Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Teyzem yönetimde o söyledi asdasf

Adamlar 1 haftadır, gelmedi diyenlere aldırmayın kesinlikle Galatasaray'da bu isimler diye bağırıyorlar. Salak da değillerdir yani bu kadar kesin üstüne basa basa konuşmazlar bitmemiş olsa

Adnan Sezgin cumartesi açıklayacağız demiş, bu Pazartesi de UEFA'ya kadro bildirimi var sanırım. Mümkünse açıklansın bu gece :D
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Teyzem yönetimde o söyledi asdasf

Adamlar 1 haftadır, gelmedi diyenlere aldırmayın kesinlikle Galatasaray'da bu isimler diye bağırıyorlar. Salak da değillerdir yani bu kadar kesin üstüne basa basa konuşmazlar bitmemiş olsa

Adnan Sezgin cumartesi açıklayacağız demiş, bu Pazartesi de UEFA'ya kadro bildirimi var sanırım. Mümkünse açıklansın bu gece :D

uefaya pazartesi bildirmek zorunda değiliz diye biliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:

Rewendor said:

geldi derken? hani bu kesinliğin kaynağı neresi?

bence geldi kaynak benim.

edit : kaynak vermeden geldi demek yasak mı bilemedim de?

yok yaw bilinçli kolpa falan sıkıp trollüğe kaçmadıkça yasak falan yok da, böyle çok kesin konuşunca var mı arkasında bi kaynak diye meraktan sordum. Yoksa 1 haftadır geliyolar sözde de bi aksiyon göremedik daha ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

lucas-cana-ledesma-rosicky-pino-baros 11'de olur heralde, Kewell yedek olur

forvet yabancı alacağımızı sanmıyorum, ne baptista ne altidore. Yok gelirse Altidore da oynar belki biraz ama yedek takılır ite. Baptista zaten saçmalık, o adam yedek durmaz Türkiye'de. 11'de de koyacak yer olmaz Rosicky gelirse AMC pozisyonu da kapatılmış olacağından
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

forvet yabancı alacağımızı sanmıyorum, ne baptista ne altidore. Yok gelirse Altidore da oynar belki biraz ama yedek takılır ite. Baptista zaten saçmalık, o adam yedek durmaz Türkiye'de. 11'de de koyacak yer olmaz Rosicky gelirse AMC pozisyonu da kapatılmış olacağından

kewell reis pinoyu keser.
Sosyal ağlarda paylaş

guernica said:

1 tane düzgün türk stoper alsınlar da bitsin transfer.
düzgün stoper ve türk kelimelerinin aynı cümlede geçmesi bile ütopik biraz ama neyse :D
gerçi ömer toprak vardı fm de çılgın atıyordu eleman, gerçekte nasıdır bilemem. kendi takımının banko oyuncusu gerçi, freiburg muydu neydi.

ömer toprak geçen sene go-kart yaparken kaza geçirdi, vücudu neredeyse tamamen yandı.. yaklaşık 8-9 ay sahalardan uzak kaldı ama sonra 1-2 maça çıktı.. form tutması uzun sürer hatta futbol hayatı da bitmiş olabilir ne yazık ki..
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

nileppezdel said:

kewell reis pinoyu keser.

Kewell reisin fiziği yetmez. Yoksa takım kağıdına ilk yazılacak 2 isim Kewell ve Baros zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...