Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Adamı ikna ettim mi etmedim mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ahah :D Clannad aşırı tatlı bir seriymiş bu arada ilk 5 bölümü izledim ve çok sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Samurai Champloo izle abi. Çok seveceksin bak, garanti veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Tamam tamam bir şans veririm o zaman, ama genelde dövüşlü anime sevmediğim için önyargıyla yaklaşıyorum işte 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Aksiyon animesi değil aslında. Zaten dövüşleri toplasan da çok etmez. Bir kavga genelde hemen bitiyor, öyle bölüm boyunca dövüşmüyorlar. Gerçekçi yani. Konu, kurgu, karakterler, senaryo... bunlar mükemmel seride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 GERGE said: Konu, kurgu, karakterler, senaryo... bunlar mükemmel seride. champloo yu seyret bence de. guardian of the sacred spirit vardı bi de, söylenmemiş sanırım burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 soul eater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 black lagoon Silah ve kızlar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar