Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

zaten bursaya ve sivasa maç kaybediyoruz her sene. haftaya eskişehirede kaybederiz. ikinci maçlarda da bu üçünden 2 ila 3 puan arası birşey çıkarırız. sene sonunda da gene ilk 4'e 2012 kriterleriyle beraber giriveririz. taktir teşekkür alamamış onur belgesiyle idare etmiş öğrenci gibi takılırız 2012 kriterlerimizle.

takımın oynadığı futbol fena değildi. formda tutar ama gene aynı yerlerde 2-3 senedir takılıp kalıyoruz. ters takım diyecemde NEYİ TERS ULAN BUNLARIN? Bu 3 takımdan 3 senede 12 puan alabilmiş miyiz?

transfer hala ve hala şart. istedikleri gibi zencili fantaziler yapsın adnan bro'lar. aksi halde taraftar bir adet zenci kiralar.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

gerçe habertürkte okumuştum ben, yazdıkları hiçbişey de tutmadı.

2 gün önce habertürk spor ekini aldım okuyorum, Fenerbahçe'nin Bilica yerine stoper arayışında olduğunu, bu mevkide R.Madrid'den gönderilecek Mahmadou Diarra ve Gago'ya kanca attığını, başarılı "stoper"lerin de fenere yeşil ışık yaktıklarını anlatıyordu :)
Sosyal ağlarda paylaş

henüz bişi yok ortada, dedikodular dönüyo ama bakalım...

en son işte adamlar 6 istiyomuş da biz 4 vermişiz 5e çıkarmışız falan geyiği dönüyordu Maraton'da, bir de Emana'nın menajeri "evet doğru GS şu anda betisle emana için görüşme halinde 2-3 güne kesin sonuç çıkar" demiş.

Ama alır mıyız belli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenekeadam said:

emana zaten cananın oynadığı yerde oynamıyor mu?

orada da oynuyor ama çift yönlü adam, 10 numara oynadığı da oldu milli takımda. Göbekte oynuyor işte her türlü.

İşte Elano Cana Emana güzel üçlü, önlerine Baros Kewell Arda, tek sorun var: Arda da Kewell da sağ kanat oynayamıyorlar işte, Arda sağda kayboluyor Kewell verimsiz kalıyor, artık idare edecekler, olmadı yedekten Pino girecek ara ara.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...