azemmercimek Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 S.a. arkadaşlar ben mmorpg fantasy online arıyorum ve tavsiyelerini bekliyorum.istediğim oyuun özellikleri; 1-pvp si güzel olmalı. her yerde pvp olmamalı kasarken biri gelip beni kesmemeli 2-paralı olabilir aylık yani önemli değil 3-epic itemlerin gerçek parayla olmadığı bir oyun yani görevle olmalı 4-oynanabilirliği rahat lağ olmamalı ve kasması çok zor olmamalı 5-oyunda türklerinde olduğu bir oyun olmalı yardımlaşma dayanışma bakımından 6-kale kuşatmalarından daha ziyade klanların birlikte PVP yatığı bir oyun olmalı 7-3D veya daha iyi görüntüye sahip olmalı,çocuk tarzında olmamalı bu türde bildiğiniz bir oyun varmı forumda biraz araştırma yaptım ama çok eski tavsiyeler olduğu için siz değerli forum üyelerinden yeni çıkan da olabilir diye burda tavsiyenize başvurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 uo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 http://www.hellokittyonline.com/eu/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Son madde hariç wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 caps online. bence çok başarılır olursun o oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 wow gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 5 sene önce olsa guild wars her maddeye uyuyodu. Şimdi de oynayabilirsin aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azemmercimek Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 peki arkadaşlar age of conan mı? guild wars mı? yoksa warhammer onlinemi yukarıdaki yazdıklarıma en çok benziyor.bu üçü arasında siz tercihinizi nasıl olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Guild Wars dediklerinin hepsine uyuyor. Fakat Türkleri bulmakta zorluk çekebilirsin oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 dediğin tüm özelliklere sahip tek oyun var oda age of conan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Kesinlikle AOC Belki 4. madde biraz uzak kalabilir, paso ganglendiğin için kasması zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yok zaten AOC Pve serverında oynanır Pvp de oynanmaz o zaman Darkfall statüsüne giriyor bambaşka bir oyun oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 her yerde pvp olmamalı kasarken biri gelip beni kesmemeli demiş abi ne aocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 lağ var onda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 pve serverlarında gelip adam sizi kesemiyor, aoc da lag yok sadece 26gb-30gb lık bir oyundan söz ediyoruz ve gelişmiş grafikli bir oyun pc'nizin oyuna alişmasi haritalarda geçişleri algilamasi 1 hafta sürüyor. genel olağan laglar dışında ben oyunda lag görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 wow, aoc, warhammer online hepsi böle oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 RRa said: yok zaten AOC Pve serverında oynanır Pvp de oynanmaz o zaman Darkfall statüsüne giriyor bambaşka bir oyun oluyor :) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 aoc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Tabiki Eve Online :) hiç şaşman 4 yıldır bıkmadan usanmadan oynuyorum. Kesinlikle denemelisin en azından trialda takıl. Biraz hardcore bir oyun tarzı var ama istediklerini bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Neredeyse 10 gün olmuş, arkadaştan da bir ses çıkmadığına göre birini alıp oynamaya başlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 fena sarmış olmalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Glatheros said: RRa said: yok zaten AOC Pve serverında oynanır Pvp de oynanmaz o zaman Darkfall statüsüne giriyor bambaşka bir oyun oluyor :) lol lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Oyunu pve serverında oynarsanız 2 günde bayarsınız hele 80 olunca oynamazsınız bile pvpsi zevkli olan bi oyunu niye gidip pve oynıcaksınızki genkleniyosan genklersinde kaybında yok kestiğin adam başına pvp xp alıyosun grup olarak takılırsanda çok rahat edersin zaten kimse bulaşmaz valla bence pve oynamak bu oyunu çok büyük hata olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 katılmıyorum abi, pvp de adama genk yaptım, mob keserken ne kestim diye mutlu oluyorsan çok güzel ama gidip de tek başına level kasıyorsan, level kasacağın yerlerde saçma sapan yüksek level'lı herifler tarafından reskill'e bağlanıyorsan yemişim öyle pvp'sini de keyfini'de. Girerim bg'ye mini game'e adam akıllı keyifle yaparım pvp'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 ben şahsen pve serverında oynuyorum oyunda kaldığım her dk ise pvp ile geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar