Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Wiki edit'e bak ya nasıl anlamsız cümle kurulur 101:

said:
On August 23 in AS newspaper reports of star players in the Real Betis Emana'nın be close to signing a contract with Galatasaray team has been claimed. Varela said the manager of this football contract to a figure between 6 and 8 million euros would have said.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Bittus said:

emana'ya mı kaldık şimdi? meh.

Ya şu an kadronun o orta sahada mücadeleci, topu adam gibi ayağında tutabilen pas dağıtabilen bir adama ihtiyacı var, gerisi gelir. Dünya yıldızına gerek yok, ligde bile bulunur o tarz bir adam.

ya haklısın tabi. barış mustafa ve ayhana kalmaktan iyi de, bu takımın bu hallere düşmesi insanın canını sıkıyor ister istemez
Sosyal ağlarda paylaş

Bugun arda reykarttan izin almis antremana katilmamis kenarda oturmusmus.

Ben seyi merak ediyorum yani bu reykart neskens falan tecrubeli kocaman adamlar top da oynamislar cayir cayir.
Bu oyunculari bir yemege cikarsinlar yada sahada yada baska bir yerde toplasinlar bi konussunlar.

Arkadaslar nedir durum , bir problemi olan var mi sizce eksik nedir , bakin bizim sunu yapmamizdaki amac su bunu yapmamizdaki amac bu , surda soyle oynamak istiyoruz ki boyle olsun diye konussunlar olmuyor mu yani ?
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:

Bugun arda reykarttan izin almis antremana katilmamis kenarda oturmusmus.

Ben seyi merak ediyorum yani bu reykart neskens falan tecrubeli kocaman adamlar top da oynamislar cayir cayir.
Bu oyunculari bir yemege cikarsinlar yada sahada yada baska bir yerde toplasinlar bi konussunlar.

Arkadaslar nedir durum , bir problemi olan var mi sizce eksik nedir , bakin bizim sunu yapmamizdaki amac su bunu yapmamizdaki amac bu , surda soyle oynamak istiyoruz ki boyle olsun diye konussunlar olmuyor mu yani ?
bunu yapan bi morinho bi guardiola var işte onlarda dünyanın en iyisiler
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...