Vatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Selamlar, f-10kasa 520d aldım. Ağustosta teslim edilecek elimden geldiği kadar ekleme yaptım (dinamik paket, 19''jant vs vs..) ama aracın m-paketinin kışın çıkması planlanıyormuş ve bende sonradan M yapılabiliyor mu bilmiyorum eğer yapılabiliyorsa ne kadar fiyata olur ve nasıl yaptırılır? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 a5 s lıne oluodu bmw neden olmasın bırde ne kadara aldın dynamıcden baska ne aksesuar aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bıde sole bır olay vardı a5 ın eger slıne degılse abt modıfıesı yaptırıyordun dıs tarafına. jantlar harıc 5000 euroya gelıyordu ve slınedan baya bır daha guzel. benzer bır fırmada bmw de var 7000e 7000e AC den dıs tarafı sporlastırabılırsın dıye umut edıyorum. ama cıkarırlarsa oyle ır modıfıye yoksa m kasa parcalarını kovalıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 simdi siparis verirsen agustosa mi geliyor? bende dusunuyorum o yuzden soruyorum. 1.5 ay sonraya diye biliyordum. birde dynamic uzerine neler eklenebliyor bende cok merak ediyorum. bayiler cok ustu kapali konusuyor donanim konusunda. renk olarak ne tercih ettin? biraz muhafazakar bir kasa oldugu icin beyaz nasil durur kestiremiyorum. siyah istemiyorum. butun vergiden gider yazarak dusen hanzolar ve filo firmalari siyaha abanacak. (gonlumde o olsa da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 THARKAS said: benzer bır fırmada bmw de var 7000e 7000e AC den dıs tarafı sporlastırabılırsın dıye umut edıyorum. AC SCHINITZER http://www.ac-schnitzer.de/en/ en son turkiyede body kitlerini uygulayan bir yer yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Vatos said: Selamlar, f-10kasa 520d aldım. Ağustosta teslim edilecek elimden geldiği kadar ekleme yaptım (dinamik paket, 19''jant vs vs..) ama aracın m-paketinin kışın çıkması planlanıyormuş ve bende sonradan M yapılabiliyor mu bilmiyorum eğer yapılabiliyorsa ne kadar fiyata olur ve nasıl yaptırılır? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. Gerçekten mi? İlk mesajın bu mu? Bi bavul para verip bmw alıp, buna m-paket oluyo mu diye sonradan aklına gelince de bu soruyu sormak için paticik'e mi üye oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 acikcasi neden tepki gosterdigini anlayamadim. M paket olayi muamma ve kimse bilmiyor su anda. kosifler ve borusan dahil. sormasi kadar dogal bir sey yok. sadece sabirsiz davranip beklemedigi icin sonradan cani sikilir mi onu ogrenmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 ayrıca buyuk ıhtımalle arakdas zaten patıden bırı. cok dıkkat cekmesın dıye fake accla acmıstır. yanı senın dusundugun olayın tam tersı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 m paket dediğin direksyonda m işareti ve tampondan başka ne.ha m tamponlar her zaman güzel duruyor arabada.normal hali cidden kötü duruyor 3 ve 5 kasalarda. 2000 bin euro civarı gibi yapıyorlar sonradan onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ic ve dis farkli icte koltuklar direksiyon vites pedallar falan degisiyor dista jantlar on arka yan degisior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 aero kitler cikar da, "bmw performance" altinda mi cikacak orasi muamma. yani piyasadaki bmw lerin yarisi $u an replica kit kullaniyor. bir sorun ya$ayani da duymadim acikcasi. ama orjinal kitler 4-5 k € dan a$agi olmaz. kaliteli plasti replicalari 3-4bin TL gibi yapiyorlar. Daha ucuza fiber de var da, fibere girilmez. bana sorarsan o kadar para verebiliyorsan arabaya, sonradan orjinal yaptirman daha mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Namessar said: simdi siparis verirsen agustosa mi geliyor? bende dusunuyorum o yuzden soruyorum. 1.5 ay sonraya diye biliyordum. birde dynamic uzerine neler eklenebliyor bende cok merak ediyorum. bayiler cok ustu kapali konusuyor donanim konusunda. renk olarak ne tercih ettin? biraz muhafazakar bir kasa oldugu icin beyaz nasil durur kestiremiyorum. siyah istemiyorum. butun vergiden gider yazarak dusen hanzolar ve filo firmalari siyaha abanacak. (gonlumde o olsa da) dynamic pakette spor deri direksiyon 18'' jant spor ön koltuklar hi-fi ses sistemi dış parlak kaplama İntegral aktif direksiyon Isıtmalı ön koltuklar Kumaş-deri koltuklar (dynamic secilirse zorunlu) geri görüş kamerası spor vites (Diğer paketlerde iç döşeme ahşap zorunlu birtek dynamicte piano black secenegi var bende onu yaptırdım) ben bunun üstüne, adaptif far hi-fi pro logic 7 ses 19'' jant koydurdum.30tane şey vardı konulabilecek ama gereksiz seyler fazla.Mesela bagajı uzaktan acmak vs vs, navigasyon sistemi koydurmak istersen ekranı baya bi büyüyodu ama fiyatı 10k gibi bişidi head-up display var oda 4.5k dı bunlar guzel seyler ama gereksiz para vermeye gerek yok diye koydurmadım.her iki renginide yanyana gördüm 2side güzel ama ben beyaz seçtim bence daha sportif daha hoş geldi gözüme içi siyah dışıda beyaz olucak.Arac eklentilerimle birlikte 84k ya geldi. Normalde haziranda gelicekti arac ama benim eklediklerimi siparişe geçemediler bende diğer partiyle gelmesini istedim ağustosa sipariş verdim. Kosifler ve borusanla m-paketi konuştum ama adamların hiçbi bilgisi yok ne kadar olur ne zaman gelir bende dayanamadım size sormak istedim siz genel olarak onlardan daha bilgilisiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 M5'in kendisi çıkmadan M paket nasıl olacak ki zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 M model cikmadan paketler cikabiliyor gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bodykit falan olmuyo ki? M5'e benzetiyo(hatta aynısı gibi duruyo) M pakette? sadece yürüyen aksam için diyosan bilemicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Baya bi suredir m sport package olarak satiliyor bu paketler. mesela m modeli olmayan 1 serisi icin mevcut. icerigi tum body kit(m aerodynamic package),m direksiyon, egzost ivir zivir, suspansiyon, m koltuklardan olusuyor. m model olmasi ise apayri bi kompozisyon, ecu yazilimi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bu arada 5 serisi icin bmw roadmap i soyle bmw insider a gore, BMW 5-Series Sedan (link) Geneva (03/10) and New York (04/10) BMW 5-Series Concept ActiveHybrid 5 Geneva (03/10) BMW 5-Series Li (long wheel base) Shanghai (04/10) BMW 5-Series Touring (F11) (link) Summer-Fall 2010 BMW 5-Series M-Sport Packages Summer-Fall 2010 BMW M5 Geneva 2011 muhtemelen araci almaya gittiginde on bilgileri olmus olur siparis vermek istersen verirsin. fiyati ise bi onceki kasa icin 3200 dolar civariydi usa da. avrupa icin direk euro ya cevirip kdv koyarsak asagi yukari bi fiyat olabilir. tamamen sallama hesap ama asagi yukari tutuyor genelde. 3200euro +kdv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 o fiyatta jantlarda dahil. 19 janti degistirmeyecegini varsayarsan fiyat baya bir duser. ayrica koltukta degistirmez cunku dynamick pakette zaten spor on koltuklar var orjinal deri-kumas kombinasyonlu ve isitmali. ona gereken sadece dis kit ve m suspansuyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bir sene sonra o 84k olur 70k 0 modelden bahsediyorum bu arada ilk siparis verenlerde indirim yapmayip geciriyorlar Vatos said: Namessar said: simdi siparis verirsen agustosa mi geliyor? bende dusunuyorum o yuzden soruyorum. 1.5 ay sonraya diye biliyordum. birde dynamic uzerine neler eklenebliyor bende cok merak ediyorum. bayiler cok ustu kapali konusuyor donanim konusunda. renk olarak ne tercih ettin? biraz muhafazakar bir kasa oldugu icin beyaz nasil durur kestiremiyorum. siyah istemiyorum. butun vergiden gider yazarak dusen hanzolar ve filo firmalari siyaha abanacak. (gonlumde o olsa da) dynamic pakette spor deri direksiyon 18'' jant spor ön koltuklar hi-fi ses sistemi dış parlak kaplama İntegral aktif direksiyon Isıtmalı ön koltuklar Kumaş-deri koltuklar (dynamic secilirse zorunlu) geri görüş kamerası spor vites (Diğer paketlerde iç döşeme ahşap zorunlu birtek dynamicte piano black secenegi var bende onu yaptırdım) ben bunun üstüne, adaptif far hi-fi pro logic 7 ses 19'' jant koydurdum.30tane şey vardı konulabilecek ama gereksiz seyler fazla.Mesela bagajı uzaktan acmak vs vs, navigasyon sistemi koydurmak istersen ekranı baya bi büyüyodu ama fiyatı 10k gibi bişidi head-up display var oda 4.5k dı bunlar guzel seyler ama gereksiz para vermeye gerek yok diye koydurmadım.her iki renginide yanyana gördüm 2side güzel ama ben beyaz seçtim bence daha sportif daha hoş geldi gözüme içi siyah dışıda beyaz olucak.Arac eklentilerimle birlikte 84k ya geldi. Normalde haziranda gelicekti arac ama benim eklediklerimi siparişe geçemediler bende diğer partiyle gelmesini istedim ağustosa sipariş verdim. Kosifler ve borusanla m-paketi konuştum ama adamların hiçbi bilgisi yok ne kadar olur ne zaman gelir bende dayanamadım size sormak istedim siz genel olarak onlardan daha bilgilisiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 matama, doğru söylüyorsun zaten araçlar her geçen sene ortalama %10 fiyatları ucuzluyor (tabi aracın yeni kasasının filan cıkması hariç) 2hafta önce kuzenim 320d aldı 40kya, adamlar indirim yapınca sağlam yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Selam, Bence klon araçlardan birine sahip olmayı hedeflemek yerine BMW için özel üretim yapan firmaların (kaliteli, ismini literatüre kazıtmış firmalar bunlardan kastım) ürünleriyle görsel çalışmalar yapılabilir. Parçaları Avrupa'dan getirtip burada da taktırabilirsin. Bu tarz firmaların ürünleri montaj aşamasında stock araç ile oldukça uyumlu oluyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 a3 lerde ve bmw 3 sedanlarda indirim var cunku 2011 de kasa degişicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 iç aksesuarlar eklenebilir ama dış ta 1-2 rötüş falan olursa eklenebilir mi pek emin olamadım açıkcası ? edit: Borusanı arayıp sor bence edit2: Bizimkine sordum cok fazla tutar dedi arabanın cogu parçası ona uygunu ile deiştirilecekmiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 facelift e kadar olmaz. ayrica paramecium un da dedigi gibi herzaman diger firmalar alternatif olarak bulunuyor, dinan, hartge, hamann, aachen, alpina vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Mr_Hand said: M5'in kendisi çıkmadan M paket nasıl olacak ki zaten :P +1 M5' i varlıgı ile m paket çıkmıştı bir önceki kasada. Bunda da aynı şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar