forçen Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 aidse çare bulduklarında ilerlemiş sayarım. ondan önce tıp benim için tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Tenekeadam said: 1 2 3 tıp bu postun varlığı ilerlemediğinin kanıtıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Geçen okulda bir seminer verilmişti genetikle ve proteinlerle ilgili, işlevleri tamamen ortaya çıkarılan proteinlerin sayısı, daha bulunmayanlara göre çok fazla düşük bir orana sahipti, sayıyı hatırlamıyorum. Sonuç olarak tıp ilerilemedi. Ayrıca Chron hastasıyım ve tedavisi henüz yok bu illetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 FİKRİ GELMEYEN OY VERMEZ OLUR BİTER -anketlerdeki genelde sonuncu olan değişik şıklara tepki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 tıp ilerledi ama sağlam olmayan insanlar da arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Longshanks said: tıp ilerledi ama sağlam olmayan insanlar da arttı Cahillikler Kitabında yazıyordu, "En sağlıklı hasta yeterince muayne edilmemiş hastadır." Tespit yöntemleri arttığı için bizim sağlam dediklerimiz aslında bozuk çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 sg-1 anketi diye gelmiştim. harbiden öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Evet tıp çok ilerleri ama bu yolun hala çok başında olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 erkekler için doğum kontrol hapı sonunda üretilmiş. farelerde uygulanmaya başlanan deneyin hiç bir yan etkisi yokmuş seneye insanlar üzerinde denenecekmiş 3 yıl sonra da çıkacakmış. bayan denek aranıyormuş. müracaat için pm atınız (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 daha kıl dönmesi denen şeyi tedavi etmek için bütün ...ü kesiyolar önce bi ona çare bulsunlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 kuyruk acısı mı ? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 arkdas dediydi 1880 larde bir grup ingizliz bilim adamı bilimde bulunabileck bir sey kalmadıgını iddda etmiş daha fazla artırmaya gerek yokmus die acıklama yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 oldun said: arkdas dediydi 1880 larde bir grup ingizliz bilim adamı bilimde bulunabileck bir sey kalmadıgını iddda etmiş daha fazla artırmaya gerek yokmus die acıklama yapmıslar zalakmış o adam o zaman (diyen ingiliz yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 amerikan patent ofisi müdürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 rüyamda sg-1 i gördüm güncelde birsürü anket açmıştı özelden küfür ediyodum. ayrıca tıp türkiye de ilerlemiyor sadece. iyigcler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 lazerle bile yaraları iyileştiriyoz işte... yaranamadık arkadaş bi size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 senelerden beri kansere çare buluyorlar, aidse aşı geliştiriyorlar vs.. gerçekte bi ameliyata giriyorsun mesela, iyileşme süresini kısaltamıyorlar.. bi body scan ile hastalık teşhisi yapılamıyor vs. yapay kan yok, yapay organ yok.. aft çıkarsan onu anında iyi edicek bi tedavi bile yok. boşver gerisini.. küçük gelişmeler var sadece. öyle büyük bi leap varsa da onlara göre büyük. dünya için minimal düzeydeymiş demek ki. farketmemişiz.. anca kansere çare buluyorlar.. çemberi daralttık gibi kansere çare bulundu, kansere çare bulundu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 KillJoy said: kuyruk acısı mı ? (: yok benim başıma gelmedi ama gelebilir belli olmaz bulsunlar artık bir çare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Ardeth said: daha kıl dönmesi denen şeyi tedavi etmek için bütün ...ü kesiyolar önce bi ona çare bulsunlar sdf topiğin en anlamlı cümlesi.Düşüncelerime ulak oldun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 niye ya kasaplardaki koyun gibi çiçek şeklinde sargı bezini tıkayınca güzel gözüküyor ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2010 şartlandırılmanın böylesi genellemenin böylesi bunun bi adım sonrası insanlar iyi mi kötü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 tıp penisilin bulundugundan bu yana 1 adım ilerlemedi sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2010 dasaaa said: senelerden beri kansere çare buluyorlar, aidse aşı geliştiriyorlar vs.. gerçekte bi ameliyata giriyorsun mesela, iyileşme süresini kısaltamıyorlar.. bi body scan ile hastalık teşhisi yapılamıyor vs. yapay kan yok, yapay organ yok.. aft çıkarsan onu anında iyi edicek bi tedavi bile yok. boşver gerisini.. küçük gelişmeler var sadece. öyle büyük bi leap varsa da onlara göre büyük. dünya için minimal düzeydeymiş demek ki. farketmemişiz.. anca kansere çare buluyorlar.. çemberi daralttık gibi kansere çare bulundu, kansere çare bulundu.. aids e aşı bulmak imkansız virus kendini devamlı modifiye ediyor . aşı yapma teknolojileri gayet gelişmiş . canlı bir organizmaya karşı her gun yeni aşı geliştiremezsin . kanser e çare buluyorlar evet ama genel anlamda bir çare ne kadar imkanlı bilemedim ben tam da konunun üstüne geldi gecenin bu saati onkoloji çalışıyordum .kaç tane değişik sebep var kanser yapan . virusler hastalıklar gen mutasyonları gen mutasyonları içersin de değişik tipte mutasyonlar farklı genlerdeki farklı mekanizmalar . basit bir travma mantarlar bakteriler .otoimmun mekanizmalar gibi .... hangi birine çare bulcan yani sizin o kanser dediğiniz şey tek bir olaya baglı gelişmiyor yeşil biber ye kanser olmazsın sigara iç kanser olursun gibi tümevarım sonuclar da elde edemezsin e sonuc olarak çare de bulmak şuan ki bilinenlerle zor . iyileşme süreleri gayet kısaldı . onceden safra kesesi amelyatları bütün batın acılarak yapılırdı iyileşmesi nerden baksan 1 ay ı bulurdu tam olarak iyileşmesi ise 3 ay . şu an 3 küçük kesi den girip yapıyorsun amelyatı ve 15 günde ayaktasın . neyse cok bıd bıd yapmıyım da . asıl olay tıptaki gelişmeler öle bir anda bak sunu suraya bagladım bunu buraya bagladım oldu süper gelişme insanlık tarihini değiştirdim artık şu hastalar ölmicek die yapılabilcek şeyler değil . penisilin i bulan insan penisilini bulmak için öldü . en basit agrı kesicinin bile yan etkileri var . ve yaptıgınız her seyi insana yapıyorsunuz rasgele denek seçip yapamazsınız cok ilaç var hayvan denekler üzerinde basarılı olup da insan da tırtlayan yapay organlardan bahsetmek öyle kolay değil yani adamın biri dese ben yapay böbrek yaptım gel takalım diyaliz den kurtul girer misin ki o riske ? ayrıca hadi taktılar 10-20 yıl içersindeki sonuclarını bilmeden baska kime takabilirsin ki ? ilerleme yok demek ciddi haksızlık olur . kısacası (anam ben niye böle bi tartışma içine girip döşedim ki bu yazıyı saate verin ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leao Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 ne saçmalamışsınız daha neuroscience yerinde sayıklıyo beynimizi keşfetmek istiyoruz acilen artificial intelligence 'a giden yolun temeli hala ATILMADI MK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 neuroscience sana kaldıysa yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar