Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dişlerinizin kıymetini bilin...

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Dün dişçiye gittim. Sol tarafta bir dişimde çentik vadı ve yemek yerken çok acı veriodu. (hem de nasıl bi bilseniz)

Dişçiye gittim dedim ki problem şu. Tamam , bakalım dedi. Sonra acı bi gerçek. Sağ taraftan üstten başlayan bi çürük dişlerim ÇoK zayıf olduğu için 4 Dişe birden yayılmış! :(
Daha sonra 3 saat adam benle uğraştı. O dişinizi oyan aletin verdiği acıdan çok ağzımın kenarları 3 saat açık kaldığı için halen acıyor :(. İşin kötüsü aradan 18 saat falan geçti sanırım ama Hala aynı problem yaşıyorum!

TEkrar mı dişçiye gitmek zorunda kalıcam ? :([signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...
Sosyal ağlarda paylaş

Muayeneye giderken bile ( bişey olmicanı sadece adamın ağzıma bakcanı bildiğim halde) yine de ürperiyorum ben.

Pek güzel anılarım yok da dişçilerle ilgili. Bi kereseinde küçükken adam iğne vururken iğneyi çıkaramayı ağzımın içinde kırmıştı..[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
Sosyal ağlarda paylaş

pensenin ve kompresörün normal kullanım alanının bilinç altına yerleşmiş olmasından olsa gerek;)yawv bide adamlar bu işi yaparken çok sakin davranıyorlar fırtına öncesi sessizlik moduna giriyon o daha fena benimde aynı sorunum vardı sağlı sollu toplam 3 dişim gitti ...Çıkma şansıda yok :([signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki
açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam
A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 07 Ağustos 2004 12:42 tarihinde demiş ki:
Pek güzel anılarım yok da dişçilerle ilgili. Bi kereseinde küçükken adam iğne vururken iğneyi çıkaramayı ağzımın içinde kırmıştı..

aman aman hep korktuğum şeylerden biridir. bende gidemiyorum dişçiye ya. bende ne kadar fırçalasamda günde 2 kere çürüyor deliricem ya. aslında bedeni full uyuştursalar daha iyi :)

kontrol ederken çengel gibi bi alet var dişi tutup çekiyo falan o aletle. amanın o bile beni çok korkutuyor[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası bende bir türlü düzenli diş fırçalayamayanlardanım. Yani özellikle şantiye zamanları baya bir aksatıyorum. Bunun birikimi olarak ilk kez geçen sene bir düşümü kaybettim ve şu an orası boş kaldı. İmplant yaptırmam lazım ama genede insanın diş kaybetmesi hele de daha bu yaşta :) çok üzücü.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

valla dişlerime (belkide) paranoyaklık derecesinde iyi bakıyorum .. (eskiden bakmazdim ozamanlardan kalma 2 çürük var :( ) onlar dolgu yapılırken çektiğim acı ders oldu bana ....
ve o tarihten beri tekrarlanan bi kabusum var.. eğer dişlerimi fırçalamadan yattı isem mutlaka ama mutlaka rüyamda DİŞLERİM DÖKÜLÜYO .... hemde tek tek hepsi elime sallanıp duruyo .. geri takmak için uğraşıyorum daha kötü oluyo daha fazla düş yerinden oynuyo ... kanteer içinde uyanıyorum (doktor soyleolecekmiyim ) .. :)
neyse sizsiz olun harbiden iyi bakın dişinize[signature][hline][I'm a soldier]
These shoulder's hold up so much, they won't budge,
I'll never fall or fold up,

[I'm a soldier]
Even if my collar bone's crush or crumble,
I will never slip or stumble
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2-3 ay önce 4 dişimi yaptırdım. (1 kırık, 3 dolgu) Dişçim süperdi. Hiç acı falan çekmedim, iğneyi bile hissettirmeden yapıyor ki, iğneden tırsarım. Aslında biraz kötü oldu çünkü çok sallamıyorum dişlerimin çürümesini artık :) Direk yaptırırım dolgu diyorum çünkü çok basit bir olaydı. Ama sorun şu ki 20'lik dişlerimin sag alttaki yamuk çıkıyor, onu çektirmek zorunda kalıcam sanırım o kasıcak.. pöff[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

valla allah nazardan saklasın 8 yaşımda azı dişim çıkmıştı süt dişleriyle birlikte ondan sonra hiç gitmedim..10 sene olacak nerdeyse...

[spo=*!tahtaya vurur*]çat çat :D[/spo][signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..

[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 07 Ağustos 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...