Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Nesine uymuyordu abi? Daha iyi ofansif sağ açık mı bulacak Rijkaard bey? Hayır bi de güya Keita geriye yardım etmiyormuş. Bizzat hatırlıyorum kaç defa izlediğim maçlarda, Sabri'nin kaçırdığı adamdan gelip topu alıp Sabri'ye öfke dolu bakışlar atardı yiğidim. Anlamıyorlar kaliteli futbolcudan. Serdar Özkan 4-3-3'e uyuyorsa Keita uymuyorsa 4-3-3 oynatmasın defolsun gitsin Rijkaard
Sosyal ağlarda paylaş

uygun değil kendine oynuyor keita. spektakular oyuncu ama bize takım oyuncusu lazım. rijkaard da zaten daha 6. 7. haftalardı sanırım keitayı sildi kafasından. çok beklenen bişiydi sene sonu gitmesi. yönetime falan kızmayın tamamen rijkaardın kararıdır bu. kendi kafasındaki 433e hiç uyan bir futbolcu değil. bu fiyattan iyiye de bu yaştan sonra satamayız herhalde diyip sattılar. hem 3 yıllık vadeyle almıştık, 2 yıllık vadeden de kurtulduk böylece. negatif bakamyın herşeye. ben de özleyeceğim spektaküler futbolunu keitanın, top her sağ kanada geldiğinde heyecanlandığımı ama yapacak birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu tamam kendine oynuyor da adamın kendine oynadığı anlar da bize yarıyor. Hem keyif alıyoruz hem de skora katkı sağlıyor adam çoğunlukla. Kaç maç sahanın en iyisiydi bu sezon sayamadım yani. Adam kötü oynerken bile 10 dakikalık flair burstleriyle oynuyordu, bütün maç silikken 2 atakta tek başına takımı gole koşturuyordu. Takım oyuncusu sağ açık buluruz da o kalitede bulamayız işte. Yazık oldu. Rijkaard önde sistemine uyacak ön libero alsın ondan sonra kanatları silsin.
Sosyal ağlarda paylaş

sakin olun biraz. abuk subuk bir kadro olcak olsa herkesden önce rijkaard durmaz orda. bu sene kendini kanıtlamak zorunda. kimse clyi falan aldı kafası rahat demesin. çok para aldığı da yok yani para için de burda değil. dolayısıyla ben bir sene daha güveniyorum rijkaarda. bu sene geçen senenin aynısı olursa zaten yollanır direk. biraz sakin olalım bekleyelim. iyi oyuncular gelecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

o da son 2 senede yapılan isim transferlerinin getirdiği bir gerginlik. zamanında barussolar falan gelirken böyle dertler yoktu ne güzel=)
orta sahaya iyi oyuncular gelecek eminim ben kimsenin şüphesi olmasın. ben elanonun da gidebileceğini düşünüyorum bu arada 13 14 civarı bir teklif gelirse.
leo franco da zaragozayla anlaşmaya çalışıyormuş sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Khelben said:

Gio da elde tutulmazsa edilecek küfrün haddi hesabı yok.

Ya da hazard ı alalım.

Hazard'ı alırsanız kan çıkar valla , antuda sabah akşam Hazard duası ediliyor.

gs ın şu anda alabileceği en iyi adam Dennis Rommedahl bence o bölgeye.

dmf de gattuso veya paulsen i alın gene taş gibi takım olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Ufuk Ceylan o kupa maçlarında hiç güven vermedi, tamam tacrübe kazandıkça iyi kaleci olur da Galatasaray'ın 2 senedir ilk 2'ye giremediği bir süreçte tecrübe kazanması gereken kaleciyi oynatıp risk alacak lüksü yok kimse kusura bakmasın yani. Kupa maçlarında yaptığı aptallıkları adam gibi takımlara yapsa harcarlar. Tek başına maç kaybettirecek yeterince adam var zaten kadroda, tek başına maç kazandıracak 3-4 futbolcudan birini de yolladık. Maç kazandıracak adam alsınlar artık
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Abi Ufuk Ceylan o kupa maçlarında hiç güven vermedi, tamam tacrübe kazandıkça iyi kaleci olur da Galatasaray'ın 2 senedir ilk 2'ye giremediği bir süreçte tecrübe kazanması gereken kaleciyi oynatıp risk alacak lüksü yok kimse kusura bakmasın yani. Kupa maçlarında yaptığı aptallıkları adam gibi takımlara yapsa harcarlar. Tek başına maç kaybettirecek yeterince adam var zaten kadroda, tek başına maç kazandıracak 3-4 futbolcudan birini de yolladık. Maç kazandıracak adam alsınlar artık

Franco dan daha az hata yaptı. Ayrıca 500 kere falan belirtmişimdir, Ufuk o kadar da tecrübesiz bir kaleci değil. Takımın önündeki defansın hiç bir halta benzemediği gerçeğini de düşünürsek hata yapması normal.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...