Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

mokoko said:

"aceto twitter" said:

Diego'nun transferi yatınca beklenen açıklama geldi: Wolsburg'dan Dieter Hoeness "Misimovic kalıyor" Steve McClaren maç kadrosuna aldı.
bloglara bu saatten sonra hayatta güvenmem.birde misimovic i kadrosuna alması kadar doğal birşey yok.takımın en önemli oyuncusu.

ha yinede alamıycaz.büyük ihtimal parada anlaşamadık
Sosyal ağlarda paylaş

adnan sezgin: biz sizin bu misimovic'e talibiz hem oyuncu da gelmek istiyor.
wolfsburg: herr sezgin oyuncumuz satılık değil ama madem gelmek istiyor tutmak da istemeyiz
adnan sezgin: fiyatı nedir bunun
wolfburg: 10 milyon euro sayın sezgin
adnan sezgin: ver elini 6 milyona anlaşalım
wolfburg: mümkün değil sayın sezgin cıldırdınız mı
adnan sezgin: sinirleniyorum bak 5 milyona düşücem :)
wolfburg: ...
adnan sezgin: tamam demek mi bu :D
wolfsburg: güvenlik alın bunu dısarı
adnan sezgin: 5.5 olsun yeaaa temam
Sosyal ağlarda paylaş

Şunun üzerine forma gelmedi, kolay kolay gelmez de, zaten uefa kupası+süper kupa+2 yıl üstüste şampiyonlar liginde çeyrek final altın döneminin sembolüydü.

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:5La7GoICZry6EM:http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/LiveImages/YeniFotoAnaliz/%C4%B0%C5%9Fte%2520Kral%27%C4%B1n%2520hikayesi/12.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
9:00 Adnan Sezgin ile Çorba Sefası
9:45 Adnan Sezgin ile Basından Transfer Dedikoduları
10:30 Adnan Polat ile KRİTER 2012
11:00 Mehmet Helvacı ile YÖNETİM İSTİFA
11:30 Adnan Sezgin ile HACİZ PROBLEMLERİ
12:00 Adnan Sezgin ile Öğle Bülteni
13:00 Adnan Polat ile ASLANTEPE SEFASI
13:45 Adnan Sezgin İle TRANSFER SIRLARI
14:30 Frank Rijkaard ile TRANSFER ÇIKMAZI
15:00 MÜZİK:Müzik Kuşağı:İsmail Y.K Allah B.V
15:30 FİNANS:BORSA DA BUGÜN
16:00 AÇIK ÖĞRETİM-EĞİTİM: ADNAN SEZGİN İLE ''ÇİNGENE PAZARLIĞI'' DERSLERİ
17:00 GÜNÜN GÜNDEMİ
17:30 ADNAN SEZGİN İLE BORSA DA MANİPİLASYON
18:00 ADNAN PAŞADAN İFTAR TARİFLERİ
19:00 ADNAN POLAT İLE ANA HABER
20:00 ADNAN SEZGİN İLE SPORDA BUGÜN(KRİKET,BEYZBOL,MASA TENİSİ,BADMİNTON)
20:45 ADNAN POLAT İLE SAAT KAÇ
21:00 DİZİ FİLM: THE ADNAN SEZGİN
23:00 FİLM DRAM:THE CRASH OF TİTANS(ADNAN SEZGİN-POLAT AŞ GURURLA SUNAR)
00:30 ADNAN POLAT'TAN ''ULUSA SESLENİŞ''
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

madrid mesut transferinden sonra kalabalıklaşan ortasaha kadrosundan 4 adam göndericekmiş. vander vaart, diarralar ve gago'nun isimleri geçiyormuş.
lan 1 tanesini alsak öyle böyle rahatlamayız varya.

e ben de bunu dedim zaten.

ispanya liginde 25 oyuncu ismi verilebiliyor ancak takımda sezon için. aynı avrupa maçları gibi.

Şimdi eldeki defansif ortasahalara bakalım: Xabi Alonso, Gago, Lass Diarra, Mahmadou Diarra, Khedira

şimdi 2 ön liberoyla oynayacak bu takım desek (bu takımda da otobüs çekmez kale önüne heralde mourinho) xabiyle khedira oynar. e bi tane de yedek desek 2 adam boşa çıkıyo kafadan. İlk gönderilecek adam muhtemelen Mahmut Diarra. Alalım bunu hazır çok piyasası da yokken.

Geçen gün de demiştim zaten.

Arayan adama hakikaten aday çok.

Şimdi Torsten Frings vardı, yıllarca Almanya'da oynamış, milli takımın son d.k.ya kadar tüm ortasaha yükünü çekmiş koşan pas atan basan canavar gibi adam. Bu adam 33 yaşında, bonservisi ne kadar olabilir ki? Bastırıp parayı ucuza kapatılırdı 2 sene daha da oynar GS'de. Ha ama dün maça çıktı artık EL'de oynayamaz kaçırdık treni.

Almanyada Kehl Roffles gibi pek çok adam var oynayabilecek benzer şekilde. Canavar gibi oynayan ama milli takıma alınmayan, isimleri çok parlamamış oyuncular. Yaşları da genç.

Premier lig takıntısı var. E premier ligdeki orta sıra takımlarından bir orta saha daha çıkarıp getirmek çok mu zor? Avrupa ligi der kandırırsın.

Fransa zaten zenci ortasaha cenneti tut kolundan bulduğunu getir.
Sosyal ağlarda paylaş

dün ardada çok isteksizdi.maç 2-0 ken bile kıçını zar zor kaldırıyordu.önceden topu alır 1-2 kişi çalımlar ceza sahasına rahatlıkla girerdi şimdi topu almasıyla kaptırması bir oluyor.bi mutsuzluk var adamda.umarım en kısa zamanda toparlar kendini yoksa 2. hasan şaş olur çürür gider
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...