Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 28 mi alala ben onu daha yaşlı hatırlıyorum? Hatta geçen sene haberi çıktığında lan yaşlı bu diyodum. karıştırdım heralde biriyle faln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Wiki edit'e bak ya nasıl anlamsız cümle kurulur 101: said: On August 23 in AS newspaper reports of star players in the Real Betis Emana'nın be close to signing a contract with Galatasaray team has been claimed. Varela said the manager of this football contract to a figure between 6 and 8 million euros would have said. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 emana'ya mı kaldık şimdi? meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 aradaki "Emana'nın" kısmından da anlaşıldığı üzere öküz bir arkadaş google translatele bişiler zorlayıp c/plemiş oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bittus said: emana'ya mı kaldık şimdi? meh. Ya şu an kadronun o orta sahada mücadeleci, topu adam gibi ayağında tutabilen pas dağıtabilen bir adama ihtiyacı var, gerisi gelir. Dünya yıldızına gerek yok, ligde bile bulunur o tarz bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 kaleci aldık mı? kesin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ee ne bu heyecan herkesdeki :) aldık sandım adamlar hala şoktalar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 BulletRide said: Bittus said: emana'ya mı kaldık şimdi? meh. Ya şu an kadronun o orta sahada mücadeleci, topu adam gibi ayağında tutabilen pas dağıtabilen bir adama ihtiyacı var, gerisi gelir. Dünya yıldızına gerek yok, ligde bile bulunur o tarz bir adam. ya haklısın tabi. barış mustafa ve ayhana kalmaktan iyi de, bu takımın bu hallere düşmesi insanın canını sıkıyor ister istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 takımı transfer kurtarmicak ki, istersen messiyi al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 sence bu takımın transfere ihtiyacı yok mu? en azından orta sahanın? tabii ki gelen kesin daha iyi olur demiyorum ama şu anki orta saha ile durum zaten ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ihtiyacı yok demiyorum ki, çok değişen bişey olmicak. takım takım değil, yönetimiyle, teknik kadrosuyla, futbolcusuyla şu an takım olabilmiş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Şükrü pazar gününden sonra depresife bağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Zannedersem tek eskiğiniz ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ya iki maç kaybettik diye karalar bağladınız hemen. daha geriye kalan 32 maç var sdfsdfggs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Wishmaster said: Şükrü pazar gününden sonra depresife bağladı. gece uyuyamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bugun arda reykarttan izin almis antremana katilmamis kenarda oturmusmus. Ben seyi merak ediyorum yani bu reykart neskens falan tecrubeli kocaman adamlar top da oynamislar cayir cayir. Bu oyunculari bir yemege cikarsinlar yada sahada yada baska bir yerde toplasinlar bi konussunlar. Arkadaslar nedir durum , bir problemi olan var mi sizce eksik nedir , bakin bizim sunu yapmamizdaki amac su bunu yapmamizdaki amac bu , surda soyle oynamak istiyoruz ki boyle olsun diye konussunlar olmuyor mu yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Galatasaray idmanlarını GS tv dışında vermiyor, basının biraz kıllığı da o yüzden bize haber alamıyorlar, Fenerbahçe ve Beşiktaş ilk ve son 10 dk. açıyor mesela. Basın da kafasına göre giydiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Darqainu said: Bugun arda reykarttan izin almis antremana katilmamis kenarda oturmusmus. Ben seyi merak ediyorum yani bu reykart neskens falan tecrubeli kocaman adamlar top da oynamislar cayir cayir. Bu oyunculari bir yemege cikarsinlar yada sahada yada baska bir yerde toplasinlar bi konussunlar. Arkadaslar nedir durum , bir problemi olan var mi sizce eksik nedir , bakin bizim sunu yapmamizdaki amac su bunu yapmamizdaki amac bu , surda soyle oynamak istiyoruz ki boyle olsun diye konussunlar olmuyor mu yani ?bunu yapan bi morinho bi guardiola var işte onlarda dünyanın en iyisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 ledesmayı gene bitirmişiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Cristian Ledesma, Lazio ile 2015 yılına kadar sözleşme yeniledi. Yıllık ücreti 1.6milyon Euro. Bülent Timurlenk Twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 apsdufasdbafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gerçe habertürkte okumuştum ben, yazdıkları hiçbişey de tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar