Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 habertürkten haber verene 1 hafta uzaklaştırma verilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 zaten bursaya ve sivasa maç kaybediyoruz her sene. haftaya eskişehirede kaybederiz. ikinci maçlarda da bu üçünden 2 ila 3 puan arası birşey çıkarırız. sene sonunda da gene ilk 4'e 2012 kriterleriyle beraber giriveririz. taktir teşekkür alamamış onur belgesiyle idare etmiş öğrenci gibi takılırız 2012 kriterlerimizle. takımın oynadığı futbol fena değildi. formda tutar ama gene aynı yerlerde 2-3 senedir takılıp kalıyoruz. ters takım diyecemde NEYİ TERS ULAN BUNLARIN? Bu 3 takımdan 3 senede 12 puan alabilmiş miyiz? transfer hala ve hala şart. istedikleri gibi zencili fantaziler yapsın adnan bro'lar. aksi halde taraftar bir adet zenci kiralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 dersimi aldım bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aquila said: gerçe habertürkte okumuştum ben, yazdıkları hiçbişey de tutmadı. 2 gün önce habertürk spor ekini aldım okuyorum, Fenerbahçe'nin Bilica yerine stoper arayışında olduğunu, bu mevkide R.Madrid'den gönderilecek Mahmadou Diarra ve Gago'ya kanca attığını, başarılı "stoper"lerin de fenere yeşil ışık yaktıklarını anlatıyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben anlamam o kadar, sadece gs kısmına bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ben anlamadım arkadaş kim gelcek lafta imzalar atılmış ama karpaty maçından sora acıklancakmış sanırım böyle degişik 2 adam gelicek yakayashi ile tuşubesa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Honda gelsin, hem yedek forvet hem ortasaha daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 emana'yı aldınız mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 henüz bişi yok ortada, dedikodular dönüyo ama bakalım... en son işte adamlar 6 istiyomuş da biz 4 vermişiz 5e çıkarmışız falan geyiği dönüyordu Maraton'da, bir de Emana'nın menajeri "evet doğru GS şu anda betisle emana için görüşme halinde 2-3 güne kesin sonuç çıkar" demiş. Ama alır mıyız belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 TRT 1 altyazı geçerek imza aşamasına gelindi falan diyor. Emana iyi de tek başına yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 başka adam gelmez. cana pino kewell adanan polata göre 3 transfer. zenci = 2 adam olduğu için 5 adam alınmış olucak. bitçek transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Emana Cana Elano gayet güzel üçlü olur ortasahaya, önlerinde de kewell baros arda, geride neill 6 yabancı işte. Cana defansif Emana defansif ama ileri-geri iki yönlü dinamo Elano daha ofansif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 emana zaten cananın oynadığı yerde oynamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 trabzonun kalecisi onuru alsk ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 cana-emana ---elano--- kewell---arda ---baros--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 emana yı ben elanoyla karıştırıodum bize gelmeden önce elano :) emana-cana-elano eh işte ama bi stoper bek yada kaleci bir adam daha lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Tenekeadam said: emana zaten cananın oynadığı yerde oynamıyor mu? orada da oynuyor ama çift yönlü adam, 10 numara oynadığı da oldu milli takımda. Göbekte oynuyor işte her türlü. İşte Elano Cana Emana güzel üçlü, önlerine Baros Kewell Arda, tek sorun var: Arda da Kewell da sağ kanat oynayamıyorlar işte, Arda sağda kayboluyor Kewell verimsiz kalıyor, artık idare edecekler, olmadı yedekten Pino girecek ara ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bu takımın zencisi eksikti abi, işte bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 durun daha gelen falan yok. adnan sezgin varken adamı canlı kanlı sahada görmeden inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Zenci kokusu da yeter bi süre, hmsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kewell 11 de başlamamalı bence.adamcagız perişan oluyor ya pinoyla başlamak daha mantıklı.kıpır kıpır hızlı cocuk.zenci bide iş yapar arda cok formsuz ama.sağ sol bi boka yaramıo yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kewell ilk 11 başlasın, perişan olursa 60ta çıkartır pinoyu sokarız. ki bence perişan da olmuyor, bir haftada 3 maça çıktı 3ünde de 90 dk sahada kaldı, haliyle son maç biraz perişan olması normal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 abi emana cana nin oynadiği yerde falan oynamiyo yalniz. forvet arkası oynuyo kac senedir aradigimiz adam değil bence direk.rosicky ledesma transferlerinden 1-2 milyon euro yüzünden vazgeçip bu adama 5-6 milyon euro vermek (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 valla rıdvan 8 saattir konuşuyor emana kesin gelmiş gibi. emanayı almakla çok iyi yaptı gs, emana bu lige çok çok fazla bi oyuncu falan diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 artık lige fazlası eksiği önemli değil bize kupa lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar