Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Esnaf said:

dün ardada çok isteksizdi.maç 2-0 ken bile kıçını zar zor kaldırıyordu.önceden topu alır 1-2 kişi çalımlar ceza sahasına rahatlıkla girerdi şimdi topu almasıyla kaptırması bir oluyor.bi mutsuzluk var adamda.umarım en kısa zamanda toparlar kendini yoksa 2. hasan şaş olur çürür gider

eskiden ardayı bi biz bilirdik, dışarıdan ünü yoktu. hani duysalar bile "bu gs'de bi arda varmış iyi adammış o"dan öteye gitmez ciddiye alınmazdı. Bugün Arda'yı tüm dünya biliyor iyi kötü isim yaptı kendine. herkes "aman gs'de arda var" diyo, haliyle her maç 2 adamla tutuyolar. Dün resmen 2 kişi yapışık oynadı Arda'ya.
Sosyal ağlarda paylaş

"FARUK SÜREN" said:

Sezgin gitmeli!G.Saray'ın eski başkanlarından Faruk Süren, Adnan Sezgin'in gitmesi gerektiğini açıkladı.20/08/10 15:23

Galatasaray'ın 4 yıl üst üste şampiyon olduğu, UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı aldığı dönemin başkanı Faruk Süren, Adnan Sezgin'in gitmesi gerektiğini açıkladı.

Lige Sivasspor yenilgisiyle başlayan Galatasaray, Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Karpaty Lviv ile Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya geldi. Lige kötü bir başlangıç yapan ve Sivasspor'a 2-1 kaybeden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Karpaty ile 2-2 berabere kaldı.

Galatasaray’daki kötü gidişi değerlendiren sarı-kırımızı takımın eski başkanı Faruk Süren, Adnan Sezgin’i eleştirdi. Süren, teknik adam değişikliğininse bugün işe yaramayacağını savundu.

SORUN SADECE RİJKAARD DEĞİL

Galatasaray’da en büyük sorunun ekip çalışmasının olmamasına bağlayan Süren, “Galatasaray’da ekpi çalışması yok. UEFA Şampiyonu olduğumuz yıl Galatasaray’da ekip çalışması vardı ve gördüğüm en büyük sorun yönetim içerisinde uyumsuzluklar var. Galatasaray’da sorun sadece Frank Rijkaard değil” diye konuştu.

SEZGİN GİTMELİ

Galatasaray’da futbolun patronu konumundaki Adnan Sezgin’in iyi yönetici olmadığını savunan Süren, “Adnan Sezgin futboldan iyi anlıyor olabilir ancak insan ilişkileri kötü ve görevini iyi yapamıyor. Galatasaray’da Adnan Sezgin’in değiştirilmesi gerekiyor. Galatasaray’da o mevkide Adnan Sezgin’i asla tutmazdım” dedi.

KİM GELİRSE GELSİN SORUN ÇÖZÜLMEZ

Bu dönemde yapılacak teknik adam değişikliğinin Galatasaray’da sorunu çözmeyeceğini söyleyen Süren, “ Galatasaray’da Rijkaard’ın bugün gönderilmesi sorunu çözmez. Kim gelirse gelsin bu dönemde yapılacak teknik adam değişikliği Galatasaray’ı ileriye götürmez. Fatih Terim, kuşkusuz iyi bir teknik adam ancak bu dönemde Galatasaray’ın başına geçermi bilmiyorum. Bugün Rijkaard’ın gönderilmesi tartışılıyorsa yanlış çünkü Galatasaray Yönetimi eğer bu hamleyei yapacaksa geçen sezonun sonunda yapmalıydı. Geçen sezon Galatasaray’ın durumu ortadaydı” diye konuştu.

ELANO NEDEN OYNAMIYOR

Galatasaray’ın transferde çok ciddi yanlışlar yaptığını söyleyen Süren, şöyle konuştu: “Trnasfer sezonu bitecek ancak Galatasaray hala temel oyuncu transferlerini bitiremedi. Transfer yapamadığı gibi Galatasaray’ın uluslar arası seviyedeki futbolcusu Elano bu takımda neden oynamıyor. Büyük bir yatırım yapıyorsanız bu oyuncuyu oynratacaksınız!Galatasaray büyük takım ve camia bu sorunların üstesinden gelecek güce sahip. 2-0 geriye düşmesine rağmen yinede avantaj sayılacak bir sonuç elde etti. Galatasaray mutlaka iyi olacak ancak bunun için iyi bir çalışma ortamına ve stratejiye sahip olması lazım.”

RADYOSPOR
Sosyal ağlarda paylaş

lise 2 de okul basket takımının kaptınıydım, bir havalar bir tripler falan. dedim benim buraların kralı, herkese bir afra tafra, adam olmıcaksınız lan siz diye bağırıyorum sağa sola. idmanda artislikler, nolook paslar falan. çok cool takılıyorum, takımdaki herkes bana ayar olmuştu :P
sonra hoca sanki mvp oldun nba de, ne lan bu artislikler diyip kaptanlığı aldıydı elimdem. arda'yı o zamanki hallerime çok benzetiyorum ben :D
birilerinin kafasına vurması, kendine getirmesi lazım bence.
Sosyal ağlarda paylaş

bu adamı tutuyorlar ondan oynayamıyorda futbolun yeni klişesi

hani sanki karşıda inter savunması falan vardı.inter öyle bi savunma yaptıki 3 tanede messi olsa bişi olmazdı

adamlar genel olarak defansif oynadılar.ardanın karşısına 2 adam gelmesi normaldir.teke tek kaldıgında da birşey yapamadı.adamın suratını görmediniz mi yahu.bitmiş

çalkantılı birşeyler yaşıyor.bunun gs ile transfer ile alakası oldugunu sanmıyorum özel hayatıyla ilgili.şurda 2 hafta önce dandik belgrad karşısında nasıl koştuyordu

fatuk sürende ciddiye aıncak adam değil.böyle sürekli bir ortaya cıkıp laf edip kayboluyor.fix lafıda biz uefa aldıgımız zaman biz bilmem naptıgımız zaman.ulan senin ne katkın vardı o kupaya.kupayı aldın noldu sıçtın takımının agzına.gs 10 senedir senin yuzunden böyle
Sosyal ağlarda paylaş

Hastadam said:

biliyo musunuz... harrynin yazdığını okudumda, ardanın fb ye gelmiycegini hepimiz biliyoruz, geçen sene azizin onun için teklif yapması ( ki doğru haber mi bilmiyorum ) sizcede çok taktiksel değil miydi ?

arda tamda fenere yakışan profilde bir adam

emre abisi var orda, semih abisi var, var da var

bu yüzden aziz dedi ya " bana 10 dakika verin ben onu ikna ederim " diye
Sosyal ağlarda paylaş

"TSN - YENİ BİR SARBİ VAKKASI" said:

AMATÖR KULÜPLERDE BİLE BU HATA YAPILMAZ. G.SARAY KULÜBÜ ARDA'YI LİSTEYE YAZMAYI UNUTTU. ŞİMDİ DE İSİM LİSTESİ REZALETİ..
Başkan Polat, Profesyonellerle çalışacağız, kurumsallaşacağız derken, Galatasaray'da neye el atılsa, elde kalıyor. Editörlerin dışarı haber sızdırmaları haberlerinden sonra, şimdi de dün Ali Sami Yen'deki UEFA AVRUPA LİGİ maçı için GALATASARAY ANTETLİ KAĞIDI ile medyaya dağıtılan TAKIMLARIN KADROLARININ yazıldığı İSİM LİSTESİNDE, Galatasaray kendi takımını 10 KİŞİ yazdı. Yetmedi 4 numara TURAN ARDA idi, o da yetmedi listenin sonuna EKSİK OYUNCU ARDA TURAN, kalemle yazılarak eklendi.. İŞTE O İSİM LİSTESİNİN FOTOĞRAFI ve TURKSPOR.NET YORUMU..

Evet GALATASARAY gibi dünya markası bir takımın, UEFA AVRUPA LİGİ maçında yerli ve yabancı basın mensuplarına dağıttı İSİM LİSTESİNDEKİ hataların ELLE DÜZELTİLMESİ skandalına da aynı vurdumduymazlık devam etti.

Toplam 50-100 tane olan isim listesinin yeniden yazılarak fotokopi çekilmesi ya da çıkış alanması YANİ REZALETİN TELAFİSİ sadece 10 dakika..

Bu son olayda GALATASARAY'da profesyonel çalışma, doğru iş yapma, prestij gibi değerlerin ne hale geldiğinin de en büyük kanıtı..

TSN olarak, TÜRİKYE'nin EN BÜYÜK REKLAM AJANSLARINDAN BİRİNİN SAHİBİ OLAN, ORTALARDA GÖRÜLMESE DE MEDYA GÜCÜNÜ ELİNDE TUTAN, Onlarca ekibi ile BÜYÜK AJANS işleri yapan GALATASARAY YÖNETİCİSİ YİĞİT ŞARDAN'ın acaba bu rezaletten haberi var mı..?

Aynı YİĞİT ŞARDAN'ın ajansı müşterilerinden birisinin PRESTİJ sağlayacak bir işinde elemanları böyle bir hatayı yapsa ne yapardı?

Sonuçta Galatasaray 'da müşterisi.. 1.8 milyon fatura kesip para almakla GALATASARAY'ın PRESTİJİ kurtulmuyor.. Evet sonuçta Galatasaray ŞARDAN'ın MÜŞTERİSİ konumunda, ama PARAYI ALIRKEN İYİ, PRESTİJ YERLE BİR OLURKEN, ŞARDAN ORTADA YOK..

İŞTE GALATASARAY KULÜBÜ TARAFINDAN YERLİ VE YABANCI MEDYA MENSUPLARINA DAĞITILAN, EKSİK ve YANLIŞLARLA dolu GALATASARAY KADROSU.

BELGENİN RESMİ BURADA
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

Hastadam said:

biliyo musunuz... harrynin yazdığını okudumda, ardanın fb ye gelmiycegini hepimiz biliyoruz, geçen sene azizin onun için teklif yapması ( ki doğru haber mi bilmiyorum ) sizcede çok taktiksel değil miydi ?

arda tamda fenere yakışan profilde bir adam

emre abisi var orda, semih abisi var, var da var

bu yüzden aziz dedi ya " bana 10 dakika verin ben onu ikna ederim " diye

anlamamışın ne demek istediğimi. ardanın bugünkü performans düşüşünün belkide ogün aldığı 20m lik teklifle alakalı olduğunu ileri sürmüştüm.

ek bilgi. siz şimdi fb ye gelemediği için performansı düştü anlarsınız, onu kastetmiyorum.. yani 20m lik teklif almak demek değerinin çok yüksek olduğunun farkına varmak buda kısa tötün kalkması anlamına geleyur.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

@ hastaadam,

aziz polatın vereceğini bilse bugün cebine 20 milyon peşin para koyar gelir kapıya

5 kuruş vermez o adama. Adam yumruklayan şımarık takım kaptanı. Sercan Yıldırım'ı alırdı mesela. Arda iyi oyuncu ama 20m değil benim gözümde bu sakat hareketleri olamsa bile 10m dan fazla etmez.

Tamam Aziz Yıldırım bazen müthiş saçmalıyor. Ama bu kadarda değil yani çüşş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...