MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Nilep sakin ol. Tribun kontenjanini ayiracaktir rijkaard ona muhtemelen. Zira daha zayif bir yabancimiz yok su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 nileppezdel said: Abi niye yine mal mal komiklikler yapıyorsunuz laf sokmak için? Altidore bitiriciliği olmayan bir adam. Uzun uzun yazmıştım ve sildim zaten futbola bakışı farklı herkesin, takımdan beklentisi de farklı olur vs. Ama tek forvet oynayan takımın 1 tane yabancı forveti varken, yedeği olarak yetenekli ve genç bir Türk forvet varken bir yabancı kontenjanını daha forvete ayırması çok yanlış olur. Batdal'a kötü futbolcu diyen de bi su içsin gelsin Adam haklı beyler.İnatla tek forvet oynayan takımın birsürü eksiği varken 3.forvetinin yabancı olması lüks;ki M.Batdal'ın Altidore'dan yararlı olacağını düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 yahu daha 3-5 gün önce bu altidore'u bjk ve ts almaya çalışmıyor muydu ? o zamanlar dünya çapında forvet olarak bahsedilmiyor muydu ? ben adamı hiç seyretmedim, bilmiyorum nasıl biri olduğunu ama batdalı beğendim, biraz emek harcansa çok iş yapar, keşke onu da yetiştirecek hagi gibi bir abisi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 O işte bir garip yani...Bir adamın ismi çıkıyor hemen,Gs,Fb,Bjk adamı transfer ediyor gazetelerde sırayla... Sanki başka adam kalmadı,bulunmaz hint kumaşı..Hadi yerli de anlıyorum da yabancı transferde komik oluyor,Stoch'tur,Altidore'dur gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 stochta öyle oldu ama, altidoreda da hepsi teklife gitmiş olabilir, garip bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 -Türkiye'de yöneticiler teklif ediyormuş. +deme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Altidore ilk Bursa getirdi dendi, sonra BJK vs. FB dendi, sonra TS dendi en son biz aldık heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ya gelmeyen adamı tartışmışsın nilep kim gelirse gelsin faydalı olup olmicagı önemli.bi transerler yapılsın sahaya cıkıp oynasınlar ondan sonra atarız tutarız hele bi transfer yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 sevgili mrlevie, bak işte bunun için güvenmiyorum diyorum FCN'e FCN said: FCN Blog dedi ki... Altidore transferi doğrultusunda net bir imza yok, resmi açıklamada yok bu konuda. Konunun detaylarını belirttik arkadaşlar; kiralık ve satın alma opsiyonu ile talibiz. Transferin bir kaç güne imzaya dökülmesi bekleniliyor. Eğer Villareal ile bu konuda anlaşma sağlanamazsa başka seçeneklerde mevcut. Rosicky ve Ledesma kesin, Altidore bitmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 neden güvenilmemesi lazım adamlar kendileri yazmış işte bu kesin bu kesin değil diye? fcn said: 20 yaşındaki 1.85 boyundaki forvet oyuncusunun transferinin yakın bir zamanda bitmesi bekleniyor. Amerikalı forvet çok büyük bir olasılıkla 2010-2011 sezonunda Galatasaray'da satın alma opsiyonlu kiralık olarak forma giyecek. Bizden söylemesi, gelişmeler, detaylar bu yönde. Transferin sonuçlanması bir kaç günü alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Yalnız bu adamların galatasaray yönetimiyle doğrudan etkileşimde olduğu kesin daha önce bir çok transferi çok daha öncesinden açıkladılar resmi olarak. Zaman zaman koydukları yazıları geri çekmişlikleri var yönetimden aldıkları direktiflerle. O yerli transferler için de özel bi diyalog içinde konuştuğumuzda hala olmadı denemeyeceğini belki son gün sürprizi olarak açıklanabiliceğini söylediler. Kısaca güvenilir sitedir FCN,kesin dedilerse transfer için gidip formaya isim bile yazdırabilirim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 MrLevie said: neden güvenilmemesi lazım adamlar kendileri yazmış işte bu kesin bu kesin değil diye? fcn said: 20 yaşındaki 1.85 boyundaki forvet oyuncusunun transferinin yakın bir zamanda bitmesi bekleniyor. Amerikalı forvet çok büyük bir olasılıkla 2010-2011 sezonunda Galatasaray'da satın alma opsiyonlu kiralık olarak forma giyecek. Bizden söylemesi, gelişmeler, detaylar bu yönde. Transferin sonuçlanması bir kaç günü alır. peki daha açık anlatayım sana ; bak şimdi, 88. sayfada koyduğum ilk FCN haberini oku, orada ne diyor ? Altidore hayırlı uğurlu olsun peki sonra kullanıcılar ile mesajlaşmalarına bak, orada ne diyor, görüşmeler devam ediyor, çok büyük olasılıkla felan filan şimdi olayı daha net kavrayabileceğini tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 takıma 2 forvet yetmiyor. 3ncü şarttı bence o yüzde iyi oldu umarım kapris i olmaz zenci çocugun da gerektiği zaman çıkar oynar. ledesma süper transfer. rosicky i sakatlıktan sonra hiç izlemedin ama eskisi gibi oynarsa hele birde baros la birlikte oynıyacağı düşünülürse tadından yenmez. tek korkum arda paşamın kompleks yapıp yine bu adamları dışlaması ki bence elano ya yapılan da odur. canlı izlediyseniz elano geçen sene hiç pas alamıyordu. 10 dk eller havada pas beklediğini bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 atmıyorlar bilerek.belgrad maçında ayhan pinoya pas atmadı. en son mecbur attı bi tane başka atcak yer yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 hep söylüyorum bu arda ve çetesi takımda bölünmeye sebep oluyor diye hazır aziz yıldırımda para verken 20 milyona satmak lazım ardayı fenere, hatta yanında eşantiyon olarak ayhanı da verebiliriz, abartıp sarpı da koyarız, üçü bir arada 20 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 bence ardanın yanına ayhanla sarpı kyoarsan 20den 15e düşer fiyat=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 işte abdurrahim albayrak da gelecek diyorlar takımla ilgilenmek adına öyle birşey olursa .. arda ve çetesi yapamaz hiç birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 harrykewell said: peki daha açık anlatayım sana ; bak şimdi, 88. sayfada koyduğum ilk FCN haberini oku, orada ne diyor ? Altidore hayırlı uğurlu olsun peki sonra kullanıcılar ile mesajlaşmalarına bak, orada ne diyor, görüşmeler devam ediyor, çok büyük olasılıkla felan filan şimdi olayı daha net kavrayabileceğini tahmin ediyorum ben olayı kavradım da sen anlamamakta iddia ediyorsun hala. adamlar yaptıkları ilk haberde büyük olasılıkla GS'de demişler ve sonraki haberi de bunun üzerinden yapmışlar. büyük olasılıkla demişler. rosicky ve ledesmaya bak, kesin yazıyor. gayet de açık ama nesini anlamıyorsun bilmiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 harrykewell said: FCN said: Galatasaray transferde şov yapmaya devam ediyor. Adnan Sezgin yaklaşık üç haftadır uğraş verdiği, emek verdiği transferleri bitiriyor! Jozy Altidore, Tomas Rosicky ve Christian Ledesma artık Galatasaray için mücadele edecek, Galatasaray için ter akıtacak. Muhteşem üçlünün transfer açıklamasının en geç gelecek hafta Salı gününe kadar yapılması bekleniliyor. Yeni yıldızlarımıza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz. Hayırlı, uğurlu olması dileğiyle.. arkadaşlar lütfen biri bize yardımcı olabilir mi MrLevie mi iyi göremiyor yoksa ben mi ? adamlar transfer bitmiş hayırlı olsun takıma mı diyor yoksa büyük olasılıkla felan filan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 hıncaljr haklı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Levie neyin tartışmasını veriyor hala ben onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 rosicki kesin diyorlar hakkaten bakalım ben o admaı fifada bile oynatmıyorum gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 ya evet bırakıp güvenmek istemiyorsa güvenmesin bende fcn ye çok güveniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 mrlevie haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 fcn saat 12:59 genel haber said: 04 AĞUSTOS 2010 ÇARŞAMBA Florya'ya paket servisimiz mevcuttur! Galatasaray transferde şov yapmaya devam ediyor. Adnan Sezgin yaklaşık üç haftadır uğraş verdiği, emek verdiği transferleri bitiriyor! Jozy Altidore, Tomas Rosicky ve Christian Ledesma artık Galatasaray için mücadele edecek, Galatasaray için ter akıtacak. Muhteşem üçlünün transfer açıklamasının en geç gelecek hafta Salı gününe kadar yapılması bekleniliyor. Yeni yıldızlarımıza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz. Hayırlı, uğurlu olması dileğiyle.. Ciddi bir emek, ciddi bir uğraştır transfer işleri. Kimi zaman istediğiniz adam ile anlaşamazsınız, kimi zaman fiyat size uygun gelmez. Kimi zaman oyuncu gelmek istemez, kimi zaman karşı takım ile anlaşamazsınız. Burada ve ScoutGS tarafından açıklanan her isim ertesi gün başka platformlara düşüyor, başka yerlerde yazılıyor çiziliyor. Blogun yorum kısmında yada formspring sayfasında konuşulanlar bile yazıldı, çizildi. Hep söyledik, hep belirttik biraz sabırlı olmak gerekiyor, güzel günler bizleri bekliyor diye. Dün twitter sayfamızda transferlerin açıklanacağını ve isimlerin çok iyi, kaliteli, yıldız isimler olduğunu belirttiğimizde sayfa çöktü. İşte buyrun isimler, işte buyrun görüşülen ve anlaşılanlar. Blogun 1500. haberini de böylesine hayırlı ve güzel bir haberle girmek ayrı bir güzellik oldu. Hoşgeldiniz Aslan parçaları, üstün başarılar dileriz Tomas Rosicky, Christian Ledesma ve Jozy Altidore.. Florya'ya paket servisimiz mevcuttur :) Not: ScoutGS ekibine de teşekkürler. 12:49 ledesma haberi said: 2010 - 2011 | Daniel Ledesma Galatasaray'da ortasahanın tüm parçaları birleşti. Lorik Cana'nın ardından bugün arka arkaya patlayan iki transfer haberi sonrasında Tomas Rosicky ve C.Daniel Ledesma'nında eklenmesiyle Galatasaray ortasahası artık geçilmez bir duvar halini aldı. Christian Ledesma artık Galatasaray için mücadele edecek, sahada varını yoğunu artık Galatasaray için verecek! Mücadeleci ruhu, savaşçı yapısı, yılmayan ve pes etmeyen özellikleriyle ortasahada tam anlamıyla bir dinamo görevi gören lider ruhlu, 27 yaşındaki yıldız ortasaha oyuncusu Ledesma artık Galatasaray'da! Lazio ile sözleşmesi gelecek sezon sona eren ve bu sezon takımında küme düşmesi tehlikesi yaşayan Christian Ledesma ortasahanın gerisinde, ortasında ve ilerisinde forma giyebiliyor. İtalyan pasaportu bulunan Arjantinli yıldız oyuncu tercih olarak sağ ayağını kullanıyor. Rosicky-Cana-Ledesma'lı ortasaha hattı kuşkusuz Galatasaray'ın artık geçilmez duvarı olacaktır. "saat 12:28 jozy haberi" said: 2010 - 2011 | Jozy Altidore Galatasarayda transferde hareketli günler yaşanıyor. Milan Baros'a alternatif bulmak isteyen ve geçtiğimiz sezon Bucaspor'da forma giyen Mehmet Batdal'ın ardından sıradaki hedef geçtiğimiz sezon kiralık olarak Hull City forması giyen Villareal'in forvet oyuncusu: Jozy Altidore! 20 yaşındaki 1.85 boyundaki forvet oyuncusunun transferinin yakın bir zamanda bitmesi bekleniyor. Amerikalı forvet çok büyük bir olasılıkla 2010-2011 sezonunda Galatasaray'da satın alma opsiyonlu kiralık olarak forma giyecek. Bizden söylemesi, gelişmeler, detaylar bu yönde. Transferin sonuçlanması bir kaç günü alır. ilk jozy altidore haberini son toplama haberle karşılaştırırsan arada sadece yarım saat bi zaman süresi olduğunu, son haberin Jozy Altidore ile ilgili özel olarak bir haber olmadığını, KESİN GELDİ!! diye bir tabir kullanmadığını rahat olarak görebilirsin neyi zorluyorsun anlamadım. adamların teker teker haberlerinde detayları vermişler, son haberde de hayırlı olsun demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar