Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

geldi derken? hani bu kesinliğin kaynağı neresi?

bence geldi kaynak benim.

edit : kaynak vermeden geldi demek yasak mı bilemedim de?
Mesaj tarihi:
Teyzem yönetimde o söyledi asdasf

Adamlar 1 haftadır, gelmedi diyenlere aldırmayın kesinlikle Galatasaray'da bu isimler diye bağırıyorlar. Salak da değillerdir yani bu kadar kesin üstüne basa basa konuşmazlar bitmemiş olsa

Adnan Sezgin cumartesi açıklayacağız demiş, bu Pazartesi de UEFA'ya kadro bildirimi var sanırım. Mümkünse açıklansın bu gece :D
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Teyzem yönetimde o söyledi asdasf

Adamlar 1 haftadır, gelmedi diyenlere aldırmayın kesinlikle Galatasaray'da bu isimler diye bağırıyorlar. Salak da değillerdir yani bu kadar kesin üstüne basa basa konuşmazlar bitmemiş olsa

Adnan Sezgin cumartesi açıklayacağız demiş, bu Pazartesi de UEFA'ya kadro bildirimi var sanırım. Mümkünse açıklansın bu gece :D

uefaya pazartesi bildirmek zorunda değiliz diye biliyorum
Mesaj tarihi:
1 tane düzgün türk stoper alsınlar da bitsin transfer.
düzgün stoper ve türk kelimelerinin aynı cümlede geçmesi bile ütopik biraz ama neyse :D
gerçi ömer toprak vardı fm de çılgın atıyordu eleman, gerçekte nasıdır bilemem. kendi takımının banko oyuncusu gerçi, freiburg muydu neydi.
Mesaj tarihi:
unK said:

Rewendor said:

geldi derken? hani bu kesinliğin kaynağı neresi?

bence geldi kaynak benim.

edit : kaynak vermeden geldi demek yasak mı bilemedim de?

yok yaw bilinçli kolpa falan sıkıp trollüğe kaçmadıkça yasak falan yok da, böyle çok kesin konuşunca var mı arkasında bi kaynak diye meraktan sordum. Yoksa 1 haftadır geliyolar sözde de bi aksiyon göremedik daha ondan.
Mesaj tarihi:
lucas-cana-ledesma-rosicky-pino-baros 11'de olur heralde, Kewell yedek olur

forvet yabancı alacağımızı sanmıyorum, ne baptista ne altidore. Yok gelirse Altidore da oynar belki biraz ama yedek takılır ite. Baptista zaten saçmalık, o adam yedek durmaz Türkiye'de. 11'de de koyacak yer olmaz Rosicky gelirse AMC pozisyonu da kapatılmış olacağından
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

forvet yabancı alacağımızı sanmıyorum, ne baptista ne altidore. Yok gelirse Altidore da oynar belki biraz ama yedek takılır ite. Baptista zaten saçmalık, o adam yedek durmaz Türkiye'de. 11'de de koyacak yer olmaz Rosicky gelirse AMC pozisyonu da kapatılmış olacağından

kewell reis pinoyu keser.
Mesaj tarihi:
guernica said:

1 tane düzgün türk stoper alsınlar da bitsin transfer.
düzgün stoper ve türk kelimelerinin aynı cümlede geçmesi bile ütopik biraz ama neyse :D
gerçi ömer toprak vardı fm de çılgın atıyordu eleman, gerçekte nasıdır bilemem. kendi takımının banko oyuncusu gerçi, freiburg muydu neydi.

ömer toprak geçen sene go-kart yaparken kaza geçirdi, vücudu neredeyse tamamen yandı.. yaklaşık 8-9 ay sahalardan uzak kaldı ama sonra 1-2 maça çıktı.. form tutması uzun sürer hatta futbol hayatı da bitmiş olabilir ne yazık ki..
Mesaj tarihi:
4Ever said:

yedek icin o kadar para verilmez, türk birisi alsınlar alt yapıdan cıkartsınlar

geçen sene arda bu yüzden forvet oynadı..

altidore gelebiliyorsa kesinlikle alınmalı
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

nileppezdel said:

kewell reis pinoyu keser.

Kewell reisin fiziği yetmez. Yoksa takım kağıdına ilk yazılacak 2 isim Kewell ve Baros zaten :D
Mesaj tarihi:
unK said:

geçen sene arda bu yüzden forvet oynadı..

altidore gelebiliyorsa kesinlikle alınmalı

bence gerek yok gecen sene bir mehmet batdal yoktu. yada ümit karan vs. gibi birisi olsun
Mesaj tarihi:
Dondurma kabını saklayan babanneler gibisiniz ziyan olmasın mantığına gelin ya, alınsın abi klübün durumu varsa, klübede beklemiş tribünde çekirdek çitlemiş beni bağlamaz, forvet sakatlandı mı girsin oynasın işte.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...