Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavsiye Lütfen

azemmercimek

Öne çıkan mesajlar

S.a. arkadaşlar ben mmorpg fantasy online arıyorum ve tavsiyelerini bekliyorum.istediğim oyuun özellikleri;
1-pvp si güzel olmalı.
her yerde pvp olmamalı kasarken biri gelip beni kesmemeli
2-paralı olabilir aylık yani önemli değil
3-epic itemlerin gerçek parayla olmadığı bir oyun yani görevle olmalı
4-oynanabilirliği rahat lağ olmamalı ve kasması çok zor olmamalı
5-oyunda türklerinde olduğu bir oyun olmalı yardımlaşma dayanışma bakımından
6-kale kuşatmalarından daha ziyade klanların birlikte PVP yatığı bir oyun olmalı
7-3D veya daha iyi görüntüye sahip olmalı,çocuk tarzında olmamalı

bu türde bildiğiniz bir oyun varmı forumda biraz araştırma yaptım ama çok eski tavsiyeler olduğu için siz değerli forum üyelerinden yeni çıkan da olabilir diye burda tavsiyenize başvurdum.
Sosyal ağlarda paylaş

pve serverlarında gelip adam sizi kesemiyor, aoc da lag yok sadece 26gb-30gb lık bir oyundan söz ediyoruz ve gelişmiş grafikli bir oyun pc'nizin oyuna alişmasi haritalarda geçişleri algilamasi 1 hafta sürüyor.
genel olağan laglar dışında ben oyunda lag görmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu pve serverında oynarsanız 2 günde bayarsınız hele 80 olunca oynamazsınız bile pvpsi zevkli olan bi oyunu niye gidip pve oynıcaksınızki genkleniyosan genklersinde kaybında yok kestiğin adam başına pvp xp alıyosun grup olarak takılırsanda çok rahat edersin zaten kimse bulaşmaz valla bence pve oynamak bu oyunu çok büyük hata olur
Sosyal ağlarda paylaş

katılmıyorum abi, pvp de adama genk yaptım, mob keserken ne kestim diye mutlu oluyorsan çok güzel ama gidip de tek başına level kasıyorsan, level kasacağın yerlerde saçma sapan yüksek level'lı herifler tarafından reskill'e bağlanıyorsan yemişim öyle pvp'sini de keyfini'de.

Girerim bg'ye mini game'e adam akıllı keyifle yaparım pvp'yi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...