Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 geldi derken? hani bu kesinliğin kaynağı neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Rewendor said: geldi derken? hani bu kesinliğin kaynağı neresi? bence geldi kaynak benim. edit : kaynak vermeden geldi demek yasak mı bilemedim de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 baros'la apar topar uzatma nedeni beşiktaşın salça olmasıymış bu arada. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Teyzem yönetimde o söyledi asdasf Adamlar 1 haftadır, gelmedi diyenlere aldırmayın kesinlikle Galatasaray'da bu isimler diye bağırıyorlar. Salak da değillerdir yani bu kadar kesin üstüne basa basa konuşmazlar bitmemiş olsa Adnan Sezgin cumartesi açıklayacağız demiş, bu Pazartesi de UEFA'ya kadro bildirimi var sanırım. Mümkünse açıklansın bu gece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 nileppezdel said: Teyzem yönetimde o söyledi asdasf Adamlar 1 haftadır, gelmedi diyenlere aldırmayın kesinlikle Galatasaray'da bu isimler diye bağırıyorlar. Salak da değillerdir yani bu kadar kesin üstüne basa basa konuşmazlar bitmemiş olsa Adnan Sezgin cumartesi açıklayacağız demiş, bu Pazartesi de UEFA'ya kadro bildirimi var sanırım. Mümkünse açıklansın bu gece :D uefaya pazartesi bildirmek zorunda değiliz diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Gruplar için değil ama bu eleme maçı içindir belki. Öyle okudum da güvenilir kaynaktan değil yani, öyle söyleniyordu birkaç yerde =D Olsun abi ayrıca açıklasınlar artık, yeter sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 açıklama konusunda bence yönetim 2 transferi aynı gün açıklamaz, yani senelerdir böyle yapıyodu..(yabancı transferlerde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 1 tane düzgün türk stoper alsınlar da bitsin transfer. düzgün stoper ve türk kelimelerinin aynı cümlede geçmesi bile ütopik biraz ama neyse :D gerçi ömer toprak vardı fm de çılgın atıyordu eleman, gerçekte nasıdır bilemem. kendi takımının banko oyuncusu gerçi, freiburg muydu neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 unK said: Rewendor said: geldi derken? hani bu kesinliğin kaynağı neresi? bence geldi kaynak benim. edit : kaynak vermeden geldi demek yasak mı bilemedim de? yok yaw bilinçli kolpa falan sıkıp trollüğe kaçmadıkça yasak falan yok da, böyle çok kesin konuşunca var mı arkasında bi kaynak diye meraktan sordum. Yoksa 1 haftadır geliyolar sözde de bi aksiyon göremedik daha ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 tamam tek tek açıklasınlar forma satışı iyi olur ama : ) açıklasınlar yani birde onlar ile birlikte takımda kaç yabancı oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Lucas Elano Cana Pino Baros Kewell 6 yabancı var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 elano satılıyor desek ( bence satılmasın ) 7 yabancı oluyor + baptista alırsak +2 kenarda olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 lucas-cana-ledesma-rosicky-pino-baros 11'de olur heralde, Kewell yedek olur forvet yabancı alacağımızı sanmıyorum, ne baptista ne altidore. Yok gelirse Altidore da oynar belki biraz ama yedek takılır ite. Baptista zaten saçmalık, o adam yedek durmaz Türkiye'de. 11'de de koyacak yer olmaz Rosicky gelirse AMC pozisyonu da kapatılmış olacağından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Rosicky, Ledesma gelsin Baptista fln istemem. Al Altidore'u da yedek için, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 yedek icin o kadar para verilmez, türk birisi alsınlar alt yapıdan cıkartsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 nileppezdel said: lucas-cana-ledesma-rosicky-pino-baros 11'de olur heralde, Kewell yedek olur forvet yabancı alacağımızı sanmıyorum, ne baptista ne altidore. Yok gelirse Altidore da oynar belki biraz ama yedek takılır ite. Baptista zaten saçmalık, o adam yedek durmaz Türkiye'de. 11'de de koyacak yer olmaz Rosicky gelirse AMC pozisyonu da kapatılmış olacağından kewell reis pinoyu keser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 guernica said: 1 tane düzgün türk stoper alsınlar da bitsin transfer. düzgün stoper ve türk kelimelerinin aynı cümlede geçmesi bile ütopik biraz ama neyse :D gerçi ömer toprak vardı fm de çılgın atıyordu eleman, gerçekte nasıdır bilemem. kendi takımının banko oyuncusu gerçi, freiburg muydu neydi. ömer toprak geçen sene go-kart yaparken kaza geçirdi, vücudu neredeyse tamamen yandı.. yaklaşık 8-9 ay sahalardan uzak kaldı ama sonra 1-2 maça çıktı.. form tutması uzun sürer hatta futbol hayatı da bitmiş olabilir ne yazık ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 4Ever said: yedek icin o kadar para verilmez, türk birisi alsınlar alt yapıdan cıkartsınlar geçen sene arda bu yüzden forvet oynadı.. altidore gelebiliyorsa kesinlikle alınmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Rewendor said: nileppezdel said: lucas-cana-ledesma-rosicky-pino-baros 11'de olur heralde, Kewell yedek olur forvet yabancı alacağımızı sanmıyorum, ne baptista ne altidore. Yok gelirse Altidore da oynar belki biraz ama yedek takılır ite. Baptista zaten saçmalık, o adam yedek durmaz Türkiye'de. 11'de de koyacak yer olmaz Rosicky gelirse AMC pozisyonu da kapatılmış olacağından kewell reis pinoyu keser. Kewell reisin fiziği yetmez. Yoksa takım kağıdına ilk yazılacak 2 isim Kewell ve Baros zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Yedek diye bir kavram yok artık, rotasyon gerçeği var. Benitez gibi manyakları ayrı tutarsak rotasyonu zayıf takımların başarılı olma şansı yok, en az 16-17 oyuncun olmalı hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 sağ alttaki çocuğu tanıdınız mı, denk geldim az evel.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 unK said: geçen sene arda bu yüzden forvet oynadı.. altidore gelebiliyorsa kesinlikle alınmalı bence gerek yok gecen sene bir mehmet batdal yoktu. yada ümit karan vs. gibi birisi olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Dondurma kabını saklayan babanneler gibisiniz ziyan olmasın mantığına gelin ya, alınsın abi klübün durumu varsa, klübede beklemiş tribünde çekirdek çitlemiş beni bağlamaz, forvet sakatlandı mı girsin oynasın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 4Ever said: yedek icin o kadar para verilmez, türk birisi alsınlar alt yapıdan cıkartsınlar Kira diyorlardı zaten, bonservisi ile alsınlar demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 En büyük transfer yine ve yeniden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar