DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 1-Doldur 2-Arıza 3-Olmaz 4-Evdeymiş 5-Kapıya Yazdır 6-Neanderthal 7-Yeniden 8-Mutlu 9-Önemsiz 10-Yangın 11-Arıza (Piyano v) albümdeki şarkılar bunlar. pek güzel olmuş, çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 iyi haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 güzel albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 malt denince durucaksın bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ilk albüm güzeldi, sevindim yeni albüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 malt candır, canandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 albüm hoş olmuş dün şenlikte Duman konserinde arkadaşa Malt albüm çıkarsa keşke dedim içim temizmiş meğerse çıkarmışlar. akşamdan beri doldur'u dinliyorum psikoya bağlamış şekilde Sarhoş doğulmaz Sarhoş olunur....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 oo ne güzel paylaşımcı arkadaşları beklerim öm kutuma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 BAN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 gayet güzel ama ilk albüm kadar gaz değil o nedenle yakıştıramadım. grubun adı xodsfsrr olsa güzel albüm derdim ama malt'tan daha gaz şeyler bekliyordum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 evet oncekı albuma gore bıraz sönük ama yine çok guzel sarkılar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2010 yeniden parçası favorim oldu albümden. ama ilk yorumum hala geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 yeniden şarkısı cidden çok güzel olmuş. ama sönük mönük gidiyo bea asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ilk albümden sonra baya sakinleşmişler hakikatten. ama gayet iyi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Malt sen nesin abi yaa. süper valla ilk albümden sonra hafif sakin olmuş ama çok güzel olmuş. Neanderthal'deki olay çok hoş bu arada: Ne anlarlar dertten halden Hepsi gelmiş ne-an-dert-hal'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 stüdyoda geçen zamanın önemi belli oluyor albümlerde, profesyonel olmuş, bi havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 beğenmiştik.beğendik.beğenmeye devam edeceğiz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yeniden'in klibi de gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar