Şahin'in daha hiç motorunun açılmadığını idda etmişti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2010 yabanci bi bmw forumunda e28 le 834.000 goren biri var. amca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Bu arada bu topici updatelicektim ama unuttum :).Nissan micra 2008 model dizel 34.000 km'de bulduk 2. el direk aldık 21.000'e , bugun alım işlerimleri bitti.Arabayı denemek için kullandım 2 saate yakın.İnanılmaz güzel bir araba , herkese tavsiye ederim. Yol tutuşu çok iyi,Çok konforlu,Görüş açısı geniş,küçük ama ferah bir araba :D.Çok memnunum halimden. Bu arada araba harika hızlanıyor , 145'i gördüm göktürk taraflarında ne bir titreme , nede fazla bir ses yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Esh said: yabanci bi bmw forumunda e28 le 834.000 goren biri var. amca.. Hiç motor açılmadan yaptıysa hakikaten müthiş bişey. Ama imkansız değil bu kmleri görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Milyon km gören mercedesler var. Hatta 4.6 milyon km yapmış taksi var. yuh ps: tabi motor falan değişmiş ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2010 karsiliginda c200 cdi vermişler. oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar